آخرین ویرایش:
همه ما از بازی کردن لذت میبریم و میشه گفت یکی از اجزای تشکیل دهنده زندگی ماست ٬ ولی یه بازی ای هست که انجامش خوشحالت میکنه و یاداور روزای خوب زندگیه ٬ اون دقیقا همین Astro Bot
همه ما از بازی کردن لذت میبریم و میشه گفت یکی از اجزای تشکیل دهنده زندگی ماست ٬ ولی یه بازی ای هست که انجامش خوشحالت میکنه و یاداور روزای خوب زندگیه ٬ اون دقیقا همین Astro Bot![]()
البته برای من ۴۱ گیگ زدهفکر کنم کسی اشاره نکرد پریلود بازی هم از امروز صبح باز شد حدود ۳۷ گیگه بازی یه جا انگار گفته بودن شصت و خورده ایه ولی کمتره
یکی از قویترین بخش ها برای من موسیقیشه که انقدر پر انرژی و شاده که میخوای دسته رو بندازی بری وسطاین بازی واقعاً یه حس خوب عجیبی میده....نمی دونم شاید چون نسخه قبلش اکثراً اولین بازیمون رو کنسول جدید بوده و خاطرات کنسول های قدیمی رو هم زنده می کرد. البته گرافیک و رنگ بندی عالی، گیم پلی جذاب، کاراکتر های بامزه و اون حسی شادی ای که تزریق می کرد هم بی تأثیر نبوده
تا ۳ ۴ روز دیگه راهنمای پاور پیکس احتمالا بیاد کلا بازی هایی که سونی ناشر و سازنده اش هست خیلی درجه پلات سختی ندارن ولی امیدوارم این اونجوری نباشه یه چلنجی داشته باشهاز درجه سختی تروفی پلاتینیوم بازی چیزی گفته شده تا حالا ؟
پشت موزیک بازی... kenneth c. m. young هست که قبلا روی LBPها و Tearaway کار کردهیکی از قویترین بخش ها برای من موسیقیشه که انقدر پر انرژی و شاده که میخوای دسته رو بندازی بری وسط![]()
تاپیک نمره نمیزنین براش ؟