داداش چطور ps3 آنلاین شدی میشه بیزحمت توضیح بدی ممنونL2tp مشکل PS3 رو کامل حل کرد و الان انلاینم،
متاسفانه مشکل بروزر اما حل نشد و همچنان همون ارور رو میده، حالا با یک بروزر خام هم بعدا تست میکنم شاید اوکی شد، شاید الان مشکل از بروزر و تنظیمات و داده هاش باشه...
خواهش میکنم، ببین یک وی پ ی ان که سرویس L2tp داشته باشه میخری، رو مودمی که این وی پ ی ان هارو ساپورت میکنه، ست میکنی،داداش چطور ps3 آنلاین شدی میشه بیزحمت توضیح بدی ممنون
داداش خواستم پیام بدم بهت نشد بپرسم از کجا گرفتی همین l2tp و آیا میشه با پی سی شیر داد روی ps3 ?خواهش میکنم، ببین یک وی پ ی ان که سرویس L2tp داشته باشه میخری، رو مودمی که این وی پ ی ان هارو ساپورت میکنه، ست میکنی،
و بعد راحت انلاین میشی...
خلاصه بگم، باید وی پ ی ان l2tp بخری و رو مودم ست کنی و بعد با PS3 به اون مودم وصل شی..
همین الان انلاینم اینقدر ذوق کردم وصل شد بعد چند ماه دیگه بیرون نرفتم نشستم بازی میکنم...
PC رو نمیدونم عزیز امتحان نکردم، ولی l2tp همین سایت های صفحه اول گوگل، از پشتیبانی بپرس که l2tp فعال هست یا نه؛ اگه گفت اره دیگه اوکیه...داداش خواستم پیام بدم بهت نشد بپرسم از کجا گرفتی همین l2tp و آیا میشه با پی سی شیر داد روی ps3 ?
تبریک میگم بلاخره راهشو پیدا کردی.آواتار جدیدتم دوست دارم.L2tp مشکل PS3 رو کامل حل کرد و الان انلاینم،
متاسفانه مشکل بروزر اما حل نشد و همچنان همون ارور رو میده، حالا با یک بروزر خام هم بعدا تست میکنم شاید اوکی شد، شاید الان مشکل از بروزر و تنظیمات و داده هاش باشه...
بعد چند ماه انلاین شدم خداوکیلی انگار زنده شدم رسما...تبریک میگم بلاخره راهشو پیدا کردی.آواتار جدیدتم دوست دارم.
من یکی از بهترین بازیای زندگیم toy story ps1 اون نسخه 3d بود.دقیقا اولین بازیم رو ps1 بود.انگار دنیارو بهم داده بودنبعد چند ماه انلاین شدم خداوکیلی انگار زنده شدم رسما...
مرسی... خیلی هم جدید نیست قدیمام سال ها اواتارم همین بود..
این عزیز دل این عشق زیبا رو میگی:من یکی از بهترین بازیای زندگیم toy story ps1 اون نسخه 3d بود.دقیقا اولین بازیم رو ps1 بود.انگار دنیارو بهم داده بودن
مثلfallout به هوسم انداختی بنظرت نسخه toy story ۳ یا ۴ نمیدونم چیا بعدش اومد بازی کنم؟این عزیز دل این عشق زیبا رو میگی:
View attachment 343384
واقعا چه دورانی بود، بهشت به معنای واقعی، برای منم جز بهترین بازی های زندگیمه، باورت نمیشه اما از همون موقع ها، ایشون تو پلی لیست من هست تا الان، خدا میدونه چقدر بازی کردم چقدر تمومش کردم، رو هر پلتفرم چندییین بار، الانم که تروفی گرفته و میشه پلتش کرد
قبل اینم یک توی استوری 1 سگا بود، اونم خیلییییی خفن بود؛ من کلا از بچگی عاشق کارتون های دیزنی و پیکسار بودم، مشخصا توی استوری رو که میپرستیدم، با امثال علائدین و شاه شیر و مری پاپینز و چیپ ان دیل و........
View attachment 343385
این البته میکرو بود
*اولین بازی پلی استیشنم تویستد متال 2 بود با ارمی من تیم اسالت و رزیدنت ایول 3 ان اف اس های استیکس