Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اگر خیلی ذوبش شدی، باید بگم یه رمان خیلی مفصل داره و رمانش هم بین رمان خون‌های چینی طرفدار داشت. البته تموم شده فکر کنم.
که از روش یه منهوا هم اقتباس شده.
من انیمه‌اش (یا دونگوهاش) رو ندیدم و خیلی وقته کمتر انیمه (همون دونگهوا) ولی منهواش هم خوندش رضایت بخشه.
ازش Live Action هم ساختن اما Live Action های چینی طرفدار خاص خودش رو می‌خواد.

همین جوری که داری چینی می‌بینی، Tales of Demons and Gods رو هم یه تستی بزن.
فعلا یه 100 قسمتی از Wanmei Shijie دانلود کردم ولی چند قسمت دیدم به نظر من خوب نبود. داستان جالبی تا بحال نداشته و حیف ترافیک مصرف شده براش.
میخوام Swallowed Star رو یه تستی بزنم ببینم اوضاع چطوره. با توجه به اینکه فقط یک انیمه چینی تابحال دیدم نمیدونم Doupo Cangqiong فقط یه جرقه بود و یا بقیه انیمه های چینی یا حداقل تعدادیشون در این حد سطح بالا هستن یا نه.

سلام به همه . من اولین انیمه سریالی خودم رو سر پیری و دیشب ( ساعت ۳:۴۵) تموم‌ کردم. اونم به اصرار یکی از دوستام. واقعا فکر نمیکردم تا این حد جذاب باشه و درگیرم کنه (attack on titan) .
خیلی ها میگن بعد از این دیگه هیچ انیمه ای تا این حد بهت مزه نمیده! حالا میخواستم اگر ممکنه چند تا انیمه که زیادی طولانی نباشه ( نهایتا ۱۰۰ قسمت) و در حال پخش هم نباشه معرفی‌کنید.
Monster
نسبتا قدیمیه ولی به خاطر تم و نسبتا واقع گرایانه بودنش پیشنهاد میشه

فعلا یه 100 قسمتی از Wanmei Shijie دانلود کردم ولی چند قسمت دیدم به نظر من خوب نبود. داستان جالبی تا بحال نداشته و حیف ترافیک مصرف شده براش.
میخوام Swallowed Star رو یه تستی بزنم ببینم اوضاع چطوره. با توجه به اینکه فقط یک انیمه چینی تابحال دیدم نمیدونم Doupo Cangqiong فقط یه جرقه بود و یا بقیه انیمه های چینی یا حداقل تعدادیشون در این حد سطح بالا هستن یا نه.
خواستید Mo Dao Zu Shi یا The Founder of Diabolism رو هم به نگاه بندازید منکه ازش خیلی خوشم آمد

جالب ترین بخش Suicide Squad کمدی اثر بود!
اصلا فکر نمیکردم کمدی و خر بازیاشون رو اینقدر خوب در بیارند.:)) اون تیکه Deadshot عالی بود.:)) انیمیشن هم تا به اینجا عالی بوده. فعلا داستان چیز خاصی ازش رو نشده، تصمیم بگیریم کیفیتش چطوریاست. اما تا به الان پتانسیل یک اثر عالی شدن رو داره.

View attachment 342770
خودت تاپیک رو ترک کن تا بچه ها با چوب و چماغ و کمربند نیوفتادن دنبالت :D:-"

من شجاعتش رو تحسین میکنم. هر چند ریسک بالایی داشت و منطقی نبود زدن همچین حرفی تو این تاپیک ولی خب بازم دمش گرم که گفت :D

سه قسمت اول SS خیلی خوب بود. همشونو دوس دارم. صداپیشگی جاپونیش مورد پسنده. کینگ‌شارک مثل همیشه عالی. هر چی سمت پرت میکنن میخوره. خیلی خووبه لعنتی. هارلی خیلی خوبیم ساختن. ددشات و کلی فیس و پیس‌میکر هم خیلی خووبن. کیفیت خود کار هم خوبه واقعا. اون طنزش و اتفاقات احمقانش خیلی به جا و به اندازن. در کل طبق انتظارات بوده تا اینجا به نظرم.

لیک ها درست بودند! دیمون اسلیر با یک سه گانه سینمایی تموم میشه!

5 سال دیگه همتون رو میبینم.:))

پ.ن:اگر موفق بشه مطمئنن آرک آخر جوجوتسو کایسن هم همین سرنوشت رو داره!:))
این استدیو ها اگه نمی خوان مثل آدم انیمه بسازن اصلا نسازن . پیر شدیم تا اتک تموم شد

.....
دلم یه انیمه طولانی از برزرک می خواد

دیگه شمائم خیلی حساس شدید به این گپ ها :D 10-15 سال پیش اگه یه انیمه ای زیر 5 سال فصل بعدیش تایید میشد back to back به حساب میومد. :D

واقعا الان دوره خیلی خوبیه هر فصلی تموم میشه بعد قسمت آخر زمان پخش فصل بعدیشم مشخص میشه حتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or