Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
گیج شدن نداره، چون یه بار تموم کردی دیگه احتمالا بدونی کدوم قسمتای مپ سخت تر از قسمتای دیگس و نیاز به لول بالاتر داره، چون هر تیکه از مپ یک فصل و تم خاص خودشو داره وقتی از مرزش رد میشی خیلی راحته تشخیصش که بفهمی وارد قسمت سخت نقشه شدی یا نه، اگه هم یادت رفته که میتونی یه نگاه به اون نقشه لولا بندازی، بعدشم که دیگه باید بگردی تو همون قسمتای مپ که با لولت میخونه دنبال دانجن و جمع کردن اسمیثینگ استون، مراحل اصلی که واضحه رو نقشه، فقط میمونه ساید کوئستا که واقعا بعضیاش بدون گاید گیج کنندس :D

اتفاقا بنظرم واکترو کامل دیدن حداقل واسه الدن رینگ اکسپلوریشنشو بی مزه میکنه تا حدودی، شاید دفعه دوم که بدون واکترو بری بیشتر هم لذت ببری.
همینکه تو دنیاش اسب سواری میکنی و نمیدونی دو متر جلوتر قراره چه اتفاقی واست بیوفته یا با چه چیزی روبرو بشی جذاب ترین بخشش هست.
به نکته خوبی اشاره کردی دیدن واکترو ، بازی رو عملا قابل پیش بینی میکنه و میدونی چه اتفاقی پیش رو داری
برای من شاید بشه گفت غیر ممکن بود بخوام برای اولین بار خودم تک و تنها تمام بازی رو برم و بفهمم چیکار دارم میکنم

البته با واکترو رفتن هم دردسر زیادی داره . بازی 164 ساعت طول کشید و با واکترویی رفتم که تقریبا یک چهارم بازی
(اوایلش) بدون اینکه رو نقشه معلوم کنه کجا میخواد بره رفتم ، سایه به سایه ویدیو میرفتم هر جا میپیچید چپ منم
میپیچیدم چپ و .... :D ~X(

خوشحالمون کردی تجربه خودتو با ما در میان گذاشتی.
لذت می برم یکی اینقدر با الدن رینگ حال میکنه،درباره میمیک هم حساس نشو هرچی که بازی بهت بده و استفاده کنی حلاله :D
به نظرم الان پیگیر lore و داستان بازی باش که یک اقیانوسه (مثلا جریان کاور و جنگجوی روی کاور بازی میدونی که اسمش vyke هستش؟:-" :D )تک تک قسمت های بازی جای پیگیری و سوراخ کردن داره:D
منم بعد الدن رینگ سخت با بازی دیگه ارتباط گرفتم آروم آروم دوباره خودمو عادت دادم به بقیه گیم ها

ارادت
راجب میمیک که صد در صد همینه بلاخره بازی چنین امکانی رو فراهم کرده که بتونی استفاده کنی ولی خب چیکار کنم
انگار مرض دارم که حتما باید زجرکش بشم تا بتونم از پسش برییام
مثلا سر خواهر فریده به قدری عذاب کشیدم که بیخیال دارک سولز شدم و رفتم سر وقت بلادبورن یه چند ماهی درگیر این
بودم و بعد از اتمامش دوباره اومدم سراغ فریده خانم و اینقدر باهاش ور رفتم تا نقطه ضعفشو فهمیدم و ... 8-}
نه والا راجب vyke هیچ اطلاعی نداشتم ، الان زدم تو گوگل فهمیدم قضیه از چه قراره ، دمت گرم گفتی =D>
تازه مثلا با واکتروی 100 درصدی رفتم و فهمیدم چند تا از Talisman رو ندارم و باید بگیرم
این حجم از گستردگی اعجاب انگیزه >:)

میازاکی یه کاری با آثارش باهات میکنه که تا مدتها درگیرش میشی ، بعد از دارک سولز رفتم سر وقت ویچر و
خوشم نمیومد اومدم تو یکی از تاپیک ها همین حرفو زدم ، یهو دیدم فدائیان ویچر اومدن میگن چرا به بازی قرن
توهین کردی و باید خوشت بیاد ، خب چیکار کنم انگار داشتم کارتون میدیدم و حوصله ام سر رفتش
به هر حال سلیقه ها متفاوته :D

لنس مک‌دونالد (Lance Mcdonald)، یکی از منابع داخلی و مادسازهای معروف عناوین سولز، در کانال دیسکورد خود گفت:
Elden Ring قرار بود با یک سیزن پس که شامل دو DLC می‌شود عرضه شود. این رویکرد ۱۰۰ درصد برنامه‌ریزی شده بود. اطلاع ندارم در کدام بخش از توسعه تصمیم گرفتند این رویکرد را کنار بگذارند. حالا باید منتظر یک بستۀ‌الحاقی بزرگ باشیم. این سناریو شباهت زیادی به Bloodborne و The Old Huntersدارد. اما من فکر می‌کنم این بهتر است که یک DLC بسیار بزرگ داشته باشیم.
مک‌دونالد در ادامه توضیح داد که بستۀ‌الحاقی Shadow of the Erdtree حداقل از ژانویۀ ۲۰۲۲ در دست ساخت قرار دارد. رویکرد فرام سافتور در قبال ادغام دو DLC در قالب یک بستۀ‌الحاقی بزرگ، در رابطه با Bloodborne نیز رخ داد. The Old Hunters نتیجۀ ترکیب دو DLC کوچک‌تر است.

الدن رینگ تموم کردم ( پلات ) ظ ۲
موندم سکیرو ظ ۲ رو باهاش معاوضه کنم یا نمی ارزه!!!!
از اون ورم dlc الدن رینگ داره میاد
دی ال سی هنوز تاریخ نخورده و بنظرم زودترین حالت تا ۶-۷ ماه دیگه عرضه بشه. پس بنظرم میارزه اکانتو تعویض کنی با سکیرو. البته از نظر قیمتی نمیدونم ارزش اکانت این دوتا یکی هست یا نه ولی در کل سکیرو عالیه حتما تجربه ش کن

الدن رینگ تموم کردم ( پلات ) ظ ۲
موندم سکیرو ظ ۲ رو باهاش معاوضه کنم یا نمی ارزه!!!!
از اون ورم dlc الدن رینگ داره میاد
خب الدن گرون تره که. بعدشم دی ال سیش داره میاد باید بازی رو بخری دوباره اگه نداشته باشیش. همین اول سیکرو رو بخری بهتره بنظرم. تو این تخفیفات هم سکیرو تخفیف خورده بود قیمت ظ 2 فکر کنم روی 200 و خورده ای باشه.

خب الدن گرون تره که. بعدشم دی ال سیش داره میاد باید بازی رو بخری دوباره اگه نداشته باشیش. همین اول سیکرو رو بخری بهتره بنظرم. تو این تخفیفات هم سکیرو تخفیف خورده بود قیمت ظ 2 فکر کنم روی 200 و خورده ای باشه.
جایی رو میشناسی اگه آره که بیزحمت واسه پی ام کن خیلی دنبال سکیروم

کلا lore این nomadic merchant ها بسیار مرتبط به frenzied flame/three fingers هست.
شاید تو دی ال سی بیشتر بهشون پرداخته بشه. (امیدوارم بشه)

Kale قرار بود یه کوئست با همین موضوع داشته باشه، ولی کات شد و به جاش کوئست Hyetta اومد. تو youtube ویدیو هاش هست، بنظرم خیلی جالب تر کوئست Hyetta بود.

• Like
Reactions: mikami.pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or