VICE
Gold User
من هیچ جوره تو کتم نمیره سیم کشی رو کار تا داخل منزلو
هیچ راهی نیست سیم کشی از داخل پریز ؟
چرا اینقدر قیمت ها فضایی شده ؟پنل هر کی متفاوته انگار. اینطوریش رو دیگه ندیده بودم
برای من 100 و 200 و 300 مگ رو داره
خیر.من هیچ جوره تو کتم نمیره سیم کشی رو کار تا داخل منزلو
نه اون جشنواره فیبر در خانه بود که مهلتش تموم شدچرا اینقدر قیمت ها فضایی شده ؟
مگه سرویس ۳۰۰ مگ با ۷۰۰ گیگ ماهی ۳۵۰ نبود
چند برابر شده قیمت ها
این قیمت های پنل شما فکر کنم ایراد داره ! یا اگه درست باشه که رسما کلاه برداریهنه اون جشنواره فیبر در خانه بود که مهلتش تموم شد
متاسفانه واقعیت داره.این قیمت های پنل شما فکر کنم ایراد داره ! یا اگه درست باشه که رسما کلاه برداریه
سرعت ۱۰۰۰ با ۵۰۰ گیگ بدون جشنواره ماهی ۴۵۰ بود
الان سرعت ۲۰۰ با ۶۰۰ گیگ شده ۱ میلیون و سیصد ؟؟؟؟
چه خبره !!!!
من کلا لیست قیمت ها از پنلم حذف شده باید زنگ بزنم ببینم قضیه چیه
درست بودنش که درسته اما بله متاسفانه قیمتها بدون جشنواره خیلی گرونهاین قیمت های پنل شما فکر کنم ایراد داره ! یا اگه درست باشه که رسما کلاه برداریه
سرعت ۱۰۰۰ با ۵۰۰ گیگ بدون جشنواره ماهی ۴۵۰ بود
الان سرعت ۲۰۰ با ۶۰۰ گیگ شده ۱ میلیون و سیصد ؟؟؟؟
چه خبره !!!!
من کلا لیست قیمت ها از پنلم حذف شده باید زنگ بزنم ببینم قضیه چیه
فقط شکایت جوابه.باحاع...
حالا باید چیکار کنیم؟ من مصمم بودم بگیرم ولی با پست های دو صفحه اخیر دو دل شدم.
مثل آدم سرویس های 300 مگ و 1 گیگابیت رو بذارید تو پنل ملت ببینن انتخاب کنن. دیگه این مسخره بازی "حداقل سرعت" و "سرعت تضمینی" چیه!!
شاتل هم نوشته حداقل سرعت تضمینی 100 مگابیت.
تا مطمئن نشم سرویس 300 مگابیت تضمینی میتونم بگیرم اصلا سراغش نمیرم.
4 روز قبل هم با من تماس گرفتن گفتن فیبر شاتل توی منطقتون راه اندازی شده و اگر میخواین ثبت نامتون کنیم. منم با کله ثبت نام کردم حرفای خوبی راجب فیبر شاتل شنیدم. در حال حاضر به نظر میرسه بهترین سرویس فیبر رو شاتل ارائه میده و بسیار با کیفیت و پایدار هستش. حداقل سرعت تضمین شده اش هم 100 مگابیت هست در صورتی که تمام پرووایدرهای دیگه نوشتن حداقل سرعت تضمینی 30 مگابیت بر ثانیه. سرویس های فیبرش و قیمت گیگ اضافی هم مناسب تر از بقیه ی پرووایدرها هستش.کسی هست فیبر شاتل داشته باشه؟
از چندین ماه های اخیر چیزایی که ازش دیدم همش روی ۱ گیگابیت بوده هنوزم همین سرعته؟
مودم بخوام جدا بگیرم غیر از چیزی که شاتل میده چی خوبه تا ۷-۸ تومن؟
100 مگابیت یعنی چند مگابایت ؟باحاع...
حالا باید چیکار کنیم؟ من مصمم بودم بگیرم ولی با پست های دو صفحه اخیر دو دل شدم.
مثل آدم سرویس های 300 مگ و 1 گیگابیت رو بذارید تو پنل ملت ببینن انتخاب کنن. دیگه این مسخره بازی "حداقل سرعت" و "سرعت تضمینی" چیه!!
شاتل هم نوشته حداقل سرعت تضمینی 100 مگابیت.
تا مطمئن نشم سرویس 300 مگابیت تضمینی میتونم بگیرم اصلا سراغش نمیرم.
تقسیم بر 8 یعنی باید حداکثر سرعت واقعی دانلود 12.5 مگ باشه.100 مگابیت یعنی چند مگابایت ؟
یعنی تو idm 10 مگ سرعت میده ؟