Movie Center

دوستان یه سئوال در باب همین BvS اینکه این لوثر تا اونجایی که تو انیمیشن ها و بعضی کمیک های سوپرمن دیدم یه شخصیت کچل :D سیاه بود که رو ویلچر بود :|
حالا اون تصور من به واقعیت نزدیکه یا یچی تو همین مایه های لوثر BvS ؟ :D

اون که خداوند روحش را قرین آرامش قرار دهد ولی وقتی BvS و شخصیت Lex Luthor رو دیدم، گفتم لعنت بهش! عجب شباهتی به لجر و جوکرش میده :D چقدر هم بازیش با اون همخونی داشت و مثل جوکر لجر میرفت رو اعصاب مخاطبش :D
انصافا فیلم رو دیدی!!؟:D

عجب هیتی نسبت به ایزنبرگ وجود داره :D
انصافا فیلم رو دیدی!!؟:D
انصافا پست منو خوندی!!؟:D خوبه خودم گفتم کف کردم از شباهت وحشتناک ظاهری و شخصیتی لکس به جوکر لجر:
گفتم لعنت بهش! عجب شباهتی به لجر و جوکرش میده :D چقدر هم بازیش با اون همخونی داشت و مثل جوکر لجر میرفت رو اعصاب مخاطبش :D
البته من از کلمه بدی (همخونی) استفاده کردم. میباست میگفتم تقلید :D

Untitled.png
مایکل بی کارگردان سری فیلم های ترانسفورمز امروز در صفحه شخصی توییتر خود تاریخ عرضه نسخه بلوری فیلم tmnt out of shadows را 20 سپتامبر (30 شهریور)اعلام کرد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mel_gibson_and_sean_penn_split-h_2016.jpg

voltage pictures کمپانی سازنده فیلم های hurt locker و dallas buyers club خبر از ساخت فیلمی با بازی مل گیبسون و شان پن به نام the professor and the madman داد

منبع
------------------------------------------------------------------------------------

jessica-chastain-the-division-slice-600x200.jpg
ubi soft بطور رسمی تایید کرد Jessica Chastain ستاره فیلم های zero dark thirty و interstellar و jake gyllenhaal بازیگر فیلم Nightcrawler در فیلم The Division بازی می کنند.

منبع
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Tom-Holland-with-Spider-Man-Homecoming-Logo.jpg
دو نفر دیگر به کست فیلم Spiderman Homecoming ملحق شدند
Tyron Woodley قهرمان مسابقات UFC
و
Martha Kelly کمدین سریال Baskets

منبع

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or