اینترنت فیبر نوری (تانوما)

بالاخره نصبش چطوره ؟ درخوات بدم چقدر زمان میبره ؟
برای من هنوز نصب نشده بخاطر همین دقیق نمیتونم بگم
اونم بسته به شانست و پیگیریته ۱ ماه ۲ ماه واقعا نمیشه زمان دقیق گفت ، من اشتباه کردم دیر تو ۱۹۵ شکایت کردم وگرنه تا حالا اوکی شده بود

بعد تماس با ۱۹۵ رئیس مخابرات منطقه امروز شخصا اومد تو کوچه بازدید کرد و باهام صحبت کرد :D
گفت بهتره زمینی بیاد ولی بخاطر هزینه هوایی میکشیم :D
شانس ما آپارتمان کناری نما کردنش رو امروز شروع کرده ، رئیس مخابرات گفت این ساختمون کنارتون طبقه اول نما بکنه فیبر بیرونش رو میکشیم

آخرین ویرایش:
سرعت دانلود واقعا برام مهم نیست.
یه فایلی که میخواد 20 دقیقه ای دانلود بشه رو 40 دقیقه ای بگیرم ، مهم نیست اصلا برام.
البته more like از 20 دقیقه به 80 دقیقه :D بالاتر از 12MB نمیره اصلا لامصب، من میبینم شماها همه یه گیگابیت سرعتتونه
سرعت دانلود واقعا برام مهم نیست.
یه فایلی که میخواد 20 دقیقه ای دانلود بشه رو 40 دقیقه ای بگیرم ، مهم نیست اصلا برام.

مهم پینگ و از اون مهمتر پکت لاس و مسیرهای ارتباطیه که تو بازی آنلاین خیلی مهمه.
عملا الان برای بازی کردن همه چی باید vpn بزنم.
حتی سرورهای داخلی کانتر.
پشمام یعنی حتی DNS ها هم هیچکدوم کار نمیکنن انگار نه؟ :D
من تو فکر این بودم که بیام ایرانسل با این وضعیت فک کنم نیام بهتره چون 90%چیزایی که بازی میکنم با dnsعه
اگه طرحت توی پنل 100 باشه که باید درخواست تغییر سرویس بدی
تو قسمت تغییر سرویس که میرم از بالا تا پایین اینطوریه همه از بیخ :( :

چه شرکتی ؟
لینکی نداری ؟
-----------------------
من اینترنتم مخابراته بخوام فیبرش کنم نتم قطع میشه تا فیبر شه یا نه ؟
بعد هزینه اش چطوره ؟
مخابرات
چون خط تلفن جدید میکشن اینترنت قبلیت قطع نمیشه
البته more like از 20 دقیقه به 80 دقیقه :D بالاتر از 12MB نمیره اصلا لامصب، من میبینم شماها همه یه گیگابیت سرعتتونه

من تو فکر این بودم که بیام ایرانسل با این وضعیت فک کنم نیام بهتره چون 90%چیزایی که بازی میکنم با dnsعه

زنگ بزن 2020

• Like
Reactions: VICE

سرعت های بالای ۱۰۰ رو برداشتن و تنها راهش شکایت در سامانه ۱۹۵ و استناد به قانون هستش. مخابرات کلا هرچی سرعت بالا بوده رو برداشته ولی تغییری توی قیمت نداده.
اگه تعداد شکایات زیاد بشه خیلی زودتر مخابرات رو جریمه چند ده میلیاردی میکنن.

مخابرات
چون خط تلفن جدید میکشن اینترنت قبلیت قطع نمیشه

زنگ بزن 2020
مشکل با ۲۰۲۰ حل نمیشه.

• Like
Reactions: TheGodfather
سرعت های بالای ۱۰۰ رو برداشتن و تنها راهش شکایت در سامانه ۱۹۵ و استناد به قانون هستش. مخابرات کلا هرچی سرعت بالا بوده رو برداشته ولی تغییری توی قیمت نداده.
اگه تعداد شکایات زیاد بشه خیلی زودتر مخابرات رو جریمه چند ده میلیاردی میکنن.

مشکل با ۲۰۲۰ حل نمیشه.
برادر یه متن شکایت که کد بسته ها توش قید شده باشه و اگر بند و ماده ای هست بگو که ما هم ثبت کنیم تو ۱۹۵
اگر دوست داشتی تو کارزار هم بزنی بگو که بهش رای بدم
من این همه دوندگی کردم که بهترین سرعت رو بگیرم زورم میاد فقط ۱۰۰ بگیرم ، همین الانش میتونم vdsl ۵۰ بگیرم !

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
برادر یه متن شکایت که کد بسته ها توش قید شده باشه و اگر بند و ماده ای هست بگو که ما هم ثبت کنیم تو ۱۹۵
اگر دوست داشتی تو کارزار هم بزنی بگو که بهش رای بدم
من این همه دوندگی کردم که بهترین سرعت رو بگیرم زورم میاد فقط ۱۰۰ بگیرم ، همین الانش میتونم vdsl ۵۰ بگیرم !
این سه تا عکس رو داشته باش و توی متن شکایت بنویس که طبق قانون مخابرات موظف به ارائه حداقل سرعت ۱ گیگابیت به حداقل ۱۰ درصد از مشترکان خود است. ولی مخابرات تعرفه سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ مگابیت خود را برداشته و زیر بار ارائه آن نمی رود. در صورتی که باید حداقل سرعت تضمینی برای ارائه ۱۰۰۰ مگابیت باشد نه اینکه حداکثر سرعت و بدون ارائه تضمین ۱۰۰۰ مگابیت باشد.
از طرف مخابرات باهات تماس میگیرن و میگن که مشکلی نیست و ما تا سرعت ۱۰۰۰ رو براتون باز میکنیم و اگه مودمتون بکشه بهتون ارائه میدیم. ولی زیر بار نرو و بگو باید همچنین قراردادی رو بنویسید و بدون قرارداد کتبی من کاری انجام نمیدم چون اینجوری حق شکایت رو از خودم سلب میکنم و شکایت رو نمی بندم. چون دارید پول سرعت بیشتر رو میگیرید ولی قراردادی برای این حرفتون وجود نداره و من اعتمادی به حرفتون ندارم.
مخابرات مجبور میشه که توی سامانه ۱۹۵ یک توجیحی بنویسه و بلافاصله بعدش عکس قانون رو بذار و بگو باید ارائه بشه. چند ساعت بعدش هم برو و دوباره عکس مربوط به تعرفه سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ سایت مخابرات رو بذار و بگو که این تعرفه وجود داره و باید به من ارائه بدیدش.

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۶_۱۰۲۸۳۸_Chrome.jpg
    Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۶_۱۰۲۸۳۸_Chrome.jpg
    240.8 KB · مشاهده: 22
  • Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۶_۰۹۴۴۵۷_Chrome.jpg
    Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۶_۰۹۴۴۵۷_Chrome.jpg
    107.9 KB · مشاهده: 23
  • Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۵_۱۳۵۱۵۶_Chrome.jpg
    Screenshot_۲۰۲۴۰۸۰۵_۱۳۵۱۵۶_Chrome.jpg
    202.5 KB · مشاهده: 21
اگه مودممون سرعت ۱۰۰۰ مگ رو نکشه، میشه به هر حال اینکارو انجام داد حالا ولی سرعت مد نظرو دریافت نکنم (تا یه مدت بعد مودم جدید بخرم) یا کلا به مشکل میخوره و قطعی اینا پیش میاد ؟ میخوام بدونم وقتی زنگ زدم ۲۰۲۰ س تی ندم اگه گفتن مودمتون جواب نمیده و این حرفا. دو ماه دیگه یک سالم تمام میشه و تو پنل بی شرفا اومدن حجمو از همینی که هست هم کمتر کردن ولی همون پولو میخوان بگیرن

اگه مودممون سرعت ۱۰۰۰ مگ رو نکشه، میشه به هر حال اینکارو انجام داد حالا ولی سرعت مد نظرو دریافت نکنم (تا یه مدت بعد مودم جدید بخرم) یا کلا به مشکل میخوره و قطعی اینا پیش میاد ؟ میخوام بدونم وقتی زنگ زدم ۲۰۲۰ س تی ندم اگه گفتن مودمتون جواب نمیده و این حرفا. دو ماه دیگه یک سالم تمام میشه و تو پنل بی شرفا اومدن حجمو از همینی که هست هم کمتر کردن ولی همون پولو میخوان بگیرن
میشه در خواست سرعت ۱۰۰۰ رو داد ولی حداکثر سرعت دریافتی میشه ۱۰۰ و توی دانلود منیجر میزنه ۱۲.۵.
پس ارزش هزینه کردن رو نداره.

• Like
Reactions: Arash.RG
میشه در خواست سرعت ۱۰۰۰ رو داد ولی حداکثر سرعت دریافتی میشه ۱۰۰ و توی دانلود منیجر میزنه ۱۲.۵.
پس ارزش هزینه کردن رو نداره.
ممنون، اگه حجمو کم نمیکردن اصلا کاری نداشتم و راضی بودم به همینی که هست ولی از ۵۰۰ کردن ۴۰۰ و خورده ای تقریبا

ممنون، اگه حجمو کم نمیکردن اصلا کاری نداشتم و راضی بودم به همینی که هست ولی از ۵۰۰ کردن ۴۰۰ و خورده ای تقریبا
خواهش میکنم. یعنی قرارداد رو تغییر دادن؟؟ یا اومدن و تعرفه های قبلی رو عوض کردن و دیگه تعرفه شما توش وجود نداره؟

خواهش میکنم. یعنی قرارداد رو تغییر دادن؟؟ یا اومدن و تعرفه های قبلی رو عوض کردن و دیگه تعرفه شما توش وجود نداره؟
تعرفه های قبلی رو حذف کردن. اونی که یک سال پیش زدم ۲ ماه ازش مونده بدون تغییر ولی دارم استفاده میکنم.
بیشترین حجم تعرفه های جدید از سرویس فعلی کمتره

کلا همیشه کسایی پس پرداخت دارن انگار تعرفه های چرت و کمتری دارن تو پنل، روی تغییر به پیش پرداخت هم که میزنم میگه امکانش وجود نداره در حال حاضر برای شما. مسخره اس

• Like
Reactions: R O N I N
تعرفه های قبلی رو حذف کردن. اونی که یک سال پیش زدم ۲ ماه ازش مونده بدون تغییر ولی دارم استفاده میکنم.
بیشترین حجم تعرفه های جدید از سرویس فعلی کمتره

کلا همیشه کسایی پس پرداخت دارن انگار تعرفه های چرت و کمتری دارن تو پنل، روی تغییر به پیش پرداخت هم که میزنم میگه امکانش وجود نداره در حال حاضر برای شما. مسخره اس
الآن تعرفه ماهی ۵۰۰ گیگ با سرعت ۱۰۰ و مبلغ ۴۴۰ هزار تومن وجود نداره؟

الآن تعرفه ماهی ۵۰۰ گیگ با سرعت ۱۰۰ و مبلغ ۴۴۰ هزار تومن وجود نداره؟
والا تو پنل من نیست ، شاید پنل من ولی کم و زیاد داره و واسه کس دیگه ای باشه هنوز طرحش. خیلی از چیزایی که تو سایت خودشون هست یا حتی پیش پرداختیا تو پنل دارن (حتی طرح های ویژه گذشته) تو پنل من نیومد

حالا باز باید صبر کنم این دو ماهم تموم شه ببینم چجوریه داستان

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
والا تو پنل من نیست ، شاید پنل من ولی کم و زیاد داره و واسه کس دیگه ای باشه هنوز طرحش. خیلی از چیزایی که تو سایت خودشون هست یا حتی پیش پرداختیا تو پنل دارن (حتی طرح های ویژه گذشته) تو پنل من نیومد

حالا باز باید صبر کنم این دو ماهم تموم شه ببینم چجوریه داستان
یک عکس از تعرفه های ۱۲ ماهه پنلت بده.

یک عکس از تعرفه های ۱۲ ماهه پنلت بده.
الان فکر کردم ممکنم هست چون الان این سرویس حال حاضرو دارم استفاده میکنم تو پنل نیست فعلا و وقتی تمام بشه شاید بیاد باز

Attachments

• Screenshot_20240806_220543_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240806_220543_Samsung Internet.jpg
    171.8 KB · مشاهده: 40

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or