YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

شاید ویرچوال مموریت کمه.
سعی کردی زیادش کنی؟
این شبیه سازها مموری لیک دارن.

بازی ها اجرا شد . چیزی را تغییر ندادم خود به خود درست شد ولی مشکلی که الان هست اینه که sudachi هیچکدوم از آپدیت ها و mod ها را برای بازی ها نمیشناسه . با وجود اینکه توی قسمت adds on فعال هستن ولی توی خود بازی ورژن اولیه ست

بازی ها اجرا شد . چیزی را تغییر ندادم خود به خود درست شد ولی مشکلی که الان هست اینه که sudachi هیچکدوم از آپدیت ها و mod ها را برای بازی ها نمیشناسه . با وجود اینکه توی قسمت adds on فعال هستن ولی توی خود بازی ورژن اولیه ست
آره این مشکل ممکنه که پیش بیاد.
یک راهکارش که ممکنه جواب بده اینکه همه آپدیتها و دی ال سی ها رو بریز تو یک فولدر.

اگه پروژش به زودی دوباره استارت بخوره احتمالا تو ورژنهای بعدی فیکس میشه.

آره این مشکل ممکنه که پیش بیاد.
یک راهکارش که ممکنه جواب بده اینکه همه آپدیتها و دی ال سی ها رو بریز تو یک فولدر.

اگه پروژش به زودی دوباره استارت بخوره احتمالا تو ورژنهای بعدی فیکس میشه.
سوداچی رو تست کن.
صغحه قبل گذاشتم.

سلام. دوستان الان میتونید زلدای جدید(echoes of wisdom) رو روی یوزو بازی کنیند؟ آخرین نسخه یوزو هست جایی؟ برای من اجرا نمیشه
با ریوجینکس اجراکن.
تو تاپیکش آخرین لینکهاش رو تو یکی از پستهای آخرم گذاشتم.

• Like
Reactions: amirswitch
سلام. دوستان الان میتونید زلدای جدید(echoes of wisdom) رو روی یوزو بازی کنیند؟ آخرین نسخه یوزو هست جایی؟ برای من اجرا نمیشه
من رو yuzu نتونستم اجراش کنم تو لودینگ گیر میکنه ولی رو اون یکی شبیه ساز تمومش کردم.ryujinx اگه درست نوشته باشم.

• Like
Reactions: amirswitch

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or