PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
دوستان این بازی چقدر به دسته حساسه چون متاسفانه جفت دسته های من الان چند ماهه یه دریفت خفیف دارن مثلا تو بازی ووکونگ هیچ مشکلی ندارم ولی تو بازی ایپکس لجند هر از چند گاهی یواش یواش میره جلو و دوتا فوت میکنم درست میشه و از اونجایی که آسترو پلی روم به دسته خیلی حساس خیلی حساس بود نمیدونم الان شروع کنم بازی رو یا اول فکری به حال دسته کنم :-??
از اون جایی که تو شهر خودمون جای مطمئنی هم نیست نمیدونم چیکار کنم

متاسفانه من دستم فعلا کوتاهه و حسرت وار میام و کامنتهای شمارو میخونم. یه کمی در مورد فیزیک بازی بگید انگار میگن خیلی فیزیک خفنی داره و بشدت محیط اینتراکش پذیری داره

• Like
Reactions: graywolf
متاسفانه من دستم فعلا کوتاهه و حسرت وار میام و کامنتهای شمارو میخونم. یه کمی در مورد فیزیک بازی بگید انگار میگن خیلی فیزیک خفنی داره و بشدت محیط اینتراکش پذیری داره
فیزیک بازی خیلی خفته، قشنگ یه چیز نسل بعدی پشم افکن، مخصوصا شکستن شیشه ها، صرفا یه چیز شبیه سازی شده نیست، درعین واقع گرایانه بودن خیلی فان و دل چسبه

دوستان این بازی چقدر به دسته حساسه چون متاسفانه جفت دسته های من الان چند ماهه یه دریفت خفیف دارن مثلا تو بازی ووکونگ هیچ مشکلی ندارم ولی تو بازی ایپکس لجند هر از چند گاهی یواش یواش میره جلو و دوتا فوت میکنم درست میشه و از اونجایی که آسترو پلی روم به دسته خیلی حساس خیلی حساس بود نمیدونم الان شروع کنم بازی رو یا اول فکری به حال دسته کنم :-??
از اون جایی که تو شهر خودمون جای مطمئنی هم نیست نمیدونم چیکار کنم
منم دسته ام یه دریفت خفیف داشت، ولی چون استفاده از قابلیت ها دسته تو این بازی خیلی زیاده، انگار دریفتش بدتر شد :|

آیا موهای آدم با دیدن این ویدیو سیخ میشه طبیعیه؟ حالا شانس مارو میخواییم پرو بخریم تو ایران میخوان به قیمت پول خون آدم فرو کنن. هی شانسم نداریم. ~X(
ما خودمون خواستیم این طوری زندگی کنیم بزرگوار.خودتو صد هزار مرتبه شکر کن اصن کنسولی هست که بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or