سلام
دوستان سایت یا چنل تلگرامی هست که بشه بصورت رایگان؛ سریال Stranger Things رو بتونم با یه حجم بالای هر قسمت؛ ۲ گیگ دانلود کنم؟
چندتا کیفیت 1080p دیدم که به طور میانگین حجمشون کمتر از ۲ گیگه متاسفانه...
سریال Dark matter داشتم میدیدم ایده باحالی داره کلا این مدل سریال هایی که مربوط به زمان میشه رو خیلی دوست دارم اگر کسی این مبحث دوست داره اینکار خوش ساخت در اومده پینشهاد میدم ببنید فقط دوتا نکته منفی میتونم بگیرم یک اینکه واقعا بعضی صحنه ها اضافی هستن واقعا من بعضی اپیزود ها یسری بخش ها رد میکردم میرفت بار داستانی خاصی نداشته و عملا گذاشته شده توی سریال که طولانی تر بشه دومی یکم شخصیه ولی بازیگرا برای من خیلی یبس هستن
اون از فاجعه gen v اینم از افتضاح فصل ۴ the boys ، فقط میشه گفت حیف !
من اصلا کاری به چپ و راست ندارم داستان تو دیواره ! تنها صحنه های نسبتا قابل قبول مربوط به هوملندر هست بقیه شخصیتها ، دیالوگ ها و پیچش های داستانی خیلی ساده بخوایم بگیم بدردنخوره
این چپ بازی ها فصل قبلی هم بود ولی باز حداقل یه داستانی بود که جذابیت داشته باشه ، الان تو فصل ۴ چی داریم که بهش دلخوش باشیم ؟
یه سوال! شما سریال هایی که نگاه میکنید رو پاک میکنید یا آرشیو ؟ با کمبود فضا مواجه شدم
چندتا سریال حجیم دارم با اینکه دیدمشون ولی نمیدونم چه مریضیه دلم نمیاد پاکشون کنم
مثلا سریال گات بعضی وقتا یه دفعه هوس میکنم میرم بعضی سکانس هاش رو نگاه میکنم
یه سوال! شما سریال هایی که نگاه میکنید رو پاک میکنید یا آرشیو ؟ با کمبود فضا مواجه شدم
چندتا سریال حجیم دارم با اینکه دیدمشون ولی نمیدونم چه مریضیه دلم نمیاد پاکشون کنم
مثلا سریال گات بعضی وقتا یه دفعه هوس میکنم میرم بعضی سکانس هاش رو نگاه میکنم