PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
اینجا هم به بالای ۳۰ سال میگن پیر بعد چند وقت پیش تو تاپیک انیمه بحث بود که چرا تو فلان انیمه به یارو که ۳۴ سالشه میگن Ossan :D
ما از اینجور جوونای ۳۰ ساله‌ایم :D
Auron_FF.jpg

منم بالاخره دیشب رفتم چهار تا کاراکتر مخفی رو گرفتم تا آماده Astro Bot بشم. :دی چقدر هم جالب بود روش پیدا کردن کاراکترها! مخصوصاً برای Gran Turismo که یه دفعه حس و حال پیست مسابقه رو پیدا می‌کرد و خیلی لذت‌بخش بود.
در مورد سن و سال و نگاه ژاپنی‌ها به این قضیه، یکی از بهترین نمونه‌ها این میم هست که گویا مربوط می‌شه به بازی Mega Man Star Force. :دی

2dde05_24csdd3.jpg

الآن هم یه مشت پیرمرد ۳۰،۴۰ ساله جمع شدیم. جدا از شوخی فکر می‌کنم بیشتر خریدارهای بازی توی دو رده سنی کاملاً متفاوت باشن. یکی کوچولوهای زیر ۱۰،۱۱ سال و یکی هم سالمندان! :دی بچه‌ها که خب به خاطر حس و حال بامزه بازی جذبش می‌شن و سالمندان هم یاد دوران شکوهمند پلتفرمرها روی پلی استیشن می‌افتن و ملاقات با کلی کاراکتر دوست‌داشتنی توی یه پلتفرمر باکیفیت.
در مجموع صبر و تحمل ندارم برای تجربه بازی و Astro's Playroom برام یه چیزی فراتر از ۱۰/۱۰ بود. یعنی به قدری ازش لذت بردم که از مبحث امتیاز خارج بود و این یکی هم مشخصه که همون حال و هوا رو چند برابر کرده و بدجوری توش غرق خواهیم شد. :دی

آخرین ویرایش:
تبریک برا متا ۹۴ با حدود ۹۰ تا نقد و برسی

عنوان Astro Bot در سایت Opencritic با دریافت نمره ی ۹۵ از بازی Elden Ring: Shadow of the Erdtree عبور کرد تا به تنهایی در رتبه ی اول بهترین بازی سال ۲۰۲۴ قرار بگیره

Attachments

• IMG_20240905_174741_716.jpg
    IMG_20240905_174741_716.jpg
    52.5 KB · مشاهده: 8
  • IMG_20240905_174735_131.jpg
    IMG_20240905_174735_131.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 8
شما باز وضعتون خوبه، من یه پیرمرد 35 ساله ام که علاوه بر بازی و انیمه دیدن، اسباب بازی میگیرم برای خودم:دی این ربات رو هم تازه گرفتم، به عشق استرو بات ها و ایو، زن وال ای:دی

photo_2024-09-05_21-16-18.jpg

تازه کلی هم کار میکنه:دی

یک نکته جالبی که این پیری برای من داشته و داره اینه که الان بعد 36 سال تازه دارم به این فکر میکنم که همه زندگی و اون هدف ها و آرزو ها بی ارزش بودن و هستن و همین دو ساعت با آرامش پای گیم نشستن زندگی واقعیه و اصلا هم وقت تلف کردن نیست که هیچ خیلی هم به زندگیم معنی میده .
دقیقا…!
کل زندگی گذراست
دوست،خانواده شغل پول …
به خودت میای میبینی گیم یه جایگاه امن و بی آسیب هست که میتونی توش رشد کنی و لذت ببری از زندگی ایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or