آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • S
    Seyyedmasoud reacted to hamid_barca's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    شما مگه پینگتون خوبه که فکر گرفتن بازی هستید؟ من دیشب بعد چند روز رفتم بازی کنم با اشک و گریه اومدم بیرون.اصلا نمیشه یه سوئیچ ساده...
  • ashe
    ashe reacted to MyJinx's post in the thread Assassin's Creed: Black Flag Resynced with Like Like.
    اعصاب خودتونو با اخبار بهم نریزین هیچی نمیشه. از ریمیک لذت ببرین :x یکی دو ساعتی بازی کردم. AC کلا فرنچایز مورد علاقمه آخرینبار هم...
  • hitman68
    hitman68 reacted to 3DO's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    NEW DATA SHOWS STEAM IS NOW OVER 50% LARGER THAN PLAYSTATION داده‌های جدید نشان می‌ده که استیم اکنون بیش از ۵۰ درصد بزرگتر از...
  • abi69
    وقتی میزنه سه ماهه یعنی اگر زودتر از اون تاربخ حجمت تموم بشه نمیتونی سرویس جدید بخری باید بری حجم اضافه بخری که گرون تر در میاد
  • masoud101
    masoud101 reacted to Akiba's post in the thread Multi Platform The Blood of Dawnwalker with Like Like.
    اومدم تو تاپیک چه ملت ناامیدن:-" من خودم پیشنمایش ها رو ندیدم، ولی یکی از دوستان که نظر mehی داشت به بازی بعد پیشنمایش ها خیلی هایپ...
  • FERYGAMER
    این اسکرین شات ها برای همین امروز هست و هر هر دو قیمت بدون تخفیف هستن. نسخه فیزیکی الدن رینگ یا هر بازی دیگه ای وقتی به دونه های آخر...
  • Oakenshield
    یکی ازین دوتا بازی انجینش از رده خارج شد و استودیوش نابود کردن حدس بزنید کدومه … دنیا واقعا جای عجیبیه .
  • MyJinx
    اعصاب خودتونو با اخبار بهم نریزین هیچی نمیشه. از ریمیک لذت ببرین :x یکی دو ساعتی بازی کردم. AC کلا فرنچایز مورد علاقمه آخرینبار هم...
  • The Witcher
    The Witcher reacted to Dinosaur's post in the thread Movie Center with Like Like.
    تریلر Dune: Part 3 هم منتشر شد و بشتابید! خیلی خوب به نظر می‌رسه. اگه دنی ویلنوو تونسته باشه این یکی رو هم در حد و اندازه‌های دو تای...
  • Solidsnake_1
    یکی ازین دوتا بازی انجینش از رده خارج شد و استودیوش نابود کردن حدس بزنید کدومه … دنیا واقعا جای عجیبیه .
    • IMG_7265.jpeg
    • IMG_7266.jpeg
  • FERYGAMER
    درود بر همه دوستان. من بخش داستانی DLC را تموم کردم. حیفم میاد نمره کلی بخوام بدم. اگه دووم دوست دارید، بسته الحاقی Must Play هست. در...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or