آخرین ویرایش:
فیزیک بازی خیلی خفته، قشنگ یه چیز نسل بعدی پشم افکن، مخصوصا شکستن شیشه ها، صرفا یه چیز شبیه سازی شده نیست، درعین واقع گرایانه بودن خیلی فان و دل چسبهمتاسفانه من دستم فعلا کوتاهه و حسرت وار میام و کامنتهای شمارو میخونم. یه کمی در مورد فیزیک بازی بگید انگار میگن خیلی فیزیک خفنی داره و بشدت محیط اینتراکش پذیری داره
منم دسته ام یه دریفت خفیف داشت، ولی چون استفاده از قابلیت ها دسته تو این بازی خیلی زیاده، انگار دریفتش بدتر شددوستان این بازی چقدر به دسته حساسه چون متاسفانه جفت دسته های من الان چند ماهه یه دریفت خفیف دارن مثلا تو بازی ووکونگ هیچ مشکلی ندارم ولی تو بازی ایپکس لجند هر از چند گاهی یواش یواش میره جلو و دوتا فوت میکنم درست میشه و از اونجایی که آسترو پلی روم به دسته خیلی حساس خیلی حساس بود نمیدونم الان شروع کنم بازی رو یا اول فکری به حال دسته کنم
از اون جایی که تو شهر خودمون جای مطمئنی هم نیست نمیدونم چیکار کنم
آیا موهای آدم با دیدن این ویدیو سیخ میشه طبیعیه؟ حالا شانس مارو میخواییم پرو بخریم تو ایران میخوان به قیمت پول خون آدم فرو کنن. هی شانسم نداریم.
ما خودمون خواستیم این طوری زندگی کنیم بزرگوار.خودتو صد هزار مرتبه شکر کن اصن کنسولی هست که بازی کنی.آیا موهای آدم با دیدن این ویدیو سیخ میشه طبیعیه؟ حالا شانس مارو میخواییم پرو بخریم تو ایران میخوان به قیمت پول خون آدم فرو کنن. هی شانسم نداریم.