از ic mobile سفارش دادم، بین 7 تا 10 روز وارد میکننسلام
گوشی رو سفارش دادید از سایت که وارد کنن؟چند روزه میشه تا برسه؟سایتی لینکی چیزی داره گوشی دیگه ای هم بخایم میشه؟
صدرصد ۲۴ الترا بگیر ! fe روبیخیال شودوستان میخوام گوشی بخرم اگه یک ماه صبر کنم پولم جور میشه میتونم اس 24 اولترا بگیرم . اگرم نه الان میتونم اس 23 اف ای بگیرم . نظرتون چیه ؟ اس 23 اف ای گوشی خوبیه ؟ میگن زیاد داغ میکنه و باتریش زود خالی میشه
اتفاقا اومدم بگم این گوشی تازه موجود شده ولی یکمی قیمت بالاس رو 32 داره میچرخهصدرصد ۲۴ الترا بگیر ! fe روبیخیال شو
دوستان این وان پلاس نورد ۴ چجوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
میتونه جاس ایفون رو بگیره؟
خودم دامر قانع میشم ۲۴ الترا بگیرم
اما دو دلم ، چند ماه دیگه اس ۲۵ الترا میاد ؟
ارزش داره ؟ الان رو ایفون ۱۳ هستم و به خاطر رجیستری نتونستم اپگرید کنم
کلا سر چند راهی گیر کردیم ! ایفون ! الترا که زمانش داره تموم میشه نسخه جدیدش میاد و نورد ۴اتفاقا اومدم بگم این گوشی تازه موجود شده ولی یکمی قیمت بالاس رو 32 داره میچرخه
یکی از بهترین گوشیاس و تو رابط کاربری عالیه با اختلاف، فقط رقیبش خود پیکسله که این البته فیچرای بیشتری داره بقیه رو بریز دور حتی سامسونگ
اولترا سام که قیمتش خیلی بالاتره 25 هم میره اسفند خیلی مونده تا بیاد
از طرفی میگی ایفون داری
اینا یه مقدار با هم متفاوتن قیمت هم همینطور
به نظرم احتمالش هست ایفون دوباره رجیستر بشه اگه خیلی دوس داری صبر کن
اگه پول مشکلی نداری 24 هم خوبه ولی 25 بیاد میخوره تو سرش از طرفی چند ماه هم مونده
ولی اگه یه گزینه با قیمت خوب و کارایی خوب میخوای همون نورد 4
زمان چی داره تموم میشه؟!کلا سر چند راهی گیر کردیم ! ایفون ! الترا که زمانش داره تموم میشه نسخه جدیدش میاد و نورد ۴
وزیر جدید گفته بود دنبال اینم که این دوتا ریجستر کنم حالا چقدر موفق میشه نمیدونممن متوجه نشدم
جملتون خبریه یا سوالی
بد نیست مشخصاتش ولی اصالت نداره . احتمالا بعدا افت قیمتی و پردازشی سنگینی هم داشته باشه . به نظرم فعلا تو ایران سامسونگ جوابهتو محدوده 60 تومن این آنر مجیک 6 پرو هم خیلی خوبه به قرآن! 5G هم دارید تازه کلی از نقاط کشور برخلاف سامسونگ. دوربینش هم بهتره
مبارکهs24 ultra گرفتم . گوگل پیکسل 9 هم یکی از گزینه هام بود ولی قیمتش حدود 100 تومن بود !!
s25 ultra هم که بیاد نهایت یه مقدار سر میدم ارتقا میدم گوشی رو .
اقا مبارکه بیا یک بررسی شخصی خوب بزار منم بگیرمشs24 ultra گرفتم . گوگل پیکسل 9 هم یکی از گزینه هام بود ولی قیمتش حدود 100 تومن بود !!
s25 ultra هم که بیاد نهایت یه مقدار سر میدم ارتقا میدم گوشی رو .