آخرین ویرایش:
همه ما از بازی کردن لذت میبریم و میشه گفت یکی از اجزای تشکیل دهنده زندگی ماست ٬ ولی یه بازی ای هست که انجامش خوشحالت میکنه و یاداور روزای خوب زندگیه ٬ اون دقیقا همین Astro Bot
همه ما از بازی کردن لذت میبریم و میشه گفت یکی از اجزای تشکیل دهنده زندگی ماست ٬ ولی یه بازی ای هست که انجامش خوشحالت میکنه و یاداور روزای خوب زندگیه ٬ اون دقیقا همین Astro Bot
البته برای من ۴۱ گیگ زدهفکر کنم کسی اشاره نکرد پریلود بازی هم از امروز صبح باز شد حدود ۳۷ گیگه بازی یه جا انگار گفته بودن شصت و خورده ایه ولی کمتره
یکی از قویترین بخش ها برای من موسیقیشه که انقدر پر انرژی و شاده که میخوای دسته رو بندازی بری وسطاین بازی واقعاً یه حس خوب عجیبی میده....نمی دونم شاید چون نسخه قبلش اکثراً اولین بازیمون رو کنسول جدید بوده و خاطرات کنسول های قدیمی رو هم زنده می کرد. البته گرافیک و رنگ بندی عالی، گیم پلی جذاب، کاراکتر های بامزه و اون حسی شادی ای که تزریق می کرد هم بی تأثیر نبوده
تا ۳ ۴ روز دیگه راهنمای پاور پیکس احتمالا بیاد کلا بازی هایی که سونی ناشر و سازنده اش هست خیلی درجه پلات سختی ندارن ولی امیدوارم این اونجوری نباشه یه چلنجی داشته باشهاز درجه سختی تروفی پلاتینیوم بازی چیزی گفته شده تا حالا ؟
پشت موزیک بازی... kenneth c. m. young هست که قبلا روی LBPها و Tearaway کار کردهیکی از قویترین بخش ها برای من موسیقیشه که انقدر پر انرژی و شاده که میخوای دسته رو بندازی بری وسط
تاپیک نمره نمیزنین براش ؟