آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • S
    SnZ reacted to 3DO's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    NEW DATA SHOWS STEAM IS NOW OVER 50% LARGER THAN PLAYSTATION داده‌های جدید نشان می‌ده که استیم اکنون بیش از ۵۰ درصد بزرگتر از...
  • SHAYAN1999
    SHAYAN1999 reacted to yr1isone's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    اگه قرار باشه فروشگاه های دیکه به جز استور ایکس باکس باشه باید با حاشیه سود خوبی بتونه بفروشه که هزینه تحقیق و توسعه اون کنسولش در بیاد...
  • Nike-90
    Nike-90 replied to the thread سرخط خبرها.
    تحلیل‌گر ژاپنی: تصمیم سونی برای حذف دیسک بازگشت‌ناپذیر است ▫️سرکان توتو، تحلیل‌گر صنعت بازی‌های ویدئویی در ژاپن، معتقد است که سونی...
    • IMG_1961.jpeg
  • A-L-I
    آخ که دلم چقدر تنگ شده بود برای اینکه بدون اسب تو دل شهر های تو در تو همه رقص کنان و شاد ، روی پشت بوما با Outfit های همیشه جذاب...
    • AC.jpg
    • AC (2).jpg
    • AC (3).jpg
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to noctis-sm3's post in the thread Movie Center with Like Like.
    من جدی انقدر پررنگ بودن نقش زندایا-چانی تو این قسمت رو درک نمی کنم... تو کتاب یکسری اختلاف های کوچک یا بحث سر راه و روش پل باهم دیگه...
  • Rohshen
    Rohshen reacted to MyJinx's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    اعصاب خودتونو با اخبار بهم نریزین هیچی نمیشه. از ریمیک لذت ببرین :x یکی دو ساعتی بازی کردم. AC کلا فرنچایز مورد علاقمه آخرینبار هم...
  • Rohshen
    بالاخر یه پروژه گنده دادن به جاش سویر :x :x :x :x :x من الان رو آسمونهاااااااااااااااااااااام ، به به:Praying::Praying:=D>=D>=D>...
  • blak
    blak reacted to MyJinx's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    اعصاب خودتونو با اخبار بهم نریزین هیچی نمیشه. از ریمیک لذت ببرین :x یکی دو ساعتی بازی کردم. AC کلا فرنچایز مورد علاقمه آخرینبار هم...
  • blak
    blak reacted to mobile1199's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Smile Smile.
    خبری نیست که آخه کوکا راحت عبور کن از کنار اخبار :دی ایشالا چیزی نمیشه خیالت راحت
  • blak
    blak reacted to ashe's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    بازی یه چک انلاین برای وارد شدن میخواد خدا کنه اینترنت را به فا.... ندن تو این ساعت های پیش رو:-s
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or