آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • robot.boy81
    robot.boy81 reacted to Dinosaur's post in the thread Movie Center with Like Like.
    تریلر Dune: Part 3 هم منتشر شد و بشتابید! خیلی خوب به نظر می‌رسه. اگه دنی ویلنوو تونسته باشه این یکی رو هم در حد و اندازه‌های دو تای...
  • Evil
    من در جریان کتاب نیستم ولی اینجا رینیرا رو یک کودن بلفطره نشون دادن :D ضمن اینکه بازیگرش یه جوری بود تو این قسمت. یعنی جاهایی که نقشش کم...
  • Evil
    پیشنهادم اینه ترجمه نخونید و برید نسخه اصلی رو مطالعه کنید چون واقعا چیزی به نام بهترین ترجمه برای این کتاب موجود نیست
  • Evil
    Evil reacted to NaRiiMaN's post in the thread TV Center with Like Like.
    چقدر فصل جدید ریک و مورتی قوی بوده تا اینجا، یه اپیزود ضعیف یا حتی متوسط هم نداشته هنوز! :D
  • Parsa13
    Parsa13 reacted to Cloud Strife's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    واقعا بلایی که سر اید سافتور آوردن باورنکردنیه! اصلا تو مخیله ام نمیگنجه با سازنده Doom این کارو کردن! چرا آزادشون نکردن؟ لازم بود حتما...
  • Evil
    Evil reacted to NaRiiMaN's post in the thread TV Center with Like Like.
    فیلم برداری فصل سوم فالوت شروع شد
  • Evil
    Evil reacted to Origami 2008's post in the thread TV Center with Like Like.
    سپیده معافی، بازیگر ایرانی - آمریکایی برای بازی در سریال The Pitt نامزد امی در بخش "بهترین بازیگر مکمل زن درام" شد
  • RoadRash
    RoadRash replied to the thread سرخط خبرها.
    این نوع منطق‌ها چرت و پرته. اگر یکسال دیگه قیمت اشتراک انلاین خیلی بیشتر بشه و در ادامه کنسول نسل بعد با قیمت ۱۰۰۰ دلار بیاد بیرون، دیگه...
  • Parsa13
    Parsa13 reacted to Frobary's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    خب اینم مستقل می‌کردن یا می‌فروختن :| دیگه خیلی خوش بین باشیم و همه چیز عالی پیش بره، در بهترین حالت چند سال طول می‌کشه دوباره به همین...
  • Evil
    Evil replied to the thread Movie Center.
    دقیقا منم همون لحظه که شنیدم سایلنت هیل 2 توی ذهنم تداعی شد. فکر کنم بارکر ذهنیتی از سایلنت هیل هم داشته توی ذهنش الان که فکرش میکنم...
  • SHAYAN1999
    SHAYAN1999 reacted to zilyzal's post in the thread سرخط خبرها with Smile Smile.
    نگران نباشید میدن یه استودیو دیگه ای پی رو بسازه و قطعا خوب درمیاره نمونشو با مهمترین ای پیشون انجام دادن. هیلو. (ریدن)
  • SHAYAN1999
    SHAYAN1999 reacted to Solidsnake_1's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    برای این اینکار رو کردن که یک بار رسانه ایش کمتر میشه میگی هیچ استودیو و ای پی ای کنسل نشده در صورتی که ۳۲۰۰ نفر تقریبا میشه ۱۰ تا...
  • S
    فکر نکنم چیزی فراتر از فیس لیفت OW2 قرار باشه ببینیم. من که انتظاری ندارم.
  • satellitedvb
    تاپیک سکیرو چقد خلوته :D فکر کنم برای همه جزو بازیایی بود که تموم کردن و پاکش کردن من هنوزم نصب دارمش و گه گاهی یدور تمومش میکنم یه مدت...
  • satellitedvb
    دوستان میشه راهنمایی بفرمایید .تو گوگل سرچ زدم ولی چیزی متوجه نشدم ! این 2 آیتم رو اگه استفاده کنم تاثیر آنچنانی داره یا خیر ؟ بعدش...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or