الان من باید بگم از دید یه کمپانی دیگه زمانش دو نسل پیش بود و درسته؟ اون زمان لید هم نه، برابر بودن برا صنعت حداقلاز دید کمپانی الان زمان درسته خب.

من که کارشون رو تایید نکردم.الان من باید بگم از دید یه کمپانی دیگه زمانش دو نسل پیش بود و درسته؟ اون زمان لید هم نه، برابر بودن برا صنعت حداقل
اینکه کمپانی یه تصمیم بگیره و بگیم آها اونا حتما بیشتر میدونند ... دلیل درستی نیست
کمپانی باور داشت کنکورد بازی خوبیه و موفق میشه... به آدم کور هم نشونش میدادی میگفت موفق نمیشه
نمیگم نمیتونند این کار رو جا بندازن، بله جا میفته، مسلما مایکرو هم تمام دیجیتال میشه و فحش رو سونی مجبوره به جون بخره
و سازنده LOTF2 هم درست میگه، با این خبر ناشرها زودتر هم میرن به استقبالش، و بخشی از مخاطبین، چون میگن فیزیکی بخرم نسل بعد یا باید یه هزینه اضافی بکنم، یا میره تو پاچم یهو میگن بکوارد اینا کنسل و دیسک درایو جدا نمیدیم
اما با این حال این کار هنوزم زود بود، وقتی که آمار چیز دیگه ای میگن...
مقدار فروش بازی ها اون 20%~25% که میگن نیست، چون اونجا فروش بازی های تمام دیجیتال و MT و ... هم حسابه
لیک اینسامنیاک هم درسته مال چند سال پیشه، ولی درصدها خیلی متفاوته، 70 به 30 فیزیکال جلو بوده، یعنی این چند سال، مسیر هم عوض شده باشه، باز هم احتمالا درصد زیادی فیزیکی هستن
جدا از اون موارد بعدش...
دیگه این حجم از مخالفت مشخصه چه خبره! یه اعتراض کوچیک نبوده ملت دو تا فحش بدن و رد شن
---
ولی خودمونیم، این همه سال دوبل و سوبل سازنده ها دیجیتالی کردن تو پاچمون، یه بار نیمدن بگن خرجش کمتره دیسکه، ارزون تر بدیم دیجیتالو ملتم تشویق بشنا! اون زمان نمیگفتن دیسک نمیصرفه و ... که اگر نمیصرفید حرفشم میزدن
الان که هزینه ها رفته بالا، پس فیزیکی قطع کنیم تا بصرفه انتشار بازی![]()
ولی خودمونیم، این همه سال دوبل و سوبل سازنده ها دیجیتالی کردن تو پاچمون، یه بار نیمدن بگن خرجش کمتره دیسکه، ارزون تر بدیم دیجیتالو ملتم تشویق بشنا! اون زمان نمیگفتن دیسک نمیصرفه و ... که اگر نمیصرفید حرفشم میزدن
الان که هزینه ها رفته بالا، پس فیزیکی قطع کنیم تا بصرفه انتشار بازی![]()
)سونی میتونست برای نسل بعد همین حرکت Pro رو بره، که اون هزینه کنسولم ترسناک نشه (من که میدونم اینا آخر دسته هم رو کنسول نمیدن برا کنترل هزینهمن که کارشون رو تایید نکردم.
اصلا کدوم گیمری میتونه یه تصمیم که علیه خودش گرفته میشه رو تایید کنه؟
میگم از نظر اونها(سونی) الان زمانشه چون میخوان کل نسل بعد رو بر پایه یک کنسولی که دیسک درایو نداره برنامه ریزی کنن.
خب این رو نمیشد که از وسط نسل 10 اجرایی کنن ، دوباره همین مشکلات الان رو داشتن و ملت میگفتن:
زوده یا پس چرا بهمون دیسک درایو رو انداختی ؟
و...
این جزو تصمیمهای بود که هر زمانی که میخواست اجرایی بشه باید قبل از شروع نسل میبود ، زمان کافی رو به همه میداد که هضمش کنن و یا سیاستهاشون رو باهاش تنظیم کنن.
حالا یا قبل از شروع نسل 10 یا 11 و...
ولی همونطور که اشاره کردم به نظرم این تصمیم به علت شرایط فعلی سخت افزار و قطعات جلو افتاد.
کنسول باید هزینش کنترل بشه و یکی از راهکارهای مهم هم حذف دیسک درایو بود (قیمت تموم شدش برای خود سونی دیگه 50-40 دلار که هست ).
سونی باید از همین الان و قبل از شروع تولید PS6 این بحث رو تموم میکرد وگرنه باید میرفت برای 8 تا 10 سال بعد که همین شرایط رو دوباره تجربه کنیم.
کی میدونه اونموقع چه شرایطی حاکم خواهد بود و مشکلات سر راه این تصمیم چی میتونه باشه؟
)
هم قیمتا نابوده، و هم خیلی دوست داشتنی از همه نظر دارن عمل میکنند
(جدا از این بحثا، همین سونی که رو هایپ سینگل پلیراش میفروشه کنسول و با GAASهای زیباش پشت هم زخممون کرده
متاسفانه تایمینگ اخراجی های xbox با این یکی شده الان توجه رسانه ها رفته سمت اخراجی های xbox اگر روی سونی میموند شاید توفیقی میشد .
من همیشه میگم ماها تو انجمنها و کلا سطح اینترنت که صدامون بلنده ... خیلی خودمون رو دست بالا میگیریم و فکر میکنیم عامل تعیین کنندهای داریم که به هیچ وجه اینطور نیست.دکتر سرکان توتو، مدیرعامل شرکت مشاورهی Kantan Games، در گفتوگو با IGN گفته باور ندارد اعتراضات اخیر هواداران از جمله لغو گستردهی اشتراک PS Plus و طومار «دیسک را نکش» با صدها هزار امضا،باعث تجدیدنظر سونی در توقف تولید دیسک از سال ۲۰۲۸ شود.
به گفتهی وی حتی لغو اشتراک ۵۰۰ هزار نفر تنها ۱ درصد از ۱۲۰ میلیون کاربر فعال پلیاستیشن است. از نظر مالی هم فروش دیجیتال برای سونی بسیار پرسودتر است: نزدیک به ۶۵ درصد از فروش فیزیکی نصیب سونی میشود، اما در فروش دیجیتال تقریباً تمام درآمد برای خودشان میماند. به همین دلیل، حتی نزدیک به یک میلیون لغو اشتراک هم بهصرفهتر از بازگشت به دیسک است.
بخاطر اینه که کسایی که در این فروم ها فعالیت میکنن هارد کور گیمرن ولی تعدادشون خیلی از کژوال گیمرا کمترهمن همیشه میگم ماها تو انجمنها و کلا سطح اینترنت که صدامون بلنده ... خیلی خودمون رو دست بالا میگیریم و فکر میکنیم عامل تعیین کنندهای داریم که به هیچ وجه اینطور نیست.
کمپانی ها نهایتا یه نگرانی سطحی به ذهنشون خطور میکنه ولی اصلا ککشون هم نمیگزه.
یه نگاه به تجربه 10 سال اخیر و تصمیمهایی که این چندتا کمپانی گرفتن بکنیم میبینیم که عملا هروقت اراده کردن تصمیمشون رو تونستن عملی کنن و به حرف طرفدارهای معترض دوزار هم ارزشی قائل نشدن.
من خودم نسل بعد سر همین حذف فیزیکی کنسول نسل بعد رو نمیخرم. پیش بینیم اینه که ضربه سختی تو فروش میخوره حداقل درزمان لانچ.این قضیه حذف دیسک یه موردیه که معماری نسل بعد پلی استیشن بر پایه اون داره بنا میشه. نمیان واسه 4 تا توییت و میم کوتاه بیان. همین الان کل 120 میلیون کاربرم کنسولاشونو از پنجره پرت کنن بیرون بازم تصمیم سونی عوض نمیشه.
نگفتن که نمیتونی دیسک درایو اکسترنال رو به کنسول وصل نکنی.کنسول نسل بعدی که کلا دیسک درایو نداره
تکلیف اونا که میخوان بازیای دیسکی قبلیشون رو بازی کنن چیه؟ مثل دان متریک میگن برین نسل قبلی بخرین؟