مطمئن هستم اگر سوپرانو ببینم از آن خوشم خواهد آمد. ربطی به قضاوت ندارد.فقط احساس می کنم که از آن جا مانده ام.
شما از دیدگاه یک منتقد داری به موضوع نگاه می کنی، ولی من به عنوان یه بیننده، امیدوارم از این سو تفاهم خارج شوید که من تاج و تخت را برتر از وایر می دانم.وایر یه درام جنایی خوش ساخت است که تعادل عجیبی به تمام عناصر تشکیل دهنده ش وجود دارد.اما نمی تواند یقه مخاطب بچسبد، و بگوید جایی نرو. این در گات وجود ندارد، گات مخاطب را رها نمی کند با اینکه در بی عیب و نقص ترین و کامل ترین حالت ممکن نیست(و اصلا چه ربطی دارد)...
باور می کنید من اصلاً لیست ها را نگاه نمی کنم، فقط بنا بر دیدگاه هم فکر کردم شاید تاج و تخت آن بالا باشد، در مورد وایر هم همین نظر را دارم. اما به نوعی می دانستم سکان دار لیست برکینگ بد است.
به به دیگر فکر کنم به جز تیتراژ چیزی از سریال نماند اما با این حال قبول است.
در مورد بریکینگ بد کم لطفی می فرمایید، فصل 2 دچار کندی روایت بود، اما با پایان بندی هیجان انگیزی داشت، اما فصل های دیگر استاندارد جدیدی از کیفیت را وارد صنعت مدیا و تلویزیون کردند.
معتقدم تمام فیلم ها ارزش یک بار دیدن دارد، و ملاک من برای دیدن فیلم هیچوقت کیفیت نبود است، من همیشه در هنگام دیدین فیلم ها در جستجوی رویداد کوچک تاثیر گذار بوده ام. به این خاطر من هیچ فیلمی را خالی از دستاورد نمی دانم. گاهی موقع من بهترین حس را از یک فیلم مضخرف گرفته ام.من در زندگی در جستجوی تعادل بین نیروی خیر و شر بوده ام به این خاطر نظرات فی نفسه بیشتر مرا تحت تاثیر قرار می دهد.