به نام خدا
Biomutant ps5 version
این اواخر بازی های زیادی بازی کردم، ولی معمولا برا بازی های کمتر شناخته شده نظرمو مینویسم
حالا چون دیدم Biomutant خیلی بازی اندریتدی هست گفتم یه توضیحی بدم در موردش
_ داستان رو بخوام خیلی کلی بگم، درخت زندگی تو این سرزمین چهار تا ریشه خیلی بزرگ داره که به چهار جهت مپ رسیدن، حالا چهار تا جونور جهشیافته ی گولاخ دارن اون ریشه ها رو میخورن و باعث میشن درخت خشک بشه و کل دنیا نابود بشه، حالا ما (یه چی مثل سنجاب جهش یافته) باید اون 4 تا باس رو بکشیم و دنیا رو نجات بدیم، (کافیه اینقدر) اصلا جالب نبود داستانش و طرز روایتش.
_ گرافیک بازی اکثر لوکیشن ها خیلی خوب کار شده، واقعا خیلی تماشایی و دلربا (طراحی هنری و مناظر بازی عالیه ولی طراحی کراکتر ها خیلی معمولی)
_ گیمپلی بازی خیلی عالیه، یه هک ان اسلش ترکیبی از گاد او وار، زلدا، دارکسایدر و..... (دوز زلددا خیلی بیشتره) البته اوایل بازی خیلی خوشم نیومد و بازی یه طوری بود. بعد که عادت کردم و قابلیت ها و اسکیل ها و گجت هاوکومبوهای جدید که میگیری بازی خیلی خیلی لذت بخش میشه
_ ماموریت های اصلی خیلی لذت بخش بود ولی فرعی ها زیاد جالب نبود و حس نخود سیاه رو داشت ( داستان نه ها، گیمپلی)
صداگزاری و موسیقی هم کاملا معمولی بود
حالا از عجایب خوب و بد بازی بگم که تو کمتر بازیی دیدم
1، دوربین بازی تو مبارزات عالی بود برام، وقتی مبارزه شروع میشه مناظر پشت تار میشن و حالت پرتره میگیره، انگار مثل فیلمبرداری با دوربین ها گرون قیمت، خیلی افکت جالبی بود و سینمایی میکنه بازی رو
2. بازی رو بدون اینکه خط داستانی رو تموم کنی میتونی پلت کنی، کلا برا پایان بازی و تموم کردن داستان تروفیی نداره،
3. میتونی همون 4 تا باس اصلی رو که هدف داستان هست همون اواسط بازی بزنیشون و نزاری بمونه برا پایان بازی
کلا بازی چون استدیوی سازندش کوچیک و کم تعداد بوده انتظار زیادی نداشتم از بازی ولی گیمپلی عالی بوذ و یه حس خیلی قوی ماجراجویی داشت بازی (عین استاد زلدا)
حالا بخوام نمره بدم به بازی، اگه به عنوان یه بازی استاندارد نمره بدم 7، (بزرگترین مشکل من با بازی خیلی open world بودن بازی هست)، ولی اگه بخوام با توجه به استدیوی سازنده نمره بدم قطعا 10 میدم چون حس ماجراجویی که این بازی داشت رو خیلی از بازی های AAA و چند صد میلیون دلاری ندارن،
اطلاعات پلات بازی، حدود 40 ساعت زمان میبره و 3 از 10 هم سختی پلات و چهار تا تروفی از دست دادنی داره،