PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
اینجا هم به بالای ۳۰ سال میگن پیر بعد چند وقت پیش تو تاپیک انیمه بحث بود که چرا تو فلان انیمه به یارو که ۳۴ سالشه میگن Ossan :D
ما از اینجور جوونای ۳۰ ساله‌ایم :D
Auron_FF.jpg

منم بالاخره دیشب رفتم چهار تا کاراکتر مخفی رو گرفتم تا آماده Astro Bot بشم. :دی چقدر هم جالب بود روش پیدا کردن کاراکترها! مخصوصاً برای Gran Turismo که یه دفعه حس و حال پیست مسابقه رو پیدا می‌کرد و خیلی لذت‌بخش بود.
در مورد سن و سال و نگاه ژاپنی‌ها به این قضیه، یکی از بهترین نمونه‌ها این میم هست که گویا مربوط می‌شه به بازی Mega Man Star Force. :دی

2dde05_24csdd3.jpg

الآن هم یه مشت پیرمرد ۳۰،۴۰ ساله جمع شدیم. جدا از شوخی فکر می‌کنم بیشتر خریدارهای بازی توی دو رده سنی کاملاً متفاوت باشن. یکی کوچولوهای زیر ۱۰،۱۱ سال و یکی هم سالمندان! :دی بچه‌ها که خب به خاطر حس و حال بامزه بازی جذبش می‌شن و سالمندان هم یاد دوران شکوهمند پلتفرمرها روی پلی استیشن می‌افتن و ملاقات با کلی کاراکتر دوست‌داشتنی توی یه پلتفرمر باکیفیت.
در مجموع صبر و تحمل ندارم برای تجربه بازی و Astro's Playroom برام یه چیزی فراتر از ۱۰/۱۰ بود. یعنی به قدری ازش لذت بردم که از مبحث امتیاز خارج بود و این یکی هم مشخصه که همون حال و هوا رو چند برابر کرده و بدجوری توش غرق خواهیم شد. :دی

آخرین ویرایش:
تبریک برا متا ۹۴ با حدود ۹۰ تا نقد و برسی

عنوان Astro Bot در سایت Opencritic با دریافت نمره ی ۹۵ از بازی Elden Ring: Shadow of the Erdtree عبور کرد تا به تنهایی در رتبه ی اول بهترین بازی سال ۲۰۲۴ قرار بگیره

Attachments

• IMG_20240905_174741_716.jpg
    IMG_20240905_174741_716.jpg
    52.5 KB · مشاهده: 9
  • IMG_20240905_174735_131.jpg
    IMG_20240905_174735_131.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 9
یک نکته جالبی که این پیری برای من داشته و داره اینه که الان بعد 36 سال تازه دارم به این فکر میکنم که همه زندگی و اون هدف ها و آرزو ها بی ارزش بودن و هستن و همین دو ساعت با آرامش پای گیم نشستن زندگی واقعیه و اصلا هم وقت تلف کردن نیست که هیچ خیلی هم به زندگیم معنی میده .
دقیقا…!
کل زندگی گذراست
دوست،خانواده شغل پول …
به خودت میای میبینی گیم یه جایگاه امن و بی آسیب هست که میتونی توش رشد کنی و لذت ببری از زندگی ایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or