Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
کسی اگه کاراکتر Faith based وارد هست یه راهنمایی به من بکنه، بعد از شش ساعت بازی هنوز دمیج ام چسکی هست
نشستم یجا فارم کردم faith رو رسوندم به 30 ولی بازم دمیجم پایینه شاید اصن ربطی نداشته :-/

یجا خوندم سلاح Winged Scythe خوبه ولی داخل tombsward catacombs هست نمیدونم میشه به این زودی رفت اونجا یا نه.
به نظرم شما faith بخون در کنارش یکی از Dex یا Str هم ادامه بده :D اینطوری خیلی بهتر و دیمج بیشتر میدی و سلاح های خوبی وجود داره برات
همون سلاح مد نظرت dex 16 و str 16 نیاز داره.
اسپل چی استفاده میکنی؟
برا همین بیلد ادامه بدی جلوتر یک شمشیر عالی به اسم blasphemous هست مناسب همین faith

اقا کسی نبود؟
بیلدت چیه؟
لول چندی؟
به نظرم از سلاح های bleed استفاده کن،وقتی هم میپره رو ستون ها فقط اماده dodge دادن باش،این نسبت به holy هم مقاومت بالایی داره.

به نظرم شما faith بخون در کنارش یکی از Dex یا Str هم ادامه بده :D اینطوری خیلی بهتر و دیمج بیشتر میدی و سلاح های خوبی وجود داره برات
همون سلاح مد نظرت dex 16 و str 16 نیاز داره.
اسپل چی استفاده میکنی؟
برا همین بیلد ادامه بدی جلوتر یک شمشیر عالی به اسم blasphemous هست مناسب همین faith

بیلدت چیه؟
لول چندی؟
به نظرم از سلاح های bleed استفاده کن،وقتی هم میپره رو ستون ها فقط اماده dodge دادن باش،این نسبت به holy هم مقاومت بالایی داره.
بیلد str با longsword میرم ولی خو خیلی سخته لامصب سذیع میزنه لول ۱۱۰

اقا کسی نبود؟
منم خیلی روش گیر بودم هماهنگ شدن با تایمینگ حرکاتش خیلی سخته ولی بعد چندین دور عادت کردم بهش اینم بگم بیلدم فول mele(str dex) بود و از هیچگونه جادو احضار و.... هم استفاده نکردم(میخوام بگم همه حرکاتش رو تقریبا میتونی خودت تنهایی جاخالی بدی)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RedShift
اقا من هر کاری میکنم این Maliketh, the Black Blade رو نمیتونم بزنم. یه بالا میپره داغونم میکنه. راهنمایی ندارید؟
من سری اول دوم زدم نرسیدم move set هاشو یاد بگیرم اصلا
ولی spirit ash بزن واسه فاز دوم برو عقب رو اون لاک کنه بعد بزنش
امروز بازی رو نصب کردم این لعنتی چرا هیچی توضیح نمیده :D
کاراکتر پرافِت برداشتم و الان بالاخره یه incantation خریدم که اتیش پرت میکنه لانگ رنج، ولی نمیتونم equip ش کنم چرا؟؟!

و اینکه نقشه خالیه چجوری پرش کنم.
باید hand seal بذاری اگه تا حالا جادو استفاده نکردی بیلد int هم خوبه که sorcery هست و باید staff بذاری تعداد اسپل ها نسبتا کمتره و کمتر گیج مبشی
کسی اگه کاراکتر Faith based وارد هست یه راهنمایی به من بکنه، بعد از شش ساعت بازی هنوز دمیج ام چسکی هست
نشستم یجا فارم کردم faith رو رسوندم به 30 ولی بازم دمیجم پایینه شاید اصن ربطی نداشته :-/

یجا خوندم سلاح Winged Scythe خوبه ولی داخل tombsward catacombs هست نمیدونم میشه به این زودی رفت اونجا یا نه.
دمیجت بستگی به این داره که سلاحت با اون scale میشه یا نه ضمن اینکه استفاده از اون کلاس هم باید بلد باشی fai اگه داری میری اسپل های باف رو بگیر که استفادشون کنی درکل سرچ بزن یاد بگیر چی به چیه اول سلاح مناسب fai انتخاب کن دوم اسپل های خوبشو پیدا کن
درمورد اون سلاح که گفتی هم من این بیلد رو نرفتم ولی زیاد به چیزی که تو اینترنت هست توجه نکن فقط ببین کدوما با اون بیلد scale میشن خودت بینشون انتخاب کن ممکنه یه سلاح بهترین باشه رو اون بیلد ولی خودت خوشت نیاد و با پلی استایلت هماهنگ تیاشه هم ازار دهندس هم درست نمیتونی استفادش کنی

بنظرم اصلا بدون گاید شروع نکن :D حداقل 10 ساعت اولو از گایدای مخصوص بیلد خودت استفاده کن بعدش دیگه دستت میاد سیستمش چی به چیه، میدونی کجاها باید بری کجاها نه و چیا رو با هم ترکیب کنی.

من جادو جمبل بلد نیستم ولی این دختره بیشتر در مورد همینا میزاشت تا جایی که یادمه:

چنل خارجی هم که ریخته اگه بزنی Best Early Game Faith Build مثلا.

در مورد خالی بودن نقشه هم Map Fragment ها رو نقشه به این شکله:
1681505233261.png
ولی خب بنظرم اگه هنوز اوایل بازی هستی از Limgrave خارج نشو و فول همه سوراخاشو بگرد، Cave و Catacombs و ... رو برو تا هم لولت بره بالا هم بازی دستت بیاد، چون از لیمگریو به سمت چپ و بالا بری شروع میکنه به سخت شدن به سمت راست هم که بری پاره میشی :D

اگه دوس داری بازی چلنجینگ باشه و شکنجه بشی که هیچی اما اگه نمیخوای به ترتیب این عکس برو که میگه بر اساس فلان لول بهتره کجای مپ باشی:
https://eldenring.wiki.fextralife.c...en_ring_wiki_guide_2560px.jpg?v=1648007543931

Tombsward Catacombs هم تو Weeping Peninsula هست که زیاد سخت نیست ولی اگه نمیخوای عذاب بکشی قبل لول 20 حداقل نرو اون سمتا.

آخرین ویرایش:
https://eldenring.wiki.fextralife.c...en_ring_wiki_guide_2560px.jpg?v=1648007543931
ای بابا من فک میکردم جای زیادی خطرناک هستم که هی میمیرم اینجا زده لول 10-15 :|
الان یه دو ساعتی تو گریویارد نمیدونم چیچی بودم که غلطک رد میشه یه پنجاه باری مردم
واقعا این واک بک طولانی مینی باس ها تو کت من نمیره

الان یه دو ساعتی تو گریویارد نمیدونم چیچی بودم که غلطک رد میشه یه پنجاه باری مردم
اتفاقا graveyard ها جزو مناطق سخت و اختیاری به حساب میان. اون غلتک رو هم میشه کشت ولی فعلا کار شما نیست.

• Like
Reactions: Z-fan
بدترین جای ممکن هم رفتی :p
اگه لولت از اینی که میگه بالاتره ولی هنوز خیلی سخته احتمال داره بیلدت خوب نباشه یا هم هنوز کامبت بازی دستت نیومده.

واک بک الدن رینگ که جوکه جلو دارک سولز :D این Catacombs ـا رو وقتی تموم میکنی آخرش معمولا یک دسته دارن میکشی درش که اوله راهه باز میشه دیگه هر دفعه که از گریس سایت بلند میشی چند ثانیه بیشتر راه نیست تا باس.
ولی خب واک بک یک چیز ضروریه تو این سبک، اگه بدونی واک بک نداره اهمیت مردن از بین میره چون میدونی بالافاصله قراره از همونجا شروع بشه ولی همون واک بکه خودش یک استرس خاصی به باس فایت اضافه میکنه میری رو Survival Mode مجبور میشی با احتیاط عمل کنی :D

آخرین ویرایش:
عجب شاهکاریه این لعنتی پونزده ساعت زود گذشت
دوستان تو اسمیتینگ استون ها و سومبر اسمیتینگ استون چقد باید قناعت کنم تعدادشون محدوده؟
جلو تر که بری با یه غولی آشنا میشی که هر استونی که لازم داشته باشی میفروشه ، همونجا هم میتونی آپگرید کنی

• Like
Reactions: Changed_Man 50
دوستان تو اسمیتینگ استون ها و سومبر اسمیتینگ استون چقد باید قناعت کنم تعدادشون محدوده؟
جفت مدل سنگ هارو با پیشروی تو بازی و رفتن دانجن ها می تونی زنگشون رو گیر بیاری که بعد بدی به فروشنده دو قلویی که توی راند تیبل هستن تا همه ی سنگ ها رو بهت بفروشن. اما برای آخرین لول هر سلاح به سنگ اژدها نیاز داری که اینا تعدادشون تو هر پلی ترو محدود هست. (اگه اشتباه نکنم از اسمیتینگ و سامبر هر کدوم 7-8 تا)

فقط سنگ هایی که برای آخرین لول سلاح ها استفاده میشن محدودن. بقیه رو با گرفتن زنگ هاشون میتونی از شاپ Roundtable بخری.

• Like
Reactions: Tatsumaru
فکر میکنی چیه؟ :D
این مجسمه جاهایی هست که میتونی Spirit بیاری.
اخه یه خرس ماده تنها تو غاره گفتم شاید اینو گذاشتن براش سرگرم شه (منظورم ته گرمه)
واقعا برا سامن کردن اینا هست؟ اخه هیچ Prompt ای نیومد نزدیکش میرفتم

بهرحال من کشتمش اگه استفاده ای هم میکرده دیگه خودش میدونه

پ.ن: چقد نحوه ای که بازی میکشونتت تو این غار جذاب بود یه روح سرگردان هست راهنماییت میکنه به اونجا شاید قربانی اون خرس بوده خودش...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or