Last edited by a moderator:
نگران نباشید میدن یه استودیو دیگه ای پی رو بسازه و قطعا خوب درمیاره نمونشو با مهمترین ای پیشون انجام دادن. هیلو. (ریدن)واقعا بلایی که سر اید سافتور آوردن باورنکردنیه! اصلا تو مخیله ام نمیگنجه با سازنده Doom این کارو کردن! چرا آزادشون نکردن؟ لازم بود حتما ترتیبشون رو بدن؟ میفروختن بره دیگه!
من خیلی دوست داشتم اید رو سونی بخره. البته سونی خودش وضعش خیلی خرابه، ولی اینارو میخرید ساپورت میکرد یه شوتر براش بسازن![]()
به نظر منم بهترین راهی که دارن ناشر شدنه، ولی اگر میخوان به عنوان کنسول ساز ادامه بدن، چیزی که گفتم تنها راهیه که شاید 20% شانس مدفقیت داشته باشه و بشه روش ریسک کرد!امیر این بزرگ ترین اشتباه و خودکشی مطلقه!
مایکروسافت نباید هیچ رقمه گیم پس رو بکشه. فقط زمانی باید این کارو بکنه که بخواد کلا کنسول رو ببوسه بزاره کنار، و فقط و فقط بشه ناشر مالتی پلتفرم یه سری بازی.
ببین یه اشتباهی هست، همه فکر میکنن با انحصاری کردن دوباره اصلا همه بازی های مایکروسافت، حتا CoD و ماینکرفت و بعد ساخت یه کنسول باحال دیگه، میتونه به رقابت برگرده. در صورتی که نمیتونه. کلا دیگه کسی الان نمیتونه با ساخت یه کنسول تازه و داشتن همین بازی های انحصاری حتا +90 بیاد تو رقابت. اگه میشد تا الان صد باره انجام داده بود. الان اونچه گیمرهارو به سمت یه کنسول سوق میده فقط و فقط دیجیتال لایبرری این آدم هاست. مثلا من نوعی، یا تو، چند ساله داریم رو اکانتمون بازی میکنیم؟ چقدر تروفی داریم؟ چقدر فرند لیست، رنک تو بازی های آنلاین (من ندارم البته و مثاله). آیا حاضری یهو بیایی همه سابقه گیمینگت رو بریزی بره کوچ کنی به یه کنسول تازه چون مثلا گیرز آو وار داره؟ نه!
نکته بسیار بسیار بسیار اساسی هم اینجاست که با توجه به این هویت آنلاین بازی ها، و همین مفهوم دیجیتال لایبرری و هویت آنلاین، آدم ها به سمت تک محصولی رفتن. این بزرگ ترین تفاوت دنیای مدرن با دو سه نسل پیشه. قدیم شما میتونی سه تا کنسول ردیف کنی، بعد هر بازی رو بر روی یه کنسول بری و ... اما الان هویت آنلاین ما پیچیده تر شده، و همین مارو سوق داده به سمت تک محصولی. یعنی من نوعی ترجیح میدم به جای اینکه 3 تا کنسول داشته باشم، یه کنسول بگیرم، و رو اکانت خودم همه بازی هارو برم، با دوستام، تروفی جمع کنم و...
در نتیجه به نظر من ایده کنسول ادشنال دیگه معنی نداره. یعنی Xbox نمیتونه یه کنسول بده با چندتا بازی خوب و کنار PS به حیات خودش ادامه بده. نینتندو خیلی سال پیش این موضوع رو فهمید و سریع بازار و مخاطب خودش رو ساخت. مایکروسافت اما نفهمیده و همچنان دست و پا میزنه.
چرا ایده کنسول و انحصار شکست خورده است؟ چون مردم دیگه علاقه ندارن چندتا کنسول گرون قیمت داشته باشن، با بازی های مختلف و اکوسیستم متفاوت. ترجیحشون ادامه همین مسیر با PS هست. این میشه که Xbox بعدی هم نمیتونه از یه حدی بالاتر بفروشه. ته ته زورش همین 30 میلیون فعلیه! بازی های گرون قیمتی مثل GeoW هم با این Installed Base کم محکومن به شکست! PS5 الان 90 میلیون فروخته، باز فروش بازی ها روش چقدره؟ فکر میکنی حالا این بازی ها از دم انحصاری بشن چقدر میفروشن؟ و آیا این فروش کفاف هزینه هارو میده؟ معلومه که! از دم میشن ضرر ده و در نتیجه من پیشبینی میکنم یه موج دوم تعدیل و تخته شدن و اگذاری استدیو هم باشه... سال بعد مایکروسافت حتا خونین تره!
مایکروسافت بخواد تو رقابت بمونه باید گیم پس رو هرطور شده نگه داره، چون الان فقط برای این سرویس بازی میخرن. و اینم سود ده نیست. یا باید اشتراک هارو ببره بالا و بیخیال دی وان بشه و ... که خوب یوزر از دست میده، یا آخرین گزینه که پیش بینی من اینه، همه رو ببنده بره، ناشر بشه، تمام.
مخلص کلام در دنیای فعلی دیگه نمیشه با 4 تا انحصاری کنسول فروخت. مطلق نمیشه. تمام تحلیل ها داره برعکسش رو نشون میده و میگه ملت برای بازی کردن این چیزا کنسول نمیخرن، میخرن که فورتنایت بزنن، اونم با دوست هاشون، رو اکانت های قبلی...
برای من که کاملا واضحه چرا این اتفاقات افتاد مایکروسافت بعد از شکست در نسل هشتم و اغاز کووید و رشد صنعت بازی یک حرکتی رو اغاز کرد که به سبک نتفیلکس هم شکست های قبلشو جبران کنه و هم یک مارکت بزرگی برای خودش دست و پا کنه و بخاطر همین شروع کرد به خرید استودیو و فله ای بازی ساختن و بازی بیرون دادن اما کم کم که کرونا و قرنطینه رفتن کنار و بازیکن ها هم تمایلی به بازی کردن دری وری مایکروسافت رو نداشتن این طرح مایکروسافت کم کم شکست خورد و تعدیل ها و بستن استودیوها شروع شد بزرگترین مشکل مایکروسافت اینه که درک درستی از صنعت و مخاطبینش ندارند و فکر میکنند هرچیزی بسازند مخاطب بازی میکنه امیدوارم به این درک برسند که بازی درست باب میل بازیکن ها بسازند یه سری خبر امیدوار کننده میاد که میخوان تمرکز کنند روی بازی های اصلی که کمی امیدوارکنندست تا دید چه خواهد شد.معیارشون برای تعدیل ها چیه؟ id دووم هایی که ساخت از نظر امتیازی که موفق بودن تو فروش هم بعید میدونم بد کار کرده باشن. چی میخوان دیگه؟
جدی ما به مدیریت خودمون میخندیم، طرف سال های سال مدیر بوده و اورت خرج میکرده... اصلا معلوم نیست عقب افتاده دیوانه هدفش از این همه استودیو که خرید این همه هزینه برای گیم پس چی بوده واقعا چه چشم اندازی رو ترسیم کرده اون اسپنسر شل مغز؟
اون هیچی یعنی کسی بالا سرش نبوده بگه چه گلی داری به سرت میگیری؟
طرف رفت گورشو گم کرد، نفر بعدی جاروخاک انداز گرفته دستش داره کل آثار وجود قبلی رو جمع میکنه... واقعا آدم میمونه.
تحلیلگر ژاپنی: تصمیم سونی برای حذف دیسک بازگشتناپذیر استاین نوع منطقها چرت و پرته. اگر یکسال دیگه قیمت اشتراک انلاین خیلی بیشتر بشه و در ادامه کنسول نسل بعد با قیمت ۱۰۰۰ دلار بیاد بیرون، دیگه هیچ کدوم از این منطقها کار نمیکنه!View attachment 413013تحلیلگر ژاپنی: تصمیم سونی برای حذف دیسک بازگشتناپذیر است
سونی بیش از ۱۲۰ میلیون کاربر فعال در پلیاستیشن دارد و حدود ۵۰ میلیون نفر از آنها مشترک سرویس پلیاستیشن پلاس هستند. بیایید یک فرض را در نظر بگیریم؛ حتی اگر ۵۰۰ هزار نفر به نشانه اعتراض اشتراک خود را لغو کنند، این یعنی فقط ۱ درصد از این کسبوکار از دست رفته است. قطعاً این مقدار برای اینکه سونی را به بازنگری وا دارد، کافی نیست. فروش دیجیتال بازار بسیار سودآوری است.
فروش دارک ایج خیلی بد بوده.معیارشون برای تعدیل ها چیه؟ id دووم هایی که ساخت از نظر امتیازی که موفق بودن تو فروش هم بعید میدونم بد کار کرده باشن. چی میخوان دیگه؟
جدی ما به مدیریت خودمون میخندیم، طرف سال های سال مدیر بوده و اورت خرج میکرده... اصلا معلوم نیست عقب افتاده دیوانه هدفش از این همه استودیو که خرید این همه هزینه برای گیم پس چی بوده واقعا چه چشم اندازی رو ترسیم کرده اون اسپنسر شل مغز؟
اون هیچی یعنی کسی بالا سرش نبوده بگه چه گلی داری به سرت میگیری؟
طرف رفت گورشو گم کرد، نفر بعدی جاروخاک انداز گرفته دستش داره کل آثار وجود قبلی رو جمع میکنه... واقعا آدم میمونه.
مارکتینگ هم البته تو دیوار بود کلا اکثر دی وان های گیم پس همینن مارکتینگشون صفره اگه گیم پس داشتی میرفتی میدیدی عه فلان بازی اومده اگه نداشتی یا چک نمیکردی که کلا متوجه انتشارشم نمیشدی تازه این "عه فلان بازی اومده" مال وقتیه که بازی شناخته شده بود سر اکسپدیشن من قشنگ یادمه روز لانچش گیم پسو باز کردم اسمشو دیدم گفتم این چیه دیگه بعد دانلود کردم رفتم توش اول فکر کنم استودیو ژاپنی ساختش سرچ زدم دیدم اصلا ژاپنی نیستفروش دارک ایج خیلی بد بوده.
Market research from groups like Alinea Analytics estimated the game’s initial paid sales at around 800,000 units across all platforms (roughly 400,000 on Steam, 200,000 on PlayStation, and the remainder across Xbox and PC storefronts)
On Steam, the game peaked at around 30,000 to 31,000 concurrent players. In contrast, Doom Eternal peaked at 104,891, and Doom 2016 peaked at 44,271.
برای مقایسه با اترنال:
Doom Eternal has sold an estimated 6.6 million paid units on Steam alone and generated over $450 million in revenue during its first nine months on the market. The game sold three times faster in its opening month than its 2016 predecessor
مشخصه گیم پس باعث این اخراجی ها بوده
البته اگه اشتباه نکنم اون تخمین Alinea Analytics برای فروش بازی برای دو-سه هفته اول انتشارشه.فروش دارک ایج خیلی بد بوده.
Market research from groups like Alinea Analytics estimated the game’s initial paid sales at around 800,000 units across all platforms (roughly 400,000 on Steam, 200,000 on PlayStation, and the remainder across Xbox and PC storefronts)
On Steam, the game peaked at around 30,000 to 31,000 concurrent players. In contrast, Doom Eternal peaked at 104,891, and Doom 2016 peaked at 44,271.
برای مقایسه با اترنال:
Doom Eternal has sold an estimated 6.6 million paid units on Steam alone and generated over $450 million in revenue during its first nine months on the market. The game sold three times faster in its opening month than its 2016 predecessor
مشخصه گیم پس باعث این اخراجی ها بوده
منابع The Game Business: اگر id Software از ابعاد تعدیل نیروها اطلاع داشت، بهدنبال مستقل شدن می رفت!
به گزارش The Game Business و با استناد به منابع داخلی خود، اگر مدیران id Software از همان ابتدا از ابعاد واقعی تعدیل نیروهای اخیر در استودیو باخبر بودند، احتمالاً بهدنبال راههای جایگزین برای ادامه فعالیت میرفتند؛ از جمله مستقل شدن استودیو، مشابه مسیری که پیشتر Double Fine و Compulsion Games در مقاطعی برای حفظ آینده خود دنبال کردند.
این گزارش همچنین میگوید فضای حاکم بر استودیوهای Xbox در ماههای اخیر با نگرانی و بلاتکلیفی همراه بوده است. یکی از مدیران استودیوها در این باره گفته است:
«ما واقعاً نمیدانیم Xbox از ما چه انتظاری دارد و باید چه کاری انجام دهیم تا از تعدیل نیرو در امان بمانیم.»
به گفته منابع، همین فضای نامطمئن باعث شده بسیاری از تیمهای توسعه در سراسر Xbox با ترس از موجهای بعدی تعدیل نیرو به کار خود ادامه دهند.
MoonMedia.ir