RaminZero21
کاربر سایت
از نظر سرعتی تفاوت چشمگیری داره ولی از نظر پینگ و مابقی موارد مربوط به آنلاین بازی کردن به نظرم خیلی با adsl فرقی نمیکنهچون الان غیر از خودم دور من همه فیبر دارن و واقعا راضین.
از نظر سرعتی تفاوت چشمگیری داره ولی از نظر پینگ و مابقی موارد مربوط به آنلاین بازی کردن به نظرم خیلی با adsl فرقی نمیکنهچون الان غیر از خودم دور من همه فیبر دارن و واقعا راضین.
حقیقتش من واقعا پینگ برام مهم نیست چون همین الان با مخابرات پینگم خوبه.از نظر سرعتی تفاوت چشمگیری داره ولی از نظر پینگ و مابقی موارد مربوط به آنلاین بازی کردن به نظرم خیلی با adsl فرقی نمیکنه
View attachment 339102
با فرکانس 5G هست ، کابل نداشتم تست کنم
قربانت ایشالله قسمت شمابابا بنازم ایران شده کره جنوبی ! عجب سرعتی داداش نوش جونت !
پس لازم شد به این پیمانکاره یه شیتیلی بدم بیاد نصب کنه سگ خورد اینم رو بقیش به قول دوستان باید پیمانکار رو پیدا کنی بخوای به امید مخابرات بمونی 20 سال تو صفی !
قاسم جان اگه فیفا داری هم زحمتی نیست یه پینگ توی بازی بگیر ببینیم اونجا چند بهت میده . اگه زیر 40 بده عالیه
اینطوری که حساب کردم سرعتت حدود 50-40 مگابیته که خب این زمان دانلود طبیعیه.View attachment 339183
خیلی خفن نیست، ولی خب به عنوان کسی که قبلا برا دانلود هر بازی باید یه هفته بسته شبانه میخریدم و هرشب سر ساعت ۲ اینترنت رو شیر میکردم و ۷ بیدار میشدم قطع کنم و... پیشرفت خوبیه
چه عذابی بود ، منم مدت ها همینجوری دانلود میکردم ، تازه من همون ۲ تا ۷ هم بیدار بودم خیلی پیش میومد یا قطع میشد یا سرعت کم میشد باید مودم رو ری استارت میکردم ، خلاصه به خاطر کمبود خواب شبیه آدم مریضا میشدمView attachment 339183
خیلی خفن نیست، ولی خب به عنوان کسی که قبلا برا دانلود هر بازی باید یه هفته بسته شبانه میخریدم و هرشب سر ساعت ۲ اینترنت رو شیر میکردم و ۷ بیدار میشدم قطع کنم و... پیشرفت خوبیه
برای پیمانکار راحت ترین گزینه عکس سوم هست که سمت کوچه خودتونه خودشون هم که بیان برای ارزیابی محل دنبال نزدیک ترین fat میگردن حالا اگه دورتر هم باشه دو حالت پیش میادخوب دوستان من قشنگ محلمون رو زیر و رو کردم اینا رو گیر اوردم که فکر کنم فیبر باشن
این اولی حدود 100 تا 150 متر فاصله داره و دم یه ساختمون شرکتی طور عه
View attachment 339264
این دومی حدود 180 متر اینا فاصله داره و دم در یه بانکه که البته جمع آوری شده و الان یه ساختمون بدون استفادس
ولی چه اولی چه دومی سمت کوچه ما نیستن ( کوچه ای که خونه ما توش هست سمت غربی خیابون عه اما اینا سمت شرقی )
View attachment 339263
سومی حدود 100 متر یا کمتر فاصله داره و سمت کوچه خودمون هم هست برای بانک مسکن عه
View attachment 339262
میشه از اینا استفاده ای کرد ؟ اگر اره چه جور پیگیری باید بکنم ؟
ارهبرای سرویس ۳۰۰ مگی مخابرات باید به ۲۰۲۰ زنگ بزنیم؟
یکی از سرویس هایی که کار میکنم ویپ هست ، خیلی به مشکل یوزر پسورد ندادن خط SIP فون از سمت پیمانکار برخوردموالا من 3 ماه بخش رفع خرابی فیبر مخابرات بودم همچین مشکلی اصلا نشنیدم
مودم های هواوی WIFI بهتری داشتن
خرابی های هواوی خیلی بیشتر بود مثل پریدن کانفیگ - افت زیاد
جفتشون هم ت*مین ولی همینه دیگه
همین الان از مخابرات محلمون میامبرای پیمانکار راحت ترین گزینه عکس سوم هست که سمت کوچه خودتونه خودشون هم که بیان برای ارزیابی محل دنبال نزدیک ترین fat میگردن حالا اگه دورتر هم باشه دو حالت پیش میاد
یک : یا اونقدر درخواست از داخل آپارتمان شما یا حتی بقیه خونه های داخل کوچه زیاد هست که راحت فیبر میکش تا خونه شما یا حالا بقیه که در این حالت هزینه فیبرکشی خارج از خونه با مخابرات هست و فیبرکشی داخلی با شما
دو : فعلن فقط شما درخواست داری که در این صورت صحبت میکنی با پیمانکار که با هزینه خودت فیبر رو تا خونتون بیارن که هم فیبرکشی خارج و داخل خونه با شما میشه
حالا یه موردی هم پیش میاد اونم اینه که ممکنه اصلا fat نزدیک به شما اصلا پورت خالی نداشته باشه ، من وقتی برای آپارتمان خودمون گرفتم چند روز بعدش آپارتمان کناریمون رفت درخواست بده بهش گفتن fat محل شما دیگه پورت خالی نداره باید بیایم اسپلیتر ظرفیت بالاتر بزاریم که فعلن هم مثل این که خبری نشده
برای اقدام هم باید به خود مخابرات زنگ بزنی درخواست بدی ثبت نام کنی که کلا تا پیمانکار بیاد برای ارزیابی خونه شما یه دو سه هفته زمان میبره (البته اگه تایید بشه که امکانش هست بهت سرویس بدن)