Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اما به نظر من هرجوری که عادت داری دکمه ها رو تغییر بده.
اگه احساس راحتی نمیکنی جاشون رو عوض کن.
الزامی نیست که بهش عادت کنی.

منم تو ریسینگها چون از قدیم به چینش دکمه های گرن توریسمو عادت دارم هنوز که هنوزه وقتی با گیم پد بازی میکنم کاملا جای دکمه ها رو عوض میکنم.
حتی الان که اون چینش میگن منصوخ شده.
ولی خب اجبارا گاز و ترمز رو روی R2 - L2 میزارم بمونه ولی مابقی رو تغییر میدم.
نمیدونم واقعا تغییر بدم یا نه....آخه من این اشتباه رو تو فیفا کردم بعدش خیلی به ضررم شد.چینش دکمه ها رو همیشه مثل pes میکردم ولی بعدش از یه جایی مکانیزم بازی کلا عوض شد و من باز چینش قدیم رو استفاده میکردم تا اینکه بالاخره پارسال دیدم اینطوری نمیشه و ۱ ماهی سختی کشیدم تا به چینش استاندارد عادت کنم
اینجا هم حالا میترسم عوض کنم بعد اون تجربه استاندارد بازیهای سولز لایک رو از دست بدم یا یه جاهایی سخت بشه کار.

هرچند که دویدنش الان واقعا سخته برام

نمیدونم واقعا تغییر بدم یا نه....آخه من این اشتباه رو تو فیفا کردم بعدش خیلی به ضررم شد.چینش دکمه ها رو همیشه مثل pes میکردم ولی بعدش از یه جایی مکانیزم بازی کلا عوض شد و من باز چینش قدیم رو استفاده میکردم تا اینکه بالاخره پارسال دیدم اینطوری نمیشه و ۱ ماهی سختی کشیدم تا به چینش استاندارد عادت کنم
اینجا هم حالا میترسم عوض کنم بعد اون تجربه استاندارد بازیهای سولز لایک رو از دست بدم یا یه جاهایی سخت بشه کار.

به نظرم عوض نکن سریع عادت میکنی. سولز لایک باید اینطور پلی داده بشه. ووگانگ اصلا شبیه اینا نبود بیشتر حالت هک اند اسلش داشت تا سولزلایک

حمیدجان عوض نکن. استانداردش همینه. یکم که بازی کنی راه میفتی.
اون دویدن هم زمانیکه انمی نیست فقط باید بدویی که کار خاصی با دوربین نداری تقریبا.
تو فایت هم دویدن به ضررت تموم می شه چون استامینا از دست می دی با این حال چون لاک می کنی اگه بدویی هم مشکلی نخواهی داشت.

در هر صورت اگه به همین حالت پیش فرض میتونی عادت کنی که خب چه بهتر چون ممکنه این وسطها یه بازی باشه که نشه جای دکمه ها رو تغییر داد.

ولی سولزبورن/لایکها مثل فیفا/pes رقابتی نیستن که بخواد حالت ایده آل داشته باشه.

اونهایی هم که pvp دارن خیلی میبینی که پلیرها چینشهای شخصی خودشون رو دارن.

به نظر من هرطور که راحت تری همون بهترین چینشه.

• Like
Reactions: hamid_barca

بيا گزارش بده كجاى كارى :D
اينجا اينجورى نيست بياى سوال كنى بعدش ول كنى برى :D

ووچنگ رو نخل پلاس نميده بهت همينجا حضور داشته باش :D
یکی از دوستان نوشته بود ووکانگ سولز نیست و هک اند اسلش هست...احساس میکنم روح من بیشتر اون سمتی میره :D

من یه چی میخوام که کمبو بزنه پشت سر هم و مبارزات سریع ولی الدن به نظرم خیلی کنده

یکی از دوستان نوشته بود ووکانگ سولز نیست و هک اند اسلش هست...احساس میکنم روح من بیشتر اون سمتی میره :D

من یه چی میخوام که کمبو بزنه پشت سر هم و مبارزات سریع ولی الدن به نظرم خیلی کنده

چه كلاس كاركترى برداشتى؟
با اين تفاسير شما بايد سامورايي بردارى.
بيلد دكستريتى و بلاد ميبندى حالشو ميبرى.

چه كلاس كاركترى برداشتى؟
با اين تفاسير شما بايد سامورايي بردارى.
بيلد دكستريتى و بلاد ميبندى حالشو ميبرى.
من فکر کردم همینطوریه و اون که لباس نداره و یه چیزی پاش هست رو انتخاب کردم 😐

خسته نباشى
خب اگه خيلى پيش نرفتى برگرد نيوگيم بزن :D
اون حالتو پليراى خيلى هاردكور انتخاب ميكنن :D
بعد یه چیز دیگه.من اونجا که اسب میده رسیدم ولی کلا نمیدونم چی کار کنم
یه راهی جلوش هست که تا میرم داخلش یه باس ظاهر میشه و چندتا سرباز که تیر میزنن و زااارت کشته میشم.کلا هر طرف میرم یکی سریع شمشیر فرو میکنه بهم و کشته میشم.تو اینترنت نگاه کردم طرف تا همینجا که رسیده بود کلی اپدیت شده بود کاراکترش ولی من هیچیم آپدیت نمیشه

کلا فقط دارم با اسب میچرخم تا یکی بیاد بکشتم و دوباره از اول :D

بعد یه چیز دیگه.من اونجا که اسب میده رسیدم ولی کلا نمیدونم چی کار کنم
یه راهی جلوش هست که تا میرم داخلش یه باس ظاهر میشه و چندتا سرباز که تیر میزنن و زااارت کشته میشم.کلا هر طرف میرم یکی سریع شمشیر فرو میکنه بهم و کشته میشم.تو اینترنت نگاه کردم طرف تا همینجا که رسیده بود کلی اپدیت شده بود کاراکترش ولی من هیچیم آپدیت نمیشه

کلا فقط دارم با اسب میچرخم تا یکی بیاد بکشتم و دوباره از اول :D
کنار همونجا که اسب می ده بهت یه کمپ هست پاکسازیش کن کامل بعد توی گریس آپگرید کن یکم خودتو لول بگیری. بعد می تونی برگردی از همون مسیری که اومدی تا اینجا (اونجا که چند تا سرباز رو زمین بالا سر جنازه ها نشستن) یدونه غار هست برو اونو پاکسازی کن و باس ضعیفی آخرش داره اونو بزن باز لول آپ کن. سمت دریاچه هم برو یدونه اژدها میاد که اونم بزنی خوبه می تونی باز لول آپ کنی.
کلا انمی هایی که تو محیط ول شدن اینا حکم انمی آسون رو دارن باید تلاش کنی بزنیشون و پاکسازی کن و لول آپ کنی یکم تا هم نحوه ی مبارزه رو یاد بگیری هم قوی شی بری برای همون باسی که می گی از بالا می پره پایین.
و نکته آخر حمید مردن در این بازی جزی از طرح و نقشه ی میازاکی هست پس با آغوش باز بپذیرش و نا امید نشو :D

کنار همونجا که اسب می ده بهت یه کمپ هست پاکسازیش کن کامل بعد توی گریس آپگرید کن یکم خودتو لول بگیری. بعد می تونی برگردی از همون مسیری که اومدی تا اینجا (اونجا که چند تا سرباز رو زمین بالا سر جنازه ها نشستن) یدونه غار هست برو اونو پاکسازی کن و باس ضعیفی آخرش داره اونو بزن باز لول آپ کن. سمت دریاچه هم برو یدونه اژدها میاد که اونم بزنی خوبه می تونی باز لول آپ کنی.
کلا انمی هایی که تو محیط ول شدن اینا حکم انمی آسون رو دارن باید تلاش کنی بزنیشون و پاکسازی کن و لول آپ کنی یکم تا هم نحوه ی مبارزه رو یاد بگیری هم قوی شی بری برای همون باسی که می گی از بالا می پره پایین.
و نکته آخر حمید مردن در این بازی جزی از طرح و نقشه ی میازاکی هست پس با آغوش باز بپذیرش و نا امید نشو :D
آخه تا تکون میخورم زارت کشته میشم...دیگه خیلی زود میمیرم.به خدا اینقدرا هم گیمر نوبی نیستم ولی نمیدونم این چرا اینطوریه :D

• Like
  • Smile
Reactions: soheil_66 and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or