Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
با درود
دیگه کم کم دارم کفری میشم
این مالنیا دیگه چه عذاب الهی بود گرفتارش شدم ؟
یه جورایی داره یاد و خاطره ی آبجی فریده عزیزم رو زنده میکنه با این تفاوت که در حال حاضر مالنیا رو حتی نمیتونم به
فاز دومش برسم چه برسه به اینکه ....
لامصب یهو قاطی میکنه میپره بالا و ورجه وورجه میکنه و یه قری میده و ترتیبمو میده اصلا نیمتونم تکون بخورم 8-}~X(

آخرین ویرایش:
با درود
دیگه کم کم دارم کفری میشم
این مالنیا دیگه چه عذاب الهی بود گرفتارش شدم ؟
یه جورایی داره یاد و خاطره ی آبجی فریده عزیزم رو زنده میکنه با این تفاوت که در حال حاضر مالنیا رو حتی نمیتونم به
فاز دومش برسم چه برسه به اینکه ....
لامصب یهو قاطی میکنه میپره بالا و ورجه وورجه میکنه و یه قری میده و ترتیبمو میده اصلا نیمتونم تکون بخورم 8-}~X(
واقعا بد کوفتیه یعنی رسما اوج نامردیه این مالنیا (البته موگ هم همینقدر بی منطق و نامرده)از این مکانیکش که هر ضربه بهمون می زنه جون خودش پر میشه به شدت بدم میاد و این اتکش که میره رو هوا شونصد تا ضربه پشت سر هم می زنه واقعا بده سه راه برای زدن این بانوی روی مخ هست
1-ساده ترین راه اینکه که میمیک لول 10 و ریورز اف بلاد رو باهم ترکیب کنی و سه سوته بانوی محترمه کارش تموم میشه (واقعا این بیلد عجیب قویه و بانوی ما هم به بلاد اتک حساسه ولی خوب این بیلد، بیلد نوب هاست :D و باید مثل مرد تک و تنها بری تو سینه بانو :-bd;))و خودت بزنیش پس این بیلد بدرد نمی خوره)
2-راحت ترین راه برای سولو زدن بانو بدون میمیک پری کردن بانوست این حالت کاملا به این ربط داره که چقدر تو پری کردن استادی اگه نظر من رو بخای اگه پری کردنت خوب باشه مالنیا وحشتناک ساده میشه به نظر من بین تمام باسهایی که پری میشن مالنیا از همه ساده تر و ابتدایی تره واسه پری کردن .
3-روش آخر برای زدن بانو که به نظر سخت ترین روش و در عین حال روشیه که بیشترین تمرکز ممکن رو نیاز داره زدن بانو بدون پری کردنه نکته این روش 1-سبک بودن کاراکترت هست (باید اونقدر سبک باشه که مثل وروجک اینطرف و اونطرف داج بدی) 2-باید تمام حرکات بانو رو دونه به دونه حفظ باشی و بدونی که در هر لحظه مبارزه چه حرکتی میخاد بزنه و البته راه داج زدنش رو بدونی مثلا اون حرکت پرشیش رو تو فاز اول 2 بار تکرار می کنه یکبار دقیقا وقتی جونش رو به سه چهارم رسوندی و یکبار وقتی به یک چهارم رسوندی (فاز دومش هم همینه) و این یعنی باید تو این لحظه تا می تونی ازش دور شی تا دو حرکت اول رو بزنه و سر حرکت سوم به سمت جلو داج بدی 3-از شمشیری استفاده کنی که اسکیل اتکش بسیار قوی و سریع باشه تا با هر ضربه که بهش می زنی اچ پیش زیاد کم بشه و سریع هم بتونی بکشی عقب نظر من اینه که کاتانا بدون هیچ اش اف واری گزینه خوبیه و بتونی بلاد باف هم روش بندازی راحت تر می کنه قضیه رو چون اسکیل اتک معرکه ای داره تو حالت عادی
من خودم با پری کردن هر بار زدمش و فقط یکبار با روش آخر زدمش با وجود اینکه سخت ترین باس بازیه ولی حداقل اونقدر آدم رو کفری نمی کنه که اون موگ لعنتی رو اعصاب آدمه ~X(

گزارشی از یک هفته ای که گذشت
بنده همچنان درگیر بانوی عزیز مالنیا هستم و تو این هفته فکر میکنم حدود 6 ساعتی باهم عشق و حال میکردیم
و مطابق انتظار تمام لذت هم برای این خانم متشخص بوده است
باری ، از اونجایی که سبک بازیم و بیلدی که همیشه استفاده میکنم سنگین هست به وضوح اینجا به کارم نمیاد و همین امر
باعث شد به مشکل بربخورم
رو این حساب مجبور شدم به طور کامل لول آپ و بیلد رو تغییر بدم و در حال حاضر با شمشیر rivers of blood به جنگ تن به تن با بانو میرم
نکته ای که جناب Pyramid Head مبنی بر سبکتر کردن کاراکتر برای داج زدن فرمودن نکته ی بسیار مهم و ضروری برام بوده
مثلا زمانی که با بیلد Golden Halberd
Golden-Halberd.jpg

به مبارزه میپرداختم به هزار بدبختی خودمو به بانو نزدیک میکردم و یه سیخونک بهش میزدم و تا
میومدم برگردم با کوچکترین ضربه ای که میزد بهم برخورد میکرد و عملا تمام زحمات به هدر میرفت

(انصافا باس نامردیه ، یعنی چی آخه با هر ضربه حتی اگه به سپر هم برخورد کنه خونش برمیگرده ، شرایط به هیچ عنوان برابر نیست)

شمار شکست هایی که ازش خوردم از دستم در رفته ولی بهترین باری که میتونستم شکستش بدم هول شدم و بجای hp فلاسک FP رو نوشه جان کردم و ... :( لامصب 4 ، 5 تا ضربه مونده بود تا شکستش بدم
اشکالی نداره قسمت نبود
بلاخره ما هم خدایی داریم و لحظه ی موعود نزدیک است :-h

بنده همچنان درگیر بانوی عزیز مالنیا هستم و تو این هفته فکر میکنم حدود 6 ساعتی باهم عشق و حال میکردیم
و مطابق انتظار تمام لذت هم برای این خانم متشخص بوده است
باری ، از اونجایی که سبک بازیم و بیلدی که همیشه استفاده میکنم سنگین هست به وضوح اینجا به کارم نمیاد و همین امر
باعث شد به مشکل بربخورم
رو این حساب مجبور شدم به طور کامل لول آپ و بیلد رو تغییر بدم و در حال حاضر با شمشیر rivers of blood به جنگ تن به تن با بانو میرم
نکته ای که جناب Pyramid Head مبنی بر سبکتر کردن کاراکتر برای داج زدن فرمودن نکته ی بسیار مهم و ضروری برام بوده
مثلا زمانی که با بیلد Golden Halberd
View attachment 293037

به مبارزه میپرداختم به هزار بدبختی خودمو به بانو نزدیک میکردم و یه سیخونک بهش میزدم و تا
میومدم برگردم با کوچکترین ضربه ای که میزد بهم برخورد میکرد و عملا تمام زحمات به هدر میرفت

(انصافا باس نامردیه ، یعنی چی آخه با هر ضربه حتی اگه به سپر هم برخورد کنه خونش برمیگرده ، شرایط به هیچ عنوان برابر نیست)

شمار شکست هایی که ازش خوردم از دستم در رفته ولی بهترین باری که میتونستم شکستش بدم هول شدم و بجای hp فلاسک FP رو نوشه جان کردم و ... :( لامصب 4 ، 5 تا ضربه مونده بود تا شکستش بدم
اشکالی نداره قسمت نبود
بلاخره ما هم خدایی داریم و لحظه ی موعود نزدیک است :-h
برای داج زدن اون ایتم bloodhound بود فکر کنم استفاده کن

• Like
Reactions: soheil_66
با درود
در راستای گزارش هفتگی لازم دیدم بگم که به شدت از دست خود ناامید و اندوهگینم
متاسفانه یک لحظه شیطون رفت تو جلدم و کاری کردم که بعدش به شدت پشیمون شدم و حیف و صد حیف
که بازگشتی نداشتم و مجبور بودم ادامه بدم
این مقدمه رو گفتم تا برسم به اصل داستان ، آری دوستان از اونجایی که بی بی دو عالم خانم مالنیا در فاز دوم
هر کاری دلش میخواست با بنده انجام میداد ، تصمیم گرفتم چند باری زودتر به فاز دوم برسم تا حرکاتش رو
بهتر درک کنم و بخاطر همین برای اولین و آخرین بار از میمیک استفاده کردم وقتی فاز اول تموم شد و
رفتیم تو فاز دوم انگار خون جلو چشمام رو گرفته بود و دو تایی رفتیم سر وقتش و ظرف 30 ثانیه دخلشو اوردیم
و وقتی به خودم اومدم دنیا رو سرم خراب شد که این چه کاری بود کردم ؟
اینجا بود که به ضرب المثل مفهومیه یک لحظه خشم مساوی است با یک عمر پشیمانی رسیدم
نکته اخلاقی : تو رو خدا عصبانیتتون رو کنترل کنید
از همینجا به الگوی تمام بانوان مبارز حضرت مالنیا قول میدم توی نیوگیم ، تک و تنها بیام ...
منتظرم باش 8-} :-SS
بعدش رفتم سر وقت جناب موگ و بعد از کلی مبارزه ی میدانی با شمشیر کاتانا شکستش دادم و امروز
هم جناب گادفری رو با روش همشگیم با Golden Halberd فرستادمش به ملکوت اعلی \m/
سپس آمدم سراغ جناب راداگون که یه نیم ساعتی با هم کشتی گرفتیم و دست و مغزم یاری نمیکرد و
بیخیال شدم . انصافا بهش میخوره باس چغر و بد بدنی باشه
در آخر هم بگم مالنیا فقط خودت رو عشقه و بس :x

خب بلاخره این بازی سراسر زیبا رو به پایان رسوندم و دست آقا میازاکی درد نکنه که یکبار دیگه منو در سن
35 سالگی تونست برای ساعاتی به اوج لذت و البته استرس برسونه

واقعیتش قبل اینکه بازی رو شروع کنم کامنت ها رو که میخوندم خیلی ها میگفتن الدن رینگ ساده ترین بازی
سولزبورن هست و با این پیش فرض شروع کردم

و انصافا تا اواخر بازی خیلی چالش برانگیز نبود ولی وقتی با مالنیا :-SS و موگ و گادفری و ردگان
رو به رو شدم نظرم رو کاملا عوض کرد و هر چی به اواخر بازی نزدیک شدم سختیش چند برابر شد

اون باس دوتایی چاق و لاغر (اسمشون یادم نیست) که با هم بودن هم سخت بود و بقیه ی باس ها متعادل بودن
شخصا با فضا سازی قبل مبارزه با سردار رادان خیلی حال کردم و کماکان به یادم مونده

تنها ایرادی که میتونم بگیرم نقشه بازیه ، از اونجایی که با کلیپهای واکتروی 100 درصد تروفی جناب "امید لنون"
رفتم برای اینکه بخوام نیوگیم رو برم کاملا گیج خواهم شد و اصلا نمیدونم چطور باید شروع و ادامه بدم و قطعا
سردرگم خواهم شد

لاکردار الان واقعا نمیدونم چیکار کنم بازیهای میازاکی رو وقتی تموم میکنی دیگه هیچ بازی بهت حال نمیده
فعلا رد دد 2 رو با زیرنویس فارسی دانلود کردم و شاید اینو شروع کنم ، امیدوارم بدک نباشه

در پایان جا داره تشکر خودم رو نسبت به بانو مالنیا ابراز کنم و امیدوارم اگر عمری باقی موند این سری تک به
تک با هم به نبرد بپردازیم . بی شک سخت ترین باسی که تا الان باهاش رو به رو شدم ایشون هستن

و سکوی اولی عذاب آورترین رو فعلا از آبجی فریده sister friede میگیرم و به ایشون تقدیم میکنم
فکر کنم در حال حاضر شایستگیش رو داره ، تا بعد اگر قلقش دستم اومد ، شاید رتبه رو خواهر فریده
پس بدم
بدرود

تنها ایرادی که میتونم بگیرم نقشه بازیه ، از اونجایی که با کلیپهای واکتروی 100 درصد تروفی جناب "امید لنون"
رفتم برای اینکه بخوام نیوگیم رو برم کاملا گیج خواهم شد و اصلا نمیدونم چطور باید شروع و ادامه بدم و قطعا
سردرگم خواهم شد
گیج شدن نداره، چون یه بار تموم کردی دیگه احتمالا بدونی کدوم قسمتای مپ سخت تر از قسمتای دیگس و نیاز به لول بالاتر داره، چون هر تیکه از مپ یک فصل و تم خاص خودشو داره وقتی از مرزش رد میشی خیلی راحته تشخیصش که بفهمی وارد قسمت سخت نقشه شدی یا نه، اگه هم یادت رفته که میتونی یه نگاه به اون نقشه لولا بندازی، بعدشم که دیگه باید بگردی تو همون قسمتای مپ که با لولت میخونه دنبال دانجن و جمع کردن اسمیثینگ استون، مراحل اصلی که واضحه رو نقشه، فقط میمونه ساید کوئستا که واقعا بعضیاش بدون گاید گیج کنندس :D

اتفاقا بنظرم واکترو کامل دیدن حداقل واسه الدن رینگ اکسپلوریشنشو بی مزه میکنه تا حدودی، شاید دفعه دوم که بدون واکترو بری بیشتر هم لذت ببری.
همینکه تو دنیاش اسب سواری میکنی و نمیدونی دو متر جلوتر قراره چه اتفاقی واست بیوفته یا با چه چیزی روبرو بشی جذاب ترین بخشش هست.

خب بلاخره این بازی سراسر زیبا رو به پایان رسوندم و دست آقا میازاکی درد نکنه که یکبار دیگه منو در سن
35 سالگی تونست برای ساعاتی به اوج لذت و البته استرس برسونه

واقعیتش قبل اینکه بازی رو شروع کنم کامنت ها رو که میخوندم خیلی ها میگفتن الدن رینگ ساده ترین بازی
سولزبورن هست و با این پیش فرض شروع کردم

و انصافا تا اواخر بازی خیلی چالش برانگیز نبود ولی وقتی با مالنیا :-SS و موگ و گادفری و ردگان
رو به رو شدم نظرم رو کاملا عوض کرد و هر چی به اواخر بازی نزدیک شدم سختیش چند برابر شد

اون باس دوتایی چاق و لاغر (اسمشون یادم نیست) که با هم بودن هم سخت بود و بقیه ی باس ها متعادل بودن
شخصا با فضا سازی قبل مبارزه با سردار رادان خیلی حال کردم و کماکان به یادم مونده

سردرگم خواهم شد

لاکردار الان واقعا نمیدونم چیکار کنم بازیهای میازاکی رو وقتی تموم میکنی دیگه هیچ بازی بهت حال نمیده
فعلا رد دد 2 رو با زیرنویس فارسی دانلود کردم و شاید اینو شروع کنم ، امیدوارم بدک نباشه

در پایان جا داره تشکر خودم رو نسبت به بانو مالنیا ابراز کنم و امیدوارم اگر عمری باقی موند این سری تک به
تک با هم به نبرد بپردازیم . بی شک سخت ترین باسی که تا الان باهاش رو به رو شدم ایشون هستن

و سکوی اولی عذاب آورترین رو فعلا از آبجی فریده sister friede میگیرم و به ایشون تقدیم میکنم
فکر کنم در حال حاضر شایستگیش رو داره ، تا بعد اگر قلقش دستم اومد ، شاید رتبه رو خواهر فریده
پس بدم
بدرود
خوشحالمون کردی تجربه خودتو با ما در میان گذاشتی.
لذت می برم یکی اینقدر با الدن رینگ حال میکنه،درباره میمیک هم حساس نشو هرچی که بازی بهت بده و استفاده کنی حلاله :D
به نظرم الان پیگیر lore و داستان بازی باش که یک اقیانوسه (مثلا جریان کاور و جنگجوی روی کاور بازی میدونی که اسمش vyke هستش؟:-" :D )تک تک قسمت های بازی جای پیگیری و سوراخ کردن داره:D
منم بعد الدن رینگ سخت با بازی دیگه ارتباط گرفتم آروم آروم دوباره خودمو عادت دادم به بقیه گیم ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or