آخرین ویرایش:
عجیبه...وقتی بازیو آپدیت کردی اون دو تا پیام در مورد باتهای جدید و بخش جدید تو Playstation Labo رو برات نیاورد؟بازی رو آپدیت کردم ولی نمیدنم چرا هیچی اضافه نشد
از جمله عناوین خارق العاده ایه که بهتره تمام این موارد رو خودت برای اولین بار تجربه کنی، من هیچ نمایشو تریلری ازش نگاه نمی کنم چون می خوام زمان انتشار تجربش دست اول باشه برامپیشنمایشهای بازی منتشر شدن و منتقدا تونستن بازی رو تجربه کنن. گیمپلی هم از بازی منتشر شده...واقعا خیلی زیبا و متنوعه همه چی!
توصیه میکنم پیشنمایش Easy Allies رو ببینید:
خلاصه که بازی پر از مکانیکهای باحال و نوآورانهست، جزئیات و تجربه بصری بازی فوقالعاده روون و زیباست و مخصوصا اینکه مبارزه و گشت و گذار خیلی حس و حال خوبی داره و باسی که تجربه کرده هم خیلی جذاب بوده. کنترل مناطق زیر آب هم عالی بوده.
میگفت انگار یه مرحله اختصاصی بر اساس دنیای GOW هم تو بازی هست که کریتوس و اترئوس به اون سفر میکنن ولی نتونسته بهش دسترسی پیدا کنه و تجربهاش کنه!
یه سری مراحل مخفی و سخت هم تو بازی هست برای اونایی که دوست دارن خودشون رو به چالش بکشن که شخصا خیلی ازش استقبال میکنم
توی پیشنمایش گیماسپات هم میگفتن که از دوالسنس واسه هینت دادن برای آیتمهای مخفی هم زیاد استفاده شده و ظرافت زیادی به خرج دادن. مپ بازی رو هم به LBP تشبیه کرده که سیارههای مختلفی در دسترسه و میشه بهشون سفر کرد.
عجیبه...وقتی بازیو آپدیت کردی اون دو تا پیام در مورد باتهای جدید و بخش جدید تو Playstation Labo رو برات نیاورد؟
یه کار خلاقانهای که تو این آپدیت انجام دادن 4 تا معماست که تا زمان عرضه Astro Bot هر ماه یکیش رو میشه حل کرد. اولیش مرتبط با DLC بلادبورن بود که الان میشه انجام داد. بقیهاش هم اگه اشتباه نکنم برای ماههای بعد در دسترس قرار میگیره. توی بخش Labo هم یه طبقه مخفی درست کردن میشه دستگاههای جدید پلیاستیشن مثل Portal رو دریافت کرد. یه روز شمار باحال هم واسه عرضه نسخه جدید قرار دادن.
کلا آپدیت باحالیه...یه کاری کردن تا زمان عرضه نسخه جدید حداقل هر ماه یه بار به بازی سر بزنی و یه معما حل کنی و شخصیتهای جدید رو آزاد کنی.
بازی آخرین ورژنه(1.9)صد در صدم کردم ولی نمیدونم چرا برا من اضافه نشد نه اونlabo جدید نه اون بخش مخفی GPU gunngleعجیبه...وقتی بازیو آپدیت کردی اون دو تا پیام در مورد باتهای جدید و بخش جدید تو Playstation Labo رو برات نیاورد؟
به نظر میرسه Midgard هم تو بازی هست
شماره این ماه مجله Edge با طرح جلد Astro Bot منتشر شده. اون هم نه یدونه، بلکه ۱۰ مدل مختلف!