mohsenf5
کاربر سایت
پیداش کردم سیو همه کاراکترهای super smash bros ultimate ، گذاشتم ممکنه به درد یکی بخورهاز دوستان کسی هست سیو بازی اسمش بروس و با همه کاراتراش داشته باشه خدای اوردن همشون سخته
پیداش کردم سیو همه کاراکترهای super smash bros ultimate ، گذاشتم ممکنه به درد یکی بخورهاز دوستان کسی هست سیو بازی اسمش بروس و با همه کاراتراش داشته باشه خدای اوردن همشون سخته
حیف این بازی که ما ایرانیا نتونستیم با همدیگه بازیش کنیم. من از بازی های فایتینگ دیگه بیشتر دوسش دارم، ولی کسی نیست باهاش بازی کنم، اطرافیان هم به این سبک علاقه ندارن، ترجیح میدن مورتال کمبت بازی کنن. هفته پیش هم اینجا سوال پرسیدم چجوری میشه با yuzu آنلاین بازی کرد..فقط بخاطره این بازی که جوابی نگرفتم.پیداش کردم سیو همه کاراکترهای super smash bros ultimate ، گذاشتم ممکنه به درد یکی بخوره
فقط با خود کاربرهای یوزو میشه آنلاین بازی کرد ، با پلیرهای نینتندو سوییچ نمیتونی.حیف این بازی که ما ایرانیا نتونستیم با همدیگه بازیش کنیم. من از بازی های فایتینگ دیگه بیشتر دوسش دارم، ولی کسی نیست باهاش بازی کنم، اطرافیان هم به این سبک علاقه ندارن، ترجیح میدن مورتال کمبت بازی کنن. هفته پیش هم اینجا سوال پرسیدم چجوری میشه با yuzu آنلاین بازی کرد..فقط بخاطره این بازی که جوابی نگرفتم.
بله از نظر من هم بهترین فایتینگیه که ساخته شده اصلا تنوع تو بازی بیداد میکنه سازندهاش سنگ تموم گذاشتن، من واقعیت سنی ازم گذشته حوصلم نمیکشه بشینم پای هر بازیی وقتمم محدوده ولی اینو از وقتی زدم هرروز یه ساعت میشینم مقامنو برمیدارم بازی میکنمحیف این بازی که ما ایرانیا نتونستیم با همدیگه بازیش کنیم. من از بازی های فایتینگ دیگه بیشتر دوسش دارم، ولی کسی نیست باهاش بازی کنم، اطرافیان هم به این سبک علاقه ندارن، ترجیح میدن مورتال کمبت بازی کنن. هفته پیش هم اینجا سوال پرسیدم چجوری میشه با yuzu آنلاین بازی کرد..فقط بخاطره این بازی که جوابی نگرفتم.
سلام رفیقبله رو normal گذاشتم از قبل و اگه منظورتون از پنجره view هست اونم تیک داک زده شده از قبل،الان که اومدم دوباره تست کنم انگار بهتر شده آخه کلا از دیروز نصب کردم به مرور که باز میشه بهتر میشه انگار فقط آیکون های که بیفتن زمین کاراکتر مصرف میکنه یه لحظه افت فریم پیدا میکنه شاید اونم به مرور بهتر شه والا کارتمم ۳۰۷۰ نمیدونم چرا اینجوری میکنه ،و اینکه چطوری میشه fps رو بالاتر از ۶۰ برد ؟
درسته که امولاتورها معمولا cpu قوی میخوان ولی 12700K برای Yuzu خیلی زیاد هم هست. کلا یه RPCS3 هست که CPU خیلی قوی میخواد، بقیه اینطوری نیستن. (مگر اینکه بخوای رزولوشن های بالا بازی کنی)سلام رفیق
فکر کنم باید سی پی یو خوبی هم داشته باشی
چون پسر داییم دقیقا با همین کارتی که فرمودی همه بازی های سوییچ رو خیلی روون اجرا میکرد
سی پی یوش هم 12700k
سلام ماکان جان، اول ممنون بابت گذاشتن فایل هاYuzu ویندوز:
Release EA-4176 · pineappleEA/pineapple-src
Yuzu آندروید:
https://www.mediafire.com/file/s2itplszcw5joop/Yuzu_Heritage_Android-20240305T131800Z-001.zip/file
=============
Citra ویندوز:
Citra - latest source code & builds : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Citra آندروید:
https://www.mediafire.com/file/5hcqqt8v3e4usm7/Citra-20240305T131810Z-001.zip/file
=============
Suyu آندروید-ویندوز:
suyu
Release Suyu Android 9 NCE V.29 · XForYouX/Suyu-Android-9
فایل nca به احتمال زیاد corrupt شده، یا نیاز به encryption key داریسلام ماکان جان، اول ممنون بابت گذاشتن فایل ها
آخرین ورژن یوزو رو دانلود کردم ولی میخوام بازی رو پلی بدم این ارور رو میده 0007_000c
یادم نیست دقیقا چی بود یه nca هم داشت
ممنون نیما جانفایل nca به احتمال زیاد corrupt شده، یا نیاز به encryption key داری
بنظرم از یه جای دیگه ROM رو دوباره دانلود کن
همچنین Sudachi در حال حاضر بهترین fork موجوده اون رو بریزین همه
Releases · sudachi-emu/sudachi
خواهش میکنمممنون نیما جان
این فایل رو دانلود کردم کجا باید بریزم؟
اینجور مواقع وب آرشیو کارت رو راه میندازه.آقا مثل اینکه لینک های یوزو از خیلی جاها برداشته شده ! سایت یوزو هم مثل اینکه دیگه کار نمی کنه ! با هر بدبختی بود فرم ور و کیز رو برداشتم اما ارلی اکسس رو از کجا دانلود کنم
چند ثانیه بعد پست گذاشتنم پیداش کردم خودم و پست رو پاک کردم اما لطف کردی گذاشتی بازم ممنون از این سرعت عمل