آخرین ویرایش:
خلاقیت یعنی همیننسخه پلی روم تجربه فوق العاده ای بود برام. بشدت بازی حال خوب کنی بود . خیلی خوشحال شدم از معرفی نسخه جدیدش که مشخصه خیلی گسترده تر و طولانی تره . قشنگ پیشرفت عجیبی کرده این نسخه جدید.
نسخه پلی روم کلا ۲۴ تا لول داشت و این بالای ۸۰ و هر کهکشان هم یک باس فایت اصلی داره که تو نسخه پلی روم فقط تو لول آخر یه دونه باس فایت داشت.
گوتی گرفتن این بازی بسیار اصلا غیر منتظره نیست و احتمال زیاد تو بخشهای مختلفی بتونه گوتی بگیره.
اینم خیلی جالب بود و مشخصه با هیروهای پلی استیشن خیلی ماجراها داریم. و صرفا یک اسکین نیستن و میشه باهاشون تعامل کرد.
View attachment 339252
View attachment 339253
و اینکه چون ریلیز بازی ۲۴ سپتامبره و احتمالا همزمان و یا قبلش PS5 Pro هم معرفی شده این تصویر جالب بود.
View attachment 339254
باید جداگانه خرید یا میاد؟ من رفتم تو بازی ندیدمش.مرحله Winter Wonder رو که به مناسبت کریسمس اضافه شده از دست ندید. فوق العاده ست. 3 تا تروفی هم داره.
عاشق اون درخت کریسمس شدم.
View attachment 361577
من دیشب چک فور ابدیت زدم اومد برام، البته تست نکردمباید جداگانه خرید یا میاد؟ من رفتم تو بازی ندیدمش.
تمام دی ال سی ها و اسپید ران ها مجانی هست. آپدیت کنید بازی رو فقط.باید جداگانه خرید یا میاد؟ من رفتم تو بازی ندیدمش.
سیاره اضافه نمیشه بعد از آپدیت برو تو قسمتی که می تونی سیاره ها رو انتخاب کنی باقیشو میبینی خودتدرود من میزنم چک آپدیت پیام the game you have installed is the last version میاد و تو بازی هم سیاره جدیدی اضافه نشده.![]()
آره برای پلات کردن لازمهدوستان، بات های مراحل اسپیدران یا اون مراحل مربع ضربدر و دایره و مثلث پلی استیشن هم جزو بات هایی هست که برای تروفی هر گلکسی نیازه بگیریم یا نمیخواد ؟
اون مراحل علامت های پلی استیشن خیلی ستمه یعنی یه ذره دستت کم و زیاد بخوره میره از اول
خوب پس کنسلهآره برای پلات کردن لازمه
خیلی سخت نیستن، ویدیوشونو توی یوتیوب ببینخوب پس کنسله
دسته رو بیشتر دوست دارم تا پلت