Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
یه جایگزین درست حسابی داشت همین الان بازی رو پاک میکردم تا ده سال دیگم اکتیویژن رو تحریم میکردم هیچ کدوم رو نمیخریدم
آره مشکل همین جایگزین هست و خوب ما که طرفدار و پلیر قدیمی کال هم هستیم 8-|
حالا این Delta Force: Hawk Ops بیاد به کنسول خیلی تعریف میکنن و ترکیبی از کال و بتل هست پلاس هم نمی‌خواد :D

آره مشکل همین جایگزین هست و خوب ما که طرفدار و پلیر قدیمی کال هم هستیم 8-|
حالا این Delta Force: Hawk Ops بیاد به کنسول خیلی تعریف میکنن و ترکیبی از کال و بتل هست پلاس هم نمی‌خواد :D
اون که فیلتره باید با بدبختی بازیش کرد

• Poker Face
Reactions: live is life
سلام نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه یه مشکل گرافیکی خیلی عجیب روی پلتفرم ps5 فقط هم روی این بازی دارم توی همه قسمت ها چه وارزون چه مولتی محیط های باز و توی وارزون همه محیط ها باکس های سیاه رنگ به صورت مکرر خاموش روشن میشن موقع پلی دادن فایل ویدیو و عکسش رو میزارم اینجا ممنون میشم کمک کنید با نمایشگر دیگه هم امتحان کردم مشکل سر جاش بود !

Attachments

• IMG_1055.PNG
    IMG_1055.PNG
    1.1 MB · مشاهده: 22
سلام نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه یه مشکل گرافیکی خیلی عجیب روی پلتفرم ps5 فقط هم روی این بازی دارم توی همه قسمت ها چه وارزون چه مولتی محیط های باز و توی وارزون همه محیط ها باکس های سیاه رنگ به صورت مکرر خاموش روشن میشن موقع پلی دادن فایل ویدیو و عکسش رو میزارم اینجا ممنون میشم کمک کنید با نمایشگر دیگه هم امتحان کردم مشکل سر جاش بود !
اگر فقط در این بازی هست که گفتی بیشتر مثل حالت مشکل در لود تکسچر یا اشکال در دیتای نصب شده :-? یک بار پاک اگر بشه بازی دوباره نصب بشه احتمال زیاد درست بشه 🙂

اگر فقط در این بازی هست که گفتی بیشتر مثل حالت مشکل در لود تکسچر یا اشکال در دیتای نصب شده :-? یک بار پاک اگر بشه بازی دوباره نصب بشه احتمال زیاد درست بشه 🙂
دیتا رو دانلود کردم با خود ps5 واقعا خستم کرده کامل دوباره پاک می کنم دانلود می کنم ببینم چی میشه !

• Like
سلام مشکلتون حل شد ؟ به احتمال زیاد از فایل دیتای حجیم بازی باشه!! برای منم این بازی باگ های عجیبی داشته تا الان البته نه مثل مال شما ولی کلا چون حجم بازی زیاده احتمال این جور باگ ها توی دانلود دیتای منطقع ما با اون سرعت لاکپشتیمون هست ..

• Like
سلام مشکلتون حل شد ؟ به احتمال زیاد از فایل دیتای حجیم بازی باشه!! برای منم این بازی باگ های عجیبی داشته تا الان البته نه مثل مال شما ولی کلا چون حجم بازی زیاده احتمال این جور باگ ها توی دانلود دیتای منطقع ما با اون سرعت لاکپشتیمون هست ..
هنوز کامل دانلود نکردم چون کامل پاک کردم یکم زیاده و باید برای حجم اضافی ماهانه نتم صبر کنم

هنوز کامل دانلود نکردم چون کامل پاک کردم یکم زیاده و باید برای حجم اضافی ماهانه نتم صبر کنم
آره دقیقا دانلودش واقعا داستانیه برای خودش ... بعدم که دانلود میکنی برای هر بخش از بازیم دانلود جدا داره . از آپدیت های 30 گیگیش هم که دیگه نگم ...ولی بخش زامبیش واسه فان بد نیست مخصوصا وفتی میوفتی تو روم عربا سلام علیکم گویان بازی رو شروع میکنن میزنن به دل زامبی های ریجن لول بالا میخندی ...

• Like
🗺️ | رودمپ سیزن 6 و آخرین سیزن بازی.
کراس اور با والکینگ دد و smile 2 که خیلی ها منتظر اکران فیلمش هستند

1725995760007.png

18 سپتامبر و فصل جدید با تم هالووینی مثل همیشه.
آخرین روزهای بهشت call of duty . از زمان ریلیز سیزن 6 تا لانچ بلک اپس 6 دقیقا 37 روز فاصله هست. دوس دارم این مدت را نهایت استفاده و لذت را ببرم چون میدونم بعدش خیلی از پلیرهاش افت میکنن.
تمام محتویات سیزن جدیدشم عمدا اولش همه را باهم میده و چیزی برای مید سیزن نذاشتن چون میدونن بعد 4 آبان ماه دیگه بازگشتی در کار نیست.
روزهای خوبی بود. اول مدرن 2019 و بعد MWlll بهترین cod های ریبوت بودن.از اسلج همر بابت ساعات زیادی هیجان و سرگرمی ای که توی 1 سال گذشته داشتم صمیمانه ممنونم.از 2 هزار ساعتم تایم پلی هم بیشتر مدرن 3 را بازی کردم

حالا که پایان مدرن وارفر ۳ رسیدیم، راحت میتونم بگم یکی از بهترین مولتی های CoD رو تجربه کردیم.

متای بازی واقعا ناعادلانه بود. درسته کمپین ایراد داشت ولی مولتی بازی که افتضاح نبود. بازی از لحاظ محتوا زمان لانچ کم نداشت و در طول سال هم پشتیبانی خوبی گرفت.
اوایل تصور میکردیم قراره فقط مپ های کلاسیک باشند ولی در ادامه SHG مپ های جدیدی ساخت که به راحتی از همه مپ های بتای بلک اپس ۶ یه سر و گردن بالاتر هستند.

طراحی یه سری اسکین ها دیگه این اواخر دری وری شد و خب ایراد خیلی بزرگی نیست ولی همچنان ترجیحم این هست که کاراکترها اون تم نظامیشون حفظ کنند.

کراس اورهای بازی در طول سال خوب بود مثل فال اوت، وارهمر، واکینگ دد و Dune و...
ایونت های هفتگی، چالش های هفتگی و جوایزشون بازی رو کاملا Rewarding کرده بود. علاوه بر این موارد، camo سلاح ها و انلاک کردنشون و بازم چالش های اضافه تر برای کموهای خاص تر.

بنابراین شما با بازی کردن مدرن وارفر ۳ دست خالی نمیموندید و این مسائل در کنار گیمپلی خوب و گانپلی فوق العاده بازی رو به یکی از بهترین های مولتی CoD تبدیل کرد.

بخش زامبی متوسط بود و تعریف چندانی نداشت ولی بازم جالب بود که برای اولین بار تو سری مدرن وارفر، زامبی داشتیم. بهتره که از این به بعد DMZ مود انحصاری مدرن وارفر بمونه. IW تو هر چی که خراب کرد تو DMZ شاهکار کرد و ایده های جالبی رو به سری اضافه کرد.

بخش رنک مدرن وارفر ۳ هم قابل قبول بود. سلاح ها به قدر کافی بالانس بودند منتها ایرادات سرور و یه سری باگ واقعا آزاردهنده بود. مثلا شما اگه قبل شروع شدن مچ تو گان اسمیت باشید و دنبال کمو و کاستومایز سلاح باشید و مچ استارت بشه وارد بازی نمیشید و ساسپند میشید و ازتون SR کم میشه.
یا گاهی اوقات بعد اتمام مچ بازی روی صفحه امتیازها گیر میکنه و SR بهتون نمیده.

در کل SHG بنظر من سنگ تموم گذاشت. مدت زمانی کمی در اختیار داشتند ولی به طرز فوق العاده ای از بازی پشتیبانی کردند و تا جایی که میشد به حرف کامیونیتی بازی گوش دادند. فصل آخر هم محتوای جالبی داره و یه خداحافظی خوبی با مدرن وارفر ۳ هست.
نکته غم انگیز خداحافظی با مپ های خاطره انگیزی هست که معلوم نیست که کی دوباره بتونیم تجربه اش کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or