اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان الان من یه سوال دارم
خونه ما حدود 100 تا 150 متر از باکس فت فاصله داره
هزینه این سیمکشی تا خونه ما رو کی باید بده ؟ من ؟
چون مخابرات منطقه همینطوری از رو هوا گفت 5 تومن هزینه داره ( اصلا نپرسید تا کجا اومده باکس )
منظورش از ۵ تومن هزینه کابل کشی شخصی بوده
اگه برای خودتون فقط بخوایید کابل کشی کنید اره درسته خودتون باید هزینه رو پرداخت کنید

دوستان الان من یه سوال دارم
خونه ما حدود 100 تا 150 متر از باکس فت فاصله داره
هزینه این سیمکشی تا خونه ما رو کی باید بده ؟ من ؟
چون مخابرات منطقه همینطوری از رو هوا گفت 5 تومن هزینه داره ( اصلا نپرسید تا کجا اومده باکس )
احتمالا جشنواره تموم شده و 5 تومن هزینه تموم شده کلی رو گفتن
1.5 تا 2 تومن هزینه مودم
1.5 تا 2 تومن هزینه سیم کشی
و 1 تومن هم هزینه سرویس
( هر متر کابل فیبر نوری قیمتش 10 تا 15 تومنه )
اصولا سیم کشی تا دم در و حتی داخل خونه رایگانه مگه اینکه فعلا اون طرفی که هست متقاضی نداشته باشه و واسه اینا صرفه نداشته باشه که بخوان واست کابل کشی کنن
دقیقا طرفه ما 120 متری باکس 1 دونه متقاضی داشت می گفتن نمیشه فرداش شدن 5 نفر و قرار شد اونجا هم کابل کشی کنن
---
برو با همسایه ها صحبت کن و راضیشون کن که ثپت نام کنن حداقل 2 3 نفر دیگم پیدا کنی میارن
من فاصلم از باکس تا دم در 30 متره که 27 متر هم از در تا جایی که مودم میاد فاصله هست
--
همینطور که گفتم نگران فاصله زیاد و مسیر کابل نباشین اولا کابل بخاطر جنسی که داره و شیشه داخلش اصلا حوزه مغناطیسی کابل های برقی تاثیری روش نداره برخلاف کابل تلفن که باعث نویز شدید و قطعی روش میشد از طرفی هم مسافت هر چقدر هم از مرکز طولانی باشه باز هم تاثیری رو سرعت و کیفیت نداره
فقط اگه مثل من قراره کابل رو کار بیار تا اتاقتون سعی کنین خودتون واسه کابل غلاف و واسه مسیر داکت بخرین

دوستان کسایی که به پنل فیبر نوری مخابرات دسترسی دارن اماکان داره ببین گیگ باکس یا بسته شبانه خاص واسه خرید هست ؟؟برای دانلود دیتا اضافه

واسه من یکی دو سالی هست که دیگه بسته شب نشین و سحرخیز وجود خارجی نداره؛ زمانی که سوییچ کردم رو vdsl بعد فیبر حذف شد جاش این اضافه کردن:
View attachment 346974
باید بسته های نامحدود شبانه رو برگردونن الان مثلا کسی بخواد در حد 400 500 گیگ بازی اپدیت و... دانلود کنه هزینش کمر شکن میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
واسه من یکی دو سالی هست که دیگه بسته شب نشین و سحرخیز وجود خارجی نداره؛ زمانی که سوییچ کردم رو vdsl بعد فیبر حذف شد جاش این اضافه کردن:
View attachment 346974
انصافا قیمتها نسبت به مقدار ترافیک خیلی خوبه ( به نسبت سرویس TD که من دارم استفاده میکنم )

این dns هاییکه برای xbox استفاده می‌کنیم با فیبر نوری اصلا مچ نیست، خیلی اذیت کننده شده بازی کردن. راهی دارید؟ ممنون
نمیشه روی خود مودم رو یه روتر دیگه سرویس دیگه ای ( ال تو تی پی مثلا ) راه اندازی کرد و از خروجی اون برای کنسول استفاده کرد؟ خطری چیزی نداره..؟

حجم ها بر اساس مصرف داخلی هست کجاش بصرفست ؟؟
350 گیگ 750 هزار تومن بصرفه هست ؟؟ حجم بازی ها دارن میرسن به 150
این ترافیک و قیمتی که شما میگین شاید ، ولی اون جدولی که دوستمون فرستادن رو من عرض کردم..300 گیگ برای دو ماه اونم بین المللی 250 تومن به صرفه نیست؟ همین 300 گیگ توی TD بیش از 600 تومن آب میخوره

این ترافیک و قیمتی که شما میگین شاید ، ولی اون جدولی که دوستمون فرستادن رو من عرض کردم..300 گیگ برای دو ماه اونم بین المللی 250 تومن به صرفه نیست؟ همین 300 گیگ توی TD بیش از 600 تومن آب میخوره
از اون بهتره ولی باز بصرفه نیست
tdlt خیلی گرونه
اینترنت مصرفی بحثش با بسته های دانلوی جداست
من الان خودم نزدیک 1.5 ترا نیاز دارم واسه دانلود نمیدونم با این قیمت های فیبر چکار کنم

از اون بهتره ولی باز بصرفه نیست
tdlt خیلی گرونه
اینترنت مصرفی بحثش با بسته های دانلوی جداست
من الان خودم نزدیک 1.5 ترا نیاز دارم واسه دانلود نمیدونم با این قیمت های فیبر چکار کنم
فرمایش شما کاملا درسته...کلا هیچیمون به هیچیمون نمیخوره..یا باید سرعت بالا باشه و دسترسی برای عموم کم و با گیر و گور ، یا باید دسترسی آسون باشه و تعرفه و ترافیک گرون..یه موردی هم که پیدا بشه و همه چیش نرمال باشه انقدر قطع و وصلی داره و باید دوز و کلک سوار کرد که آدمو کلافه میکنه...مثلا من 3 مورد رو بازی میکنم ، برای 2 تاشون یه DNS و برای یکی دیگه یه DNS دیگه باید گذاشت تا اجازه بده...
از همه اینا بگذریم دلیل اینکه گفتم به صرفه هست بخاطر اینه که شاید مقایسه کردم با عناوین فیزیکی...برای یه بازی و نسخه فیزیکی باید خیلی بیش از اینا پول داد ، ولی خوب برای کسی که در ماه شاید چندین بار بخواد بازی جدید نصب کنه اصلا به صرفه نیست..

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or