من همچنان منتظر کاستوم MK Deception هستم!نوب خووبه ولی ملینا رو نمیخوان بیخیال این مدل لباس بشن؟ آدم یاد لباسای بازیای هویو میفته
شاید در یک جهان موازیمن همچنان منتظر کاستوم MK Deception هستم!
کاستوم Deadly Alliance نیتارا رو دادن پس هر چیزی ممکنه! حالا نهایتا یکم پوشیده ترش میکنن!شاید در یک جهان موازی
آها، از اون لحاظ منظورته.کاستوم Deadly Alliance نیتارا رو دادن پس هر چیزی ممکنه! حالا نهایتا یکم پوشیده ترش میکنن!
منظور تو چی بود پس؟آها، از اون لحاظ منظورته.
پس کاستوم Flesh Pits ملینا هم احتمالا میتونن اضافه کنن.
هیچی. فکر کردم دقیقا همون ورژن دسپشن ملینا رو میخوای.منظور تو چی بود پس؟
حالا که وقت آرزو کردنه منم بگم:من همچنان منتظر کاستوم MK Deception هستم!
دمشون گرم...خب تایید که Towers of Time از MK11 به بازی اضافه میشه. با انجام دادن تاورها میشه اسکین و گیر های جدید، پالت های فصل های قبلی Invasions و Dragon Krystal گرفت.
View attachment 350373
View attachment 350375
همه پلیر ها ۴ استیج جدید ( که هر کدوم ۲ ورژن داره) و ۵ ورژن جدید از استیج های قدیمی رو به صورت رایگان میگیرن.
تو این که باید از اول تو بازی می بود هیچ شکی نیست، ولی خب همین که بالاخره اضافه شده و ریواردهاشم به نظر میاد خوبه و مهم تر از همه یه منبع نامحدود برای گرفتن کریستال به بازی اضافه کرده به نظرم خیلی خوبه.دمشون گرم...
ولی خیلی دیر...خیلییی دیر...
بهترین بخش MK11 رو حذف کرده بودن از MK1 که چه آخه!
این که خوبه نامکو آخرای Tekken 7 آپدیت رو میداد بعد پچ نوت مبهم با انگلیسی دست و پا شکسته رو با تاخیر میداداطلاع از تغییرات گیم پلی بازیهای NRS سه مرحله داره:
1- خوندن patch notes
2- دیدن همزمان 4 استریم برای مشخص شدن تغییرات بزرگی که تو patch notes نیست.
3- شانس دیدن کامنت رندوم پائولو گارسیا توی استریم Tom Brady که به یکسری مشکلاتی که خدا میدونه چقدر قراره برای فیکس شدنشون صبر کنیم، اشاره میکنه.