آخرین ویرایش:
آره مشکل همین جایگزین هست و خوب ما که طرفدار و پلیر قدیمی کال هم هستیمیه جایگزین درست حسابی داشت همین الان بازی رو پاک میکردم تا ده سال دیگم اکتیویژن رو تحریم میکردم هیچ کدوم رو نمیخریدم
اون که فیلتره باید با بدبختی بازیش کردآره مشکل همین جایگزین هست و خوب ما که طرفدار و پلیر قدیمی کال هم هستیم
حالا این Delta Force: Hawk Ops بیاد به کنسول خیلی تعریف میکنن و ترکیبی از کال و بتل هست پلاس هم نمیخواد
إ یعنی هنوز رو کنسول نیومده روی PC فیلتره چه بد یا قند شکن هم افتضاح میشهاون که فیلتره باید با بدبختی بازیش کرد
اگر فقط در این بازی هست که گفتی بیشتر مثل حالت مشکل در لود تکسچر یا اشکال در دیتای نصب شده یک بار پاک اگر بشه بازی دوباره نصب بشه احتمال زیاد درست بشهسلام نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه یه مشکل گرافیکی خیلی عجیب روی پلتفرم ps5 فقط هم روی این بازی دارم توی همه قسمت ها چه وارزون چه مولتی محیط های باز و توی وارزون همه محیط ها باکس های سیاه رنگ به صورت مکرر خاموش روشن میشن موقع پلی دادن فایل ویدیو و عکسش رو میزارم اینجا ممنون میشم کمک کنید با نمایشگر دیگه هم امتحان کردم مشکل سر جاش بود !
دیتا رو دانلود کردم با خود ps5 واقعا خستم کرده کامل دوباره پاک می کنم دانلود می کنم ببینم چی میشه !اگر فقط در این بازی هست که گفتی بیشتر مثل حالت مشکل در لود تکسچر یا اشکال در دیتای نصب شده یک بار پاک اگر بشه بازی دوباره نصب بشه احتمال زیاد درست بشه
سلام مشکلتون حل شد ؟ به احتمال زیاد از فایل دیتای حجیم بازی باشه!! برای منم این بازی باگ های عجیبی داشته تا الان البته نه مثل مال شما ولی کلا چون حجم بازی زیاده احتمال این جور باگ ها توی دانلود دیتای منطقع ما با اون سرعت لاکپشتیمون هست ..سلام نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه یه مشکل گرافیکی خیلی عجیب روی پلتفرم ps5 فقط هم روی این بازی دارم توی همه قسمت ها چه وارزون چه مولتی محیط های باز و توی وارزون همه محیط ها باکس های سیاه رنگ به صورت مکرر خاموش روشن میشن موقع پلی دادن فایل ویدیو و عکسش رو میزارم اینجا ممنون میشم کمک کنید با نمایشگر دیگه هم امتحان کردم مشکل سر جاش بود !
هنوز کامل دانلود نکردم چون کامل پاک کردم یکم زیاده و باید برای حجم اضافی ماهانه نتم صبر کنمسلام مشکلتون حل شد ؟ به احتمال زیاد از فایل دیتای حجیم بازی باشه!! برای منم این بازی باگ های عجیبی داشته تا الان البته نه مثل مال شما ولی کلا چون حجم بازی زیاده احتمال این جور باگ ها توی دانلود دیتای منطقع ما با اون سرعت لاکپشتیمون هست ..
آره دقیقا دانلودش واقعا داستانیه برای خودش ... بعدم که دانلود میکنی برای هر بخش از بازیم دانلود جدا داره . از آپدیت های 30 گیگیش هم که دیگه نگم ...ولی بخش زامبیش واسه فان بد نیست مخصوصا وفتی میوفتی تو روم عربا سلام علیکم گویان بازی رو شروع میکنن میزنن به دل زامبی های ریجن لول بالا میخندی ...هنوز کامل دانلود نکردم چون کامل پاک کردم یکم زیاده و باید برای حجم اضافی ماهانه نتم صبر کنم
آخرین روزهای بهشت call of duty . از زمان ریلیز سیزن 6 تا لانچ بلک اپس 6 دقیقا 37 روز فاصله هست. دوس دارم این مدت را نهایت استفاده و لذت را ببرم چون میدونم بعدش خیلی از پلیرهاش افت میکنن.18 سپتامبر و فصل جدید با تم هالووینی مثل همیشه.