من برام سوال شد این لباس چه جوری پوشیده
هر جوری فکر میکنم نمیفهمم چه جوری میشه یه همچین لباسی رو پوشید
به طرز عجیبی بازی بعد از یه مدت به ورطه تکرار میوفته و عملا اون حس تازگی رو برای من ندارهخبر اومده که بعد دو کارکتر بعدی دیگه محتوایی قرار نیست برای mk1 منتشر بشه.انگار که در دست ساخت بوده ولی سر ضعف فروش choas region کنسل شده.
حقیقتش من واقعا دوست دارم از mk1 سیستم کیموش کلا بگذریم بریم سر بازی بعدی با اینکه این گیم گیم بدی نبود در مجموع ولی امیدوارم یچیز بهتر با گرافیک و انجین بالاتر و بدون سیستم کیمو ببینم...
آره. ولی Conan و Terminator هنوز منتشر نشدن. کرکترهای بعدی هم بصورت جدا اضافه میشن.الان تمام کاراکترها و kameo ها تو ورژن khaos reigns collection بدون محدودیت فعالن؟ کاراکترهای بعدی هم با همین نسخه هستن یا dlc جدا دوباره میده؟
البته خود NRS هم بی تقصیر نیست تو این قضیه، باید اینو قبول کنیم که MK1 رو NRS ساخته حالا هرچقدر هم وانر تو روند ساخت دخالت کرده باشه.آره. ولی Conan و Terminator هنوز منتشر نشدن. کرکترهای بعدی هم بصورت جدا اضافه میشن.
فقط...کرکترهای بعدی احتمالا در کار نیست. کار MK1 تمومه. WB پیروز شد. ادبون 10 سال پیش فکرشم نمیکرد اینقدر در قبال MK بی قدرت و بی دفاع باشه. همش از امنیتی که WB در اختیارش گذاشته بود حرف میزد.
TGA 2025 با معرفی Injustice 3 در خدمتتون خواهیم بود.
دست رو دلم نذار که از NRS خونه.البته خود NRS هم بی تقصیر نیست تو این قضیه، باید اینو قبول کنیم که MK1 رو NRS ساخته حالا هرچقدر هم وانر تو روند ساخت دخالت کرده باشه.
خوشبختانه دیگه دوره اون حد از انحصار طلبی به لطف فورتنایت و محبوبیت کراس اور هاش تموم شده و فقط مدیرای ۹۰ ساله نینتندو با این چیزا مشکل دارن، الان مثلا مستر چیف تو Rainbow Six Siege هست که بازی مولتی پلتفرمه و رو PS هم موجود هست یا از اونور هم شخصیت Aloy از نسخه Xbox گنشین حذف نشدهادبون اینجوریه، بارها تو چند سال اخیر گفته که ترجیح میده دیگه کرکتر انحصاری مثل کریتوس به بازیهای آیندشون اضافه نکنه. الان اگه کسی توی استودیو بگه Doomguy ، اولین کسی که میگه "نه کرکتر انحصاری مایکروسافته بی خیال" ادبون. این بشر کلا firmware ش هر 4-5 سال یک بار آپدیت میشه. یعنی این پیشنهاد رو بدی باید دلیل و مدرک بیاری که مایکروسافت قطعا با مولتی پلتفرم بودن doomguy موافقه تا آقا قانع بشه.
تعداد کارکتر های نسخه استاندارد در حد همون استریت فایتر هست و بقیه پولی هستن مثل استریت فایتر .من خودم چند وقت پیش روی استیم خریدم ولی اصلا با این نسخه حال نکردم و ریفاندش کردم.برای من که فن نسخه های قبلی سری بودم اصلا جالب نبود ضمن اینکه بخش آنلاین بازی نسبت به استریت فایتر راحتر وصل میشه برای من نیاز به دی ان اس هم نداشت ولی استریت فایتر 6 از هر جهت بازی بهتری هستشدوستان یه سوال بدون نت بخش های داستانی و دونفره قابل بازیه اذیت نمیکنه؟ واسه من که آنلاین نمیزنم فقط داستانی هر از گاهی با یکی دیگه دونفره پیشنهادش میکنید؟
من از پارسال استریت فایتر دارم خیلی خوبه هنوزم پلی میدم ولی کارکتراش کمه دیگه تکراری شده این فکر کنم این مشکل رو نداره درسته؟