Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
من khaos reigns collection رو گرفتم ولی چندتا kameo و دوتا کاراکتر که مربوط به پیش خرید بازیه باز نیست. اینارو یا بخش کمپین بازی میشه باز کرد یا باید حتما خرید؟

من khaos reigns collection رو گرفتم ولی چندتا kameo و دوتا کاراکتر که مربوط به پیش خرید بازیه باز نیست. اینارو یا بخش کمپین بازی میشه باز کرد یا باید حتما خرید؟
شنگ سونگ رو باید جداگونه بگیری.
هویک و Kameo ها به مرور باز میشه.

1000089494.jpg

خب Floyd یا همون نینجای صورتی رنگ با آپدیت Conan به بازی اضافه شده، فعلا مشخص نیست که چطور trigger میشه اما ظاهراً اگه یه سری چلنج های مخفی رو داخل مچ انجام بدید صدای گیتار شنیده میشه و بعد باید با فلوید مبارزه کنید.
با شکست دادن فلوید، استیجی که داخل تریلر معرفی بازی بود هم آنلاک میشه!

1000089493.jpg

Attachments

• 1000089493.jpg
    1000089493.jpg
    330.7 KB · مشاهده: 7
Interloko در جدیدترین ویدیوی یوتیوب خود می‌گوید شواهدی را در فایل‌های صوتی بازی پیدا کرده است که به وجود شخصیت Kotal Kahn اشاره دارند. ابتدا قرار بود Kombat Pack 3 با تمرکز بر شخصیت‌های اصلی مجموعه Mortal Kombat مثل جید و کونگ جین منتشر شود؛ اما شایعات از لغو آن خبر دادند. هم‌اکنون نیز اطلاعات جدید نشان می‌دهند که شاید به جای یک بسته‌الحاقی بزرگ، شاهد اضافه شدن شخصیت‌ها به‌صورت تکی باشیم.

درود نریمان عزیز. تو یوتیوب اموزش جای گرفتنشونو پیدا نکردم اگر دیدی لینک یوتیوب بذار.
امشب اگر شد بعد خوابیدن بچه برم.چون وقت بازی محدوده میپرسم جاشو.

درود نریمان عزیز. تو یوتیوب اموزش جای گرفتنشونو پیدا نکردم اگر دیدی لینک یوتیوب بذار.
امشب اگر شد بعد خوابیدن بچه برم.چون وقت بازی محدوده میپرسم جاشو.

این ویدیو جای تمام آیتم های جدید تو Invasions رو نشون میده.

دیروز سه ساعتی خانم و بچه ام نبودن نشستن پاش جیگرم حال اومد باز.
اسکین های سایرکس و سکتور و ارمک و یه اسکین قرمز ساده ولی شیک کنشی رو باز کردم و یکم پول درآوردم و برتلتی باز کردم.
چون دائم جایزه و فصل داره حقیقتا تکراری نمیشه و آدم همش دنبال جایزه کشیده میشه به بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or