آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • blak
    blak reacted to mobile1199's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    حقیقتا زیباست... این 3 تا از 30 دقیقه ابتدایی تجربه خودم دراومد و دیگه بریم متمرکز برای تجربه خود گیم چون واقعا بیشتر از این نیاز به...
  • blak
    blak reacted to mobile1199's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    از بچه‌ها اشاره کردن که ظاهرا با تغییر لوکیشن کنسول (نه اکانت) به New Zealand میشه جلوتر گیم‌های پریلود شده رو تجربه کرد با توجه به...
  • arash1996
    arash1996 reacted to Amir09's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    شاید بهترین AC نباشه ولی بهترین بازی دزد دریایی ساخته شدس. من شخصا AC2 رو بهتر از BHمیدونم ولی از ریمیک BH هم استقبال میکنم
  • Evil
    Evil reacted to AMIR-R's post in the thread Movie Center with Like Like.
    Obsession رو دیدم فیلم یکمی اورریت هست. نیمه اول فیلم خوب اخر فیلم به نظرم بد جمع شد. من از شروع فیلم موزیکش حس اشنایی داشت برام ...
  • Evil
    Evil reacted to TeTration's post in the thread Movie Center with Smile Smile.
    این فیلم۲مدیا عجب انکودهای اختصاصی‌ای میزنه^:)^ ۱۰۸۰ رو یجور انکود میکنه فرقشو با ۴۸۰ نفهمی
  • Evil
    Evil reacted to VITAMIN2X's post in the thread Movie Center with Smile Smile.
    اندرو گارفیلد❌ منصور✅
  • xerexplay
    Saros روی هارد اکسترنال Kstuff 1.09 و فرمت ffpfsc به خوبی اجرا شد اساسین روی هارد اکسترنال Kstuff 1.09 و Exfat به خوبی اجرا شد
  • Evil
    The Furious بعد از دزدیده شدن دختر یک فرد رزمی کار ، او با دیدن فساد در پلیس ، خودش دست به کار می شود فیلم داستان پیچیده و خاصی...
  • AxeL90
    AxeL90 reacted to Solidsnake_1's post in the thread Multi Platform DOOM: The Dark Ages with Poker Face Poker Face.
    یکی ازین دوتا بازی انجینش از رده خارج شد و استودیوش نابود کردن حدس بزنید کدومه … دنیا واقعا جای عجیبیه .
  • blak
    blak reacted to A-L-I's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Cool Cool.
    6 ساعت و نیم دیگه بازی آنلاک میشه (برای EST) و خوب همگی بادبان هاتون رو بکشید ، پیش به سوی هاوانا :x:x:x ، این هم والپیپر Long Shot از...
  • blak
    blak reacted to m.d.makan's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    این مپ خوراک اینه که قابش کنی بزنی به دیوار. :x
  • blak
    blak reacted to Sobhan_23's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    این منتقد که شیلنگ رو گرفته بود روی شدوز حسابی از بلک فلگ ریمیک تعریف کرده و به شدت پیشنهادش میده
  • Khashayar91
    ریمیک جدید وفاداتر به مانگا. داستان جدیدی از خودشون در نیاوردن، شخصیت منفی همون پاپت مسترِ معروف سری هست. قسمت اول فوق‌العاده‌ای داشت،...
  • S
    Seyyedmasoud reacted to VICE's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    بازی امسال دریبلی بود دریبل میزدن دفاع می ایستاد نگاه میکرد دفاع هم دستی کردن احمق ها مشکل سلکشن من همیشه داشتم امسال بیشتر شده رو هر 3...
  • S
    Seyyedmasoud reacted to VICE's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    دیشب ویکند تمام بازیکن ها ایستاده بودن عجیب بود با تقلب های EA 8 وین اوردم ، اگر اسکریپت و هندیکپ نبود 10-11 وین داشتم ولی خودمونیم...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or