Sepi_60
کاربر سایت
خودم تست نکردم ولی توی بررسی هایی که در یوتوب دیدم ظاهرا خیلی بهتر شده. البته به مشخصات سیستم هم بستگی دارهتوی آپدیت جدید cmeu سرعتش بهتر شده؟ چون پارسال که امتحان میکردم افت فریم داشتم.
خودم تست نکردم ولی توی بررسی هایی که در یوتوب دیدم ظاهرا خیلی بهتر شده. البته به مشخصات سیستم هم بستگی دارهتوی آپدیت جدید cmeu سرعتش بهتر شده؟ چون پارسال که امتحان میکردم افت فریم داشتم.
به به اگه Keyهای متناسب با این نسخه هم دارید بی زحمت آپلود کنیداینم هدیه بنده
نسخه پولی early access 558
رمز فایل PiratesDon'tTakeMoney
Yuzu EA 558 PROMETHEUS
اینم یک عکس از اجرای بازی ماریو ادیسه 60 فریم یه صورت 4k با این نسخه البته تک و توک لگ میزد ولی خیلی عالی شده
View attachment 143573
داداش به همون پست اضافه کردم کلید نسخه 10به به اگه Keyهای متناسب با این نسخه هم دارید بی زحمت آپلود کنید
سلام حاج مسلم. فشار کار زیاد شده، بیشتر میامسلام بر استکبار دونو پرفعالیت شدی
==========================================
ASTRAL CHAIN
Xenoblade Chronicles 2
Bayonetta 2
Fire Emblem: Three Houses
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
میگم من از کل بازی های سوئیچ فقط به این چند تا علاقه دارم میخواستم ببینم کسی تست کرده ببینه وضعیت اجراشون چطوره یا هنوز زوده براشون؟
همینطور یه حداقل مشخصات با نرم افزارهای مورد نیاز میدین که من ببینم با سیستمم میتونم اجراش کنم یا نه؟
ممنون
پس تا همیشه باشه از این فشارهاسلام حاج مسلم. فشار کار زیاد شده، بیشتر میام
----
آسترال چین مشکل فریم ریت نداره. یه مقدار مشکل استاتر داره که کاریش نمیشه کرد.
بایونتا روی CEMU بهتر اجرا میشه.
FE مشکلی نداره. البته خودم تست نکردم.
زینوبلید که تازه اومده. فکر نکنم کسی تست کرده باشه
زلدا هم روی CEMUبهتر از این اجرا میشه. روی سیستم خودم با CEMU بدون هیچ باگی با 60 فریم اجرا میشه اما اینجا خیلی بالا و پایین داره.
Microsoft Visual C++ 2015 - 2019 Redistributable رو نصب کن.باسلام خدمت دوستان. برای حل ارور VCRUNTIME140_1.dll چه راهی وجود داره؟
اودیسه جزو بهترین پرفرمنسهای روی یوزو ـه.پس تا همیشه باشه از این فشارها
==============================
دستت درد نکنه. حالا فعلاً سوپر ماریو odyssey رو دانلود کردم چون حجمش کمتر بود، یه تستی میزنم ببینم اصلاً سیستمم میکشه اجراش کنه یا نه
نخیر، برای سیستم من موری دِس، ایشالا سیستم بعدیاودیسه جزو بهترین پرفرمنسهای روی یوزو ـه.
امروز هم نسخه EA 564 اومده و زینوبلید رو اجرا میکنه. اما مشکل صدا، استاتر و افت فریم توش زیاده.
سلام من برنامه وکلید رو از همین لینک شما دانلود کردم.بازی رو هم گرفتم ولی 16 فریم بیشتر نمیده...چیز دیگه ای هم باید نصب کنم واسه درست اجرا کردنش؟ لظفا اگه میشه هر فایلی که لازم هست داشته باشیم برای اجرا اجرای ماریو رو بذارید ممنوناینم هدیه بنده
نسخه پولی early access 558
رمز فایل PiratesDon'tTakeMoney
Yuzu EA 558 PROMETHEUS
اینم کلید مخصوص ورژن 10 دیگه چی میخواهید
اینم یک عکس از اجرای بازی ماریو ادیسه 60 فریم یه صورت 4k با این نسخه البته تک و توک لگ میزد ولی خیلی عالی شده
View attachment 143573
تیک مولتی کور زدی از تنظیمات؟سلام من برنامه وکلید رو از همین لینک شما دانلود کردم.بازی رو هم گرفتم ولی 16 فریم بیشتر نمیده...چیز دیگه ای هم باید نصب کنم واسه درست اجرا کردنش؟ لظفا اگه میشه هر فایلی که لازم هست داشته باشیم برای اجرا اجرای ماریو رو بذارید ممنون
ببخشید نسخه ۱۵۳سلام من نسخه ea 115 با شیدرکش ماریو همین نسخه گرفتم افت فریم داره و درصد cpu هم پایین میاد. آیا با نسخه جدید حل میشه؟ شیدرکش ماریو مخصوص هر نسخه رو از کجا دانلود کنم؟