امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
میخاستم دموش رو دانلود کنم و از قبل شک و تردید داشتم بهش.فکر کنم ارزش دمو رو هم نداره پس :)

برعكس به نظر من ارزش داره.
گيم پلى خيلى خوبى داره و واقعا حال ميده.
يعنى از نظر گيم پلى جزو خوباى اين نسل بوده واسه من.
داستانش هم خوبه فقط يكم لفت و ليس دادن كه باعث يه سرى صحنه هاى عجيب شده و زيادم تو يه چيزاييش دنبال منطق نگرد بهر حال ژاپنيه بازى.
شخصيتاى باحالى داره و باهاشون ميشه ارتباط گرفت.
خصوصا الان كه بازى خاصى تو بازار نيست و فك كنم خودشم تخفيف خورده ميارزه.
تو فضاى مجازى هم كامنت مردمو ببينى اكثرا ميگن بازى آندر ريت هست.
يوزر اسكور خوبى هم داره.

1724579606270.png
ImmortalsFenyx Rising
امتیاز ۹ از ۱۰
ImmortalsFenyx Rising می تونم با جرئت بگم که این بازی جزو ۱۰ بازی برتر از نظر ۱ گرافیک ۲ گیم پلی هستش و واقعا با گیم پلی خاصی که پیش بینیش سخته شمارو مجذوب خودشمی کنه‌. کافیه تا شما وارد این بازی بشید تا با موسیقی زیبا و دلنشینی از گرت کوکر مواجه بشید.یوبی ساعت با ساخت این بازی تونست یه شاهکار دیگه رو به لیست شاهکار هاش اضافه کنه. یکی از نقاط قوت بازی قابلیت ساخت کاراکتر خود در بازی که به خوبی انجام شده. بازی از همون اول خودش رو به ما جهان باز معرفی می کنه و با مپ خیره کننده اش این رو به ما اثبات می کنه. بازی با باس های جذاب و کمی هم ترسناک و البته چالش ها و ماموریت های سخت دشوارش شما رو درگیر بازی میکنه.
اما با همه اینها به نظرم بازی روندی تکراری و کند رو پیش میبره.
درکل بازی خوبیه و به نظر من که امتیاز ۹از ۱۰ رو میگیره.

شک داشتم برم سراغ بازی ای با متا 63 ولی هر چی ویدیو های review اش می دیدم قانع نمی شدم که بازیش نکنم :D الهامات زیادی از ریمیک RE2 گرفته بود و حس بازی های خطی نسل های قبل میداد و اگر پول زیادی پاش ندی تجربه بدی نمیشه:

capsule_616x353.jpg

- اول راجع به زبان فارسی بازی بگم که من اول روشنش کردم و انقدر ترجمه هاش کتابی و تحت اللفظی بود که زبان مادریم اصلاً متوجه نمی شدم ولی خب بازم دستشون درد نکنه :D
- در مورد موسیقی بازی صحبتی خاصی نمیشه کرد چون بعضی هاش باگ بود و یک ثانیه اش پخش می شد بعد repeat می شد اما اونایی که پخش می شد متناسب با ژانر بازی بود :D
- گرافیک بازی قابل قبول بود و طراحی محیط، هم indoor و بخصوص outdoor خوب کار شده بود اما فیس کاراکتر ها برای نسل های قبل بود. مشکل پرفرمنس هم نداشت و تو گیم پلی هم باگ بولدی نداشت.
- گیم پلی خیلی Basic بازی های ترس/بقا بود و خیلی خشک بود و پیچیدگی خاصی نداشت.
- داستان جذاب و انگیزه ای بود برای ادامه، هم چنین فضا سازی بازی هم خوب بود و خیلی حس بازی کارآگاهی های قدیمی روی PC رو میداد که اتفاقاً به زبانی فارسی شون هم اومده بود.
- نکته دیگه اینکه بازی 2 روایت داشت که آدم رو ترغیب می کرد NewGame+ رو تجربه کنه که خب همه امکانت از اول داشتی ولی چالشی تر بود و کات سین ها به کلی متفاوت بود ولی سِیر گیم پلی فقط تو یک چپتر متفاوت بود و در آخر هم می تونستی پایان جدید تجربه کنی.

7

آخرین ویرایش:
black myth wukung 9

+ گرافیک لول دیزاین و طراحی هنری بینظیر بازی یادتونه همیشه میگفتیم پس کی یه گرافیک نسل بعدی واقعی می بینیم این بازی همونه بالاخره دیدیم
+ تنوع دشمنان و علی الخصوص باس های بازی بالای 80 تا باس داره بازی هیچ کدوم هم تکراری نیستن
+گیم پلی لذت بخش بازی همراه با حس دلنشین اکتشاف محیطی و کلی رمز و راز که فقط تو بازی های میازاکی تا الان دیده بودم
+ 3 تا استند مبارزه مختلف با کلی جادو و اسکیل که میتونید با هم ترکیب کنید .

_ یک مقدار افت فریم ریت و دیر لود شدن تکسچر داره که اصلا تو تجربه 40 50 ساعته بازی زیاد به چشم نمیاد شاید کلا تو 3 4 تا باس یکم افت فریم داشت
_ بازی پری و دفاع نداره (فقط یه اسکیل بعدش میگیری که کار پری انجام میده ولی باید پر بشه هر دفعه) و مکانیزم اصلی بازی بر مبنای جاخالی دادن هست و نکته منفی دیگه اینه که کنسل کردن حمله نداره وقتی شما یه کمبو می زنید اگه دشمن هم حمله کنه قطعا ضربه میخورید مطمئن هستم تو نسخه بعدی اینا دفاع و پری را از اول اضافه خواهند کرد
_ لیپ سینک بازی مطابق با نسخه چینی هست و تو زبان انگلیسی توی ذوق میزنه

در کل به عنوان تجربه اول و بزرگ این استدیو ناشناخته بی نظیر بود بازی و بازم مطمئنم با درس گرفتن از این بازی نسخه دومش قطعا کاندیدای گوتی اون سال عرضه اش خواهد بود

Black Myth: Wukong
از اونجایی که طرفدار بازی های سولز لایک یا تیم نینجایی هستم, به خاطر اینکه یه سری از المان های این بازی شبیه به این بازی ها بود, بازیو تجربه کردم.
بازی از نظر محیطی واقعا وسیعه و گشت و گذار در محیط ها, نیاز به زمان بالایی داره. اما متاسفانه, سازنده نتونسته از این محیط های وسیع, بهره ی کافی رو‌ ببره و بازیکن رو غرق در بازی کنه. به همین دلیل برای من لول دیزاین یکی از ازار دهنده ترین موارد موجود در بازیه که واقعا وقتی بازیش میکنم منو اذیت میکنه رسما. دلیلش هم پیچ در پیچ بودن محیط های بازی, وجود چندین راه مختلف در هر لوکیشن هست که متاسفانه شرکت سازنده با قرار ندادن map در بازی, رسما به اذیت کردن بازیکن دامن زده و تجربه ی بازیکن رو‌ خراب کرده. این مورد توی ردیت و یوتیوب به وفور دیده میشه و اکثرا شاکی هستن از نبود مپ.
برای مثال منه بازیکن دلم میخواد محیط رو بگردم و کشف کنم و لذت ببرم. اما وقتی هر لوکیشن چند راه وجود داره داخلش و ۹۹ درصدشون هم شبیه به هم هستن, من اصلا یادم نمیاد کدومو رفتم و کدومو نرفتم :دی اینجا اگه سازنده برای بازی مپ میساخت‌ یا یه قابلیتی به بازیکن میداد که روی راه هایی که رفته علامت بذاره, بازی جذاب تر می شد.
گرافیک بازی بسیار عالیه. سازنده ثابت کرده که کار کشیدن از انریل انجین ۵ رو‌ بلده. از همین رو گرافیک روی پیسی بی نهایت عالیه ولی روی پی اس ۵, از اونجایی که مجبوری روی پرفرمنس بازی کنی, خیلی بالا نیست ولی بازم قابل قبوله.
لودینگ های بازی روی کنسول با توجه به سبک بازی که تعداد مرگ بسیار بالاس, عذاب اوره.
مورد منفی دیگه هم اینپوت لگ های بازی هست. متاسفانه بازی روی کنسول, زمانی که کلید L1 رو برای پر کردن سلامتیت وسط یه فایت میزنی, با تاخیر عمل میکنه. همچنین زدن اسپل ها هم تاخیر داره و از همه بدتر‌ اینکه به سادگی وثتی کوچکترین ضربه ای میخوری, اسپل زدنت مختل میشه و نتیجه این میشه که نه تنها اسپلی نزدی, بلکه mana ازت کم‌ شده و اسپل ات دیس چارج شده :)) یه مورد غیر ضروری و روی مخ هم در بازی هست و اونم اینکه وقتی شما اتک میزنی به دشمن, دشمن همچنان بهت کومبو میزنه. ولی کافیه شما وسط کومبو زدنت کوچکترین ضربه ای از دشمن دریافت کنی, اونوقت شما هم استان میشی, هم اتک و کومبو ات کنسل میشه و هم نمیتونی سلامتیتو پر کنی و مجبوری تا اون انیمیشن تهوع اور تموم بشه تا دوباره سر پا بشی :دی این موارد توی هیچ بازی بزرگی مثل سولز و الدن رینگ و nioh نبوده.
اخرین موردی هم که باعث شد گند بزنه به کل تجربم, باگ های مسخره ی بازیه. به شخصه بازیو به قصد پلات‌کردن گرفتم. بالای ۶۰ ساعت تا الان وقت گذاشتم و کل محیطا رو‌ گشتم. اما یه باگ مسخره مربوط به ساید کپئست تالیسمان های بنفش در چپتر ۴, باعث شد که من نتونم کوئست رو‌ تموم کنم و حالا باید برای پلات, یه بار دیگه ۴۰ ساعت وقت بذارم و خودمو به چپتر ۴ برسونم تا صرفا یه ساید کوئست رو تموم کنم :دی این فاجعست. در این مورد خیلی سرچ کردم و خیلیا به این مشکل خوردن و ناراضین :دی

در کل این بازی با اینکه نمیخواد سولز لایک‌باشه, ولی یه کپی ضعیف تر با گرافیک بالاتر از برخی المان های اوناس.
بازی ضعف پرفرمنس کنسولی داره, ضعف لول دیزاین داره و ضعف بالانس بودن مراحل و سختی داره. متای بازی و یوزر اسکور هم شاهد این مدعا هستن و فروش بالای بازی و تعداد پلیر های استیم هم طبیعتا به دلیل چینی بودن سازنده و تعداد بالای چینی ها که بازی ملیشون رو‌ بازی میخوان بکنن, بالاس.
اما در نهایت این بازی با همه ی این اوصاف یک بازی سرگرم کننده هست که برای تجربه ی اول سازنده, یه گام عظیم محسوب میشه.

Black Myth: Wukong
از اونجایی که طرفدار بازی های سولز لایک یا تیم نینجایی هستم, به خاطر اینکه یه سری از المان های این بازی شبیه به این بازی ها بود, بازیو تجربه کردم.
بازی از نظر محیطی واقعا وسیعه و گشت و گذار در محیط ها, نیاز به زمان بالایی داره. اما متاسفانه, سازنده نتونسته از این محیط های وسیع, بهره ی کافی رو‌ ببره و بازیکن رو غرق در بازی کنه. به همین دلیل برای من لول دیزاین یکی از ازار دهنده ترین موارد موجود در بازیه که واقعا وقتی بازیش میکنم منو اذیت میکنه رسما. دلیلش هم پیچ در پیچ بودن محیط های بازی, وجود چندین راه مختلف در هر لوکیشن هست که متاسفانه شرکت سازنده با قرار ندادن map در بازی, رسما به اذیت کردن بازیکن دامن زده و تجربه ی بازیکن رو‌ خراب کرده. این مورد توی ردیت و یوتیوب به وفور دیده میشه و اکثرا شاکی هستن از نبود مپ.
برای مثال منه بازیکن دلم میخواد محیط رو بگردم و کشف کنم و لذت ببرم. اما وقتی هر لوکیشن چند راه وجود داره داخلش و ۹۹ درصدشون هم شبیه به هم هستن, من اصلا یادم نمیاد کدومو رفتم و کدومو نرفتم :دی اینجا اگه سازنده برای بازی مپ میساخت‌ یا یه قابلیتی به بازیکن میداد که روی راه هایی که رفته علامت بذاره, بازی جذاب تر می شد.
گرافیک بازی بسیار عالیه. سازنده ثابت کرده که کار کشیدن از انریل انجین ۵ رو‌ بلده. از همین رو گرافیک روی پیسی بی نهایت عالیه ولی روی پی اس ۵, از اونجایی که مجبوری روی پرفرمنس بازی کنی, خیلی بالا نیست ولی بازم قابل قبوله.
لودینگ های بازی روی کنسول با توجه به سبک بازی که تعداد مرگ بسیار بالاس, عذاب اوره.
مورد منفی دیگه هم اینپوت لگ های بازی هست. متاسفانه بازی روی کنسول, زمانی که کلید L1 رو برای پر کردن سلامتیت وسط یه فایت میزنی, با تاخیر عمل میکنه. همچنین زدن اسپل ها هم تاخیر داره و از همه بدتر‌ اینکه به سادگی وثتی کوچکترین ضربه ای میخوری, اسپل زدنت مختل میشه و نتیجه این میشه که نه تنها اسپلی نزدی, بلکه mana ازت کم‌ شده و اسپل ات دیس چارج شده :)) یه مورد غیر ضروری و روی مخ هم در بازی هست و اونم اینکه وقتی شما اتک میزنی به دشمن, دشمن همچنان بهت کومبو میزنه. ولی کافیه شما وسط کومبو زدنت کوچکترین ضربه ای از دشمن دریافت کنی, اونوقت شما هم استان میشی, هم اتک و کومبو ات کنسل میشه و هم نمیتونی سلامتیتو پر کنی و مجبوری تا اون انیمیشن تهوع اور تموم بشه تا دوباره سر پا بشی :دی این موارد توی هیچ بازی بزرگی مثل سولز و الدن رینگ و nioh نبوده.
اخرین موردی هم که باعث شد گند بزنه به کل تجربم, باگ های مسخره ی بازیه. به شخصه بازیو به قصد پلات‌کردن گرفتم. بالای ۶۰ ساعت تا الان وقت گذاشتم و کل محیطا رو‌ گشتم. اما یه باگ مسخره مربوط به ساید کپئست تالیسمان های بنفش در چپتر ۴, باعث شد که من نتونم کوئست رو‌ تموم کنم و حالا باید برای پلات, یه بار دیگه ۴۰ ساعت وقت بذارم و خودمو به چپتر ۴ برسونم تا صرفا یه ساید کوئست رو تموم کنم :دی این فاجعست. در این مورد خیلی سرچ کردم و خیلیا به این مشکل خوردن و ناراضین :دی

در کل این بازی با اینکه نمیخواد سولز لایک‌باشه, ولی یه کپی ضعیف تر با گرافیک بالاتر از برخی المان های اوناس.
بازی ضعف پرفرمنس کنسولی داره, ضعف لول دیزاین داره و ضعف بالانس بودن مراحل و سختی داره. متای بازی و یوزر اسکور هم شاهد این مدعا هستن و فروش بالای بازی و تعداد پلیر های استیم هم طبیعتا به دلیل چینی بودن سازنده و تعداد بالای چینی ها که بازی ملیشون رو‌ بازی میخوان بکنن, بالاس.
اما در نهایت این بازی با همه ی این اوصاف یک بازی سرگرم کننده هست که برای تجربه ی اول سازنده, یه گام عظیم محسوب میشه.

دمتون گرم، بالاخره یه نظری که صرفا به تعریف و تمجید از بازی خلاصه نمی شد👌
تا الان چند تا نقد خونده بودم همه چنان به به و چه چه می کردن که الان بهترین بازی ساله حتی
ولی توضیحاتتون واقعا مفید بود🙏پس حداقل فعلا زیاد ارزش خرید روی کنسول نداره تا که آپدیت بیاد و چیزایی مثل نقشه و مشکلات فنی حل شه؟ می تونن نقشه اضافه کنن بنظرتون در یه آپدیت؟

تا الان چند تا نقد خونده بودم همه چنان به به و چه چه می کردن که الان بهترین بازی ساله حتی
ولی توضیحاتتون واقعا مفید بود🙏پس حداقل فعلا زیاد ارزش خرید روی کنسول نداره تا که آپدیت بیاد و چیزایی مثل نقشه و مشکلات فنی حل شه؟ می تونن نقشه اضافه کنن بنظرتون در یه آپدیت؟
شما به همین نقد بسنده نکن برای نخریدن بازی، به نظر این کاربر بازی آنچنان جذاب نبوده، ولی خیلی ها هم هستن بازی رو دوست دارن، با یه نقد منفی که نسخه بازی رو نمیپبچن

بازی به طور کل جذابه. من فقط مشکلات بازیو گفتم. خوبی ها رو بقیه گفتن توی نقداشون. شما خوبی های بازی رو از بقیه ی نقدا بخونید و با بدی هایی که من گفتم ترکیب کنید. بازی قطعا ارزشش در حد ۸ و ۸.۵ هست.
من به شخصه به باگ خوردم و باید به خاطر باگ سازنده, یه دور دیگه بازی کنم که خوب این ظلمه رسما :دی
مپ هم قطعا به بازی اضافه نمیشه. نبود مپ شاید شما رو اذیت کنه شاید نکنه. من شخصا دوس دارم تمام محیطا رو‌ بگردم. این بازی خیلی پیچ در پیچه و گمراه کنندس. پس ممکنه شما رو ازار بده و‌ ممکن هم هست ازار نده.
اما قطعا با اپدیت های بعدی, باگ ها رفع میشن و پرفرمنس هم بهتر میشن.
به شخصه سه بار وسط باس فایت بی نهایت سخت وقتی Hp باس رو به ۲۰ درصد رسوندم, بازی فریز کرده و مجبور شدم قطعش کنم.
در کل بازیو تهیه کن و لذت ببر. ولی با ذهنیت بهترین بازی تاریخ و این همه تعریف و تمجیدی که برخی میکنن نرو سمتش که ممکنه حالتو بگیره. در حد یه بازی با متای ۸۲ برو‌ سمتش و مطمعن باش راضیت میکنه.
شخصا اگه چنین باگ هایی بهم نمیخورد بهش ۸.۵ میدادم.

شما به همین نقد بسنده نکن برای نخریدن بازی، به نظر این کاربر بازی آنچنان جذاب نبوده، ولی خیلی ها هم هستن بازی رو دوست دارن، با یه نقد منفی که نسخه بازی رو نمیپبچن
درسته حرفتون
ولی موضوع اینه مشکلات لول دیزاین رو در یک نقد دیگه هم خونده بودم، پس یعنی مشکل فقط برای ایشون نبوده، مشکلات فنی هم شنیدم کلا نسخه ps5 داره
منم این بازی رو می خوام بخرم، ولی با توجه به اینکه هر دو ایراد ایشون رو قبلا هم شنیده بودم، برای همین می تونستم روش حساب کنم
موضوع این بود که غیر از یه نقد «که همین حرفای ایشون رو می زد» اکثرا فقط تعریف و تمجید می کردن و چنان شاهکاری ازش درست کرده بودن که باعث شده بود یکم غیر واقع گرایانه باشه برام، برا همین الان ذوق مرگ شدم که بالاخره یه نفر به ایراداتش هم پرداخت تا بشه بهتر راجع بهش تصمیم گرفت
فعلا که منتظر می مونم ارزون شه و مشکلات فنی کنسول هم برطرف شه 😂

Black Myth Wukong ------------- 8.5

+ کامبت عالی, لذت‌بخش و درگیرکننده
+ آپگرید‌ها و مهارت‌های مهم و متنوع
+ آرمور‌ها و اسلحه‌های زیبا با قابلیت‌های متمایز
+ باس‌فایت‌های هیجان‌انگیز، متفاوت و پُرتعداد
+ گرافیک بصری جذاب
+ درجه سختی پُر چالش و در عین حال منطقی
+ ست‌پیس‌های تماشایی
+ ارزش تکرار زیاد

- لِوِل دیزاین بد (افتضاح در چپتر 3 و 6)
- نداشتن نقشه
- مشکلات پرفورمنس و فریم‌ریت
- بعضی تکسچرهای بی‌کیفیت
- تعداد و زمان لودینگ برای نسل 9 مناسب نیست

من یک‌ نکته‌ای در مورد لول‌دیزاین بگم که قطعا اکثرا میدونید ولی حس کردم برای بعضی‌ها ممکنه سوءتفاهم باشه.

Level Design به معنی طراحی پیشروی در مراحل بازی هست و با Artistic Design یا Art Direction کاملا متفاوت هست.

ممکنه یه بازی محیط‌های خیلی زیبا و تماشایی و هنری داشته باشه ولی level Design بدی داشته باشه، که این بازی هم دقیقا همین حالته.

متاسفانه لول‌دیزاین این بازی در مجموع خیلی بی‌منطق و شلخته‌ست و نداشتن map هم باعث میشه یه جاهایی آدم فکر کنه سازنده‌ها سادیسم داشتن 😁

اما در کل غیر از این مورد عنوان بسیار جذاب و ارزشمندیه و من در مجموع لذت بردم.

افت فريم و اينا داره بازى ولى كرش كردن و غير قابل بازى شدن اينا من حداقل تو كل اين ٦٠ و خورده ايي ساعت نديدم.

Black myth wukong

نكات مثبت:
-گرافيك هنرى بسيار زيبا
-استفاده خوب از انريل 5
-گيم پلى بسيار عالى از تركيب سولز و تيم نينجايي ولى نه چندان سخت گير
-كامبت سريع و متنوع
-اسپل هاى كم ولى كاربردى و مفيد
-داستان و روايت عالى
-انيميشن هاى اتمام فصل
-اكسپلوريشن بسيار ريواردينگ و هدفمند
-محيط غنى و بزرگ
-باس فايت و مينى هاى زياد و به شدت متنوع با پيش زمينه داستانى خوب
-صدا پيشگى هاى بسيار عالى كاركترها

نكات منفى:
-مشكلا پرفورمنس در حد افت فريم ريت و دير لود شدن تسكچر

-نبود مپ! محيط بازى زيبا و بزرگ وغنى هست ولى گشت و گذار ميتونه واقعا گيج كننده بشه.

-محتواى داستان بازى خيلى زيباست و خوب هم روايت ميشه ولى براى مخاطب عامى غير چينى كه اطلاعاتش از ميتولوژى چين ضعيف باشه گاهى غير قابل فهم ميشه.

-يك سرى بد سليقگى ها مثل سينك نبودن حركات لب در دوبله انگليسى.

-درجه سختى بازى گاهى سر يه سرى از باس ها واقعا از بالانس خارج ميشه.

-اينپوت لگ خفيفى وجود داره ولى بيشترين عيب گيم پلى بازى نبود قابليت بلاك و پرى كردن بود به نظرم.

در مجموع به خصوص براى بازى اول يه استوديو از فوق العاده هم اونور تر محسوب ميشه و به راحتى اگه نگيم goty ولى يكى از بهترين هاى سال و حتى نسل هست تا به اينجا.

امتياز كلى:

9/10

درسته حرفتون
ولی موضوع اینه مشکلات لول دیزاین رو در یک نقد دیگه هم خونده بودم، پس یعنی مشکل فقط برای ایشون نبوده، مشکلات فنی هم شنیدم کلا نسخه ps5 داره
منم این بازی رو می خوام بخرم، ولی با توجه به اینکه هر دو ایراد ایشون رو قبلا هم شنیده بودم، برای همین می تونستم روش حساب کنم
موضوع این بود که غیر از یه نقد «که همین حرفای ایشون رو می زد» اکثرا فقط تعریف و تمجید می کردن و چنان شاهکاری ازش درست کرده بودن که باعث شده بود یکم غیر واقع گرایانه باشه برام، برا همین الان ذوق مرگ شدم که بالاخره یه نفر به ایراداتش هم پرداخت تا بشه بهتر راجع بهش تصمیم گرفت
فعلا که منتظر می مونم ارزون شه و مشکلات فنی کنسول هم برطرف شه 😂

بازى واقعا در نوع خودش شاهكار محسوب ميشه.
نميدونم اين گاردى كه يه عده بهش دارن و همش توش دنبال ايراد ميگردن از كجا مياد.

آخرین ویرایش:
Marvel's Spider-Man 2

درود
خب وقت شد spider man2رو تمومش کردم
بازی اینقدر جذاب بود که ی راست رفتم برای پلات کردن و پلات شد
گیم پلی بازی به هیچ عنوان تکراری نمیشه
گرافیک بینظیر و جذاب
داستان پردازی عالی شخصیت های اصلی و فرعی بازی
موسیقی تاثیر گذار
باس های به یاد ماندنی
طراحی عالی باس فایت ها و مراحل بازی و دشمنان

نمره من به بازی 10

آخرین ویرایش:
Marvel's Spider-Man 2

درود
خب وقت شد spider man2رو تمومش کردم
بازی اینقدر جذاب بود که ی راست رفتم برای پلات کردن و پلات شد
گیم پلی بازی به هیچ عنوان تکراری نمیشه
گرافیک بینظیر و جذاب
داستان پردازی عالی شخصیت های اصلی و فرعی بازی
موسیقی تاثیر گذار
باس های به یاد ماندنی
طراحی عالی باس فایت ها و مراحل بازی و دشمنان

نمره من به بازی 10
امتیاز ده براش زیاد بود.

Lies Of P

اول بگم من زمان معرفی بازی امید خاصی بهش نداشتم پیش خودم گفتم از این کپی سولز لایک های سطح پایینه از یه استودیو ناشناخته. الان به جرات میتونم بگم یکی از خوش ساخت ترین و سطح بالا ترین سولز لایک هایی هست که تجربه کردم و حتی نزدیک به بازی های خود فرام سافت میتونه باشه.

نکات مثبت :
- گیمپلی فوق العاده روان نزدیک به کارهای فرام سافت. مکانیزم دیفلکت شببه سکیرو به همراه داج و کجت های legion arm که گیمپلی متنوعی رو ارائه میده.
- گرافیک هنری فوق العاده زیبا و اتمسفر شهر Krat
- موسیقی زیبا و به یاد موندنی
- داستان خوب
- باس فایت های متنوع و چالشی
- نداشتن کواپ انلاین - باعث شده بازی چالشی تر بشه
- ارزش تکرار زیاد

نکات منفی
- بعضی جاها اسرار شدید رو پلتفورمینگ داره که شاید یکم رو اعصاب بره

8.5/10

Rise of The Ronin

نکات مثبت

- همون گیمپلی خوب تیم نینجا که تو سری Nioh دیدیم. که یکم کژوال تر شده
- سیستم لول بندی و اسکیل تری خوب
- باس فایت های زیاد و متنوع
- سبستم یوبی سافتی مپ بازی که اینجا به نظرم خیلی خوب پیاده سازی شده. محتوا بی خود و فیلر نداره اونقدر.

نکات منفی :
- گرافیک فنی ضعیف و تاریخ گذشته به همراه افت فریم های گاهی.
- طولانی بودن بازی که داستان واقعا کشش رو نداره.
- سیستم کواپ شلخته و محدود

6.5/10

.

آخرین ویرایش:
این (stellar blade) که بازی محشری بود و خیلی خوش گذشت، همه چیش برا من ۱۰ از ۱۰ بود ( بعد ۶۰ ساعت) یه نقد کوچیکه می‌نویسم براش،
بعد (rise of the ronin) رو که داشتم تو کنسول شروع کردم، هر چقدر که کامبتش ۱۰ از ۱۰ هست، گرافیکش واقعا غیر قابل تحمل هست، منی که عاشق تیم نینجام و امضای تیم نینجا اینه که ( گیم پلی و کامبتش شاهکار و گرافیک ظعیف دارن تو همه ی بازی ها) و میدونستم که نباید انتظار گرافیک داشت از محصول تیم نینجا، ولی باز خور تو ذوقم از اینهمه افتضاح (وخامت اوضاع رو درک کردین : انتظار گرافیک خیلی پایین داشتم ولی باز خورد تو ذوقم که خیلی پایین تر از انتظار پایین من بود)
خلاصه کامبتش ۱۰ از ۱۰، گرافیک ۳ از ۱۰، جهان باز بودن ۰ از ۱۰ ( به تنهایی ریده به بازی) خخ( بعد ۱۰ ساعت دراپ شد)
نتیجه این شد که کامبتش تحریکم کرد ولی گرافیک نذاشت ادامه بدم و منی که تحریک شده بودم مجبور شدم سلطان این سبک (Nioh 2) رو بندازم دانلود و برای Nمین بار بازیش کنم
نتیجه اخلاقی
استلار بلید ۱۰از۱۰ ( آب دستتونه بزاری کنار و بازیش کنید)
رایز او دِ رونینن ۴از۱۰ غیر قابل تحمل برا من
این (black myth wukong ) هم منتظرم یکی دو تا ابدیت بدن تا پرفورمنس بهتر بشه و مشکل اینپوت لگ حل بشه بعد بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or