Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بعد ۳۰ ساعت پلی دادن Elden Ring Nightreign برخلاف انتظارم بشدت اعتیاد آور و فان از اب دراومده! کل جذابیت بازی به اینه که شما با دوست و رفیق خودت ۳ نفره بازی کنی و تماما هماهنگ باشین وگرنه نخاله بخوره بهتون و بخواد جدا برا خودش بره یا کمک نکنه قشنگ اون مچ زهرمارتون میشه.
تایم محدودی هر روز در اختیار دارین و سریع باید تو مپ لول آپ کنی و فلسکتو ببری بالا و لوت جمع کنی که برای باس سوم به مشکل نخوری. گیم پلی بشدت سرعتی و هیجانیه.
فعلا با ۳تا کاراکتر همش بازی کردم که مورد علاقم تا الان Ironeye بوده که خیلی حال میده باهاش اگه بتونین بیلد خوبی روش ببندین. مخصوصا باسایی که پرواز میکنن عملا نباشه یجای کار میلنگه. منتهی خب لوت خوب باید گیرتون بیاد که فرقی نداره بازی چی باشه، شخصا هیچوقت نمیتونم لوت خوبی توی بازیا جمع کنم از بس که شانسم خوبه! :D
سیستم آیتم بندی و کوئست مخفیا هم جالب از آب دراومده و مپ بسته به یسری شرایطا تغییر میکنه که کلا میشه یه زون جدید مثلا توش دید که ریسکای خودشم داره.
فعلا که اولشه و همه چی برام به شخصه سرگرم کننده و اعتیاد اور بوده. مخصوصا اگه طرفدار روگ لایک Ravenswatch بوده باشین که جذابیت دو چندان براتون داره. باید دید در طولانی مدت چه ساپورتی میگیره و چقدر از تکراری شدن باسها و مپ و کلیت گیم پلی جلوگیری میکنن. اگه هوس یه PVE هیجان انگیز کردین میتونه رضایت بخش باشه و جالبه که عین هلدایورز ۲ بدون هیچ ادعایی از nتا گس پرمدعای دری وری دیگه بهتر خودشو نشون داده! ای کاش بعضیا یاد بگیرن گس میخوای بسازی از همچین ایده ها و بازیایی الهام بگیرن.

بعد ۳۰ ساعت پلی دادن Elden Ring Nightreign برخلاف انتظارم بشدت اعتیاد آور و فان از اب دراومده! کل جذابیت بازی به اینه که شما با دوست و رفیق خودت ۳ نفره بازی کنی و تماما هماهنگ باشین وگرنه نخاله بخوره بهتون و بخواد جدا برا خودش بره یا کمک نکنه قشنگ اون مچ زهرمارتون میشه.
تایم محدودی هر روز در اختیار دارین و سریع باید تو مپ لول آپ کنی و فلسکتو ببری بالا و لوت جمع کنی که برای باس سوم به مشکل نخوری. گیم پلی بشدت سرعتی و هیجانیه.
فعلا با ۳تا کاراکتر همش بازی کردم که مورد علاقم تا الان Ironeye بوده که خیلی حال میده باهاش اگه بتونین بیلد خوبی روش ببندین. مخصوصا باسایی که پرواز میکنن عملا نباشه یجای کار میلنگه. منتهی خب لوت خوب باید گیرتون بیاد که فرقی نداره بازی چی باشه، شخصا هیچوقت نمیتونم لوت خوبی توی بازیا جمع کنم از بس که شانسم خوبه! :D
سیستم آیتم بندی و کوئست مخفیا هم جالب از آب دراومده و مپ بسته به یسری شرایطا تغییر میکنه که کلا میشه یه زون جدید مثلا توش دید که ریسکای خودشم داره.
فعلا که اولشه و همه چی برام به شخصه سرگرم کننده و اعتیاد اور بوده. مخصوصا اگه طرفدار روگ لایک Ravenswatch بوده باشین که جذابیت دو چندان براتون داره. باید دید در طولانی مدت چه ساپورتی میگیره و چقدر از تکراری شدن باسها و مپ و کلیت گیم پلی جلوگیری میکنن. اگه هوس یه PVE هیجان انگیز کردین میتونه رضایت بخش باشه و جالبه که عین هلدایورز ۲ بدون هیچ ادعایی از nتا گس پرمدعای دری وری دیگه بهتر خودشو نشون داده! ای کاش بعضیا یاد بگیرن گس میخوای بسازی از همچین ایده ها و بازیایی الهام بگیرن.
وضعیت کانکشن و سروراش چطوری بوده برات تا حالا؟
من دوست دارم بگیرمش ولی سر این قضیه دو دلم.

• Like
Reactions: noctis-sm3
وضعیت کانکشن و سروراش چطوری بوده برات تا حالا؟
من دوست دارم بگیرمش ولی سر این قضیه دو دلم.
نت تایپت 3 نباشه مشکلی نداری. من چون اینترنت سیم کارت (همراه اول و ایرانسل) شیر میکنم نتشون 3ه و نه مچمیک میکرد برام و نه جوین دوستام میتونستم بشم. البته که اونا مشکلی نداشتن. تنها مشکل همین نت 3 هست که با گیرآپ حل شد برام.
برا دوستام که بدون گیرآپ بازی میکنن حالت عادی سروراش خیلی خوبه نه لگی نه چیزی. سریع هم مچمیک میکنه اگه تنها سرچ کنی. با گیرآپ هم که طبیعتا همه چی اوکیه دیگه.
البته نت 3 با dns الکترو گویا مشکلش حل میشه برای مچمیک و جوین بقیه. بگیر نگیر داره برا من کار نمیکرد ولی یکی از بچه ها راحت میاد و بازی میکنه.

@hamid_barca

اون حرفى كه تو اون تاپيك زدى بيا اينجام بزن :D
میگم آقا میگم...فکر کردی میترسم؟سینه رو سپر میکنم و میگم ;))

خدایی گرافیکش در مقابل ووگانگ واقعا پایینه...حتی فیزیک کاراکتر و مبارزه کردنش هم قابل مقایسه نیست.فکر کن از اون میمون دوست داشتنی و مبارزات سرعتیش یهو بیای تو الدن رینگ!!!
واقعا خورد تو ذوقم :D

• Smile
Reactions: J. Constantine

خدایی گرافیکش در مقابل ووگانگ واقعا پایینه...حتی فیزیک کاراکتر و مبارزه کردنش هم قابل مقایسه نیست.فکر کن از اون میمون دوست داشتنی و مبارزات سرعتیش یهو بیای تو الدن رینگ!!!

خب به عنوان كسى كه تا ١ سال بعد عرضه بازى همين نظر تو رو داشتم بهت ميگم كه بايد زمان بدى و در جهت درست حركت كنى.
بعد ميتونى سرعت و سبك بازيتو خودت بسازى.
گرافيك هم از نظر فنى آره يكم ضعيفه ولى وارد يه محيطايي ميشى كه از طراحى هنريش دهنت باز ميمونه به خصوص با موسيقى پس زمينه ايي كه پخش ميشه :D

1000018738.jpg

:D

خب به عنوان كسى كه تا ١ سال بعد عرضه بازى همين نظر تو رو داشتم بهت ميگم كه بايد زمان بدى و در جهت درست حركت كنى.
بعد ميتونى سرعت و سبك بازيتو خودت بسازى.
گرافيك هم از نظر فنى آره يكم ضعيفه ولى وارد يه محيطايي ميشى كه از طراحى هنريش دهنت باز ميمونه به خصوص با موسيقى پس زمينه ايي كه پخش ميشه :D
ووکانگ هم میخواستم ول کنم ولی گفتی نکن و یهو از وسطاش معتادش شدم...به نظرم باید یکم صبر کنم تا از سرم بیفته تا بتونم یه بازی هم سبک رو شروع کنم.الان ووکانگ رو ++NG شروع کردم(فقط نمیدونم چرا دوباره همه دشمنها قوی شدن )

درک میکنم ولی خدا شاهده تقصیر شیخه...تو یه تاپیک دیگه این حرفو زدم بعد به زور گولم زد آوردم اینجا :D

ووکانگ هم میخواستم ول کنم ولی گفتی نکن و یهو از وسطاش معتادش شدم...به نظرم باید یکم صبر کنم تا از سرم بیفته تا بتونم یه بازی هم سبک رو شروع کنم.الان ووکانگ رو ++NG شروع کردم(فقط نمیدونم چرا دوباره همه دشمنها قوی شدن )

پس حرفمو بازم گوش بده حداقل يه بازى خطى از فرام سافتور رو شروع كن يا حتى همين الدن رينگ نقطه شروعت باشه.
تو به ووكانگ معتاد شدى يعنى استعداد ورود به اين حيطه رو دارى :D
حتى به نظرم از ووكانگ ميتونى برو سراغ سكيرو.
در ضمن مگه نميدونى بعد هر نيوگيم پلاس دشمنا قوى تر ميشن و سختى بالاتر ميره؟ :D

• Like
Reactions: hamid_barca
پس حرفمو بازم گوش بده حداقل يه بازى خطى از فرام سافتور رو شروع كن يا حتى همين الدن رينگ نقطه شروعت باشه.
تو به ووكانگ معتاد شدى يعنى استعداد ورود به اين حيطه رو دارى :D
حتى به نظرم از ووكانگ ميتونى برو سراغ سكيرو.
در ضمن مگه نميدونى بعد هر نيوگيم پلاس دشمنا قوى تر ميشن و سختى بالاتر ميره؟ :D
باشه یه بار دیگه گول حرفتو میخورم :D
ووکانگ هم نمیدونستم هر دور سخت میشه چون+ آسون بود ولی ++ دوباره خیلی سخت میمیرن با وجود اینکه تقریبا همه چی رو تا ته آپدیت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or