IMANOKA
کاربر سایت
اره زدم. فکر کنم مشکلم اینه فقط اون 2 تا فایل رو نصب کردم. این شیدر کش رو که دوستان میگن ندارمتیک مولتی کور زدی از تنظیمات؟
اره زدم. فکر کنم مشکلم اینه فقط اون 2 تا فایل رو نصب کردم. این شیدر کش رو که دوستان میگن ندارمتیک مولتی کور زدی از تنظیمات؟
شیدرکش رو از یوتیوب دانلود کناره زدم. فکر کنم مشکلم اینه فقط اون 2 تا فایل رو نصب کردم. این شیدر کش رو که دوستان میگن ندارم
سلام. اگه برای شما اجرا میشه؛ شما که زحمت کشیدی ، اگه میشه فایلهای پوشه تنظیمات yuzu رو هم تحت یه فایل zip آپلود کنید.
واسه شما گرافیک بازی خیلی خوبه
اینم کلیپ جدیدم بازی کرش به راحتی با شبیه ساز تموم شد شیدر کش کل بازی سیو بازی با مد 60 هم زیر پستم گذاشتم.
کلیپ شامل: اسپویل نیست و فقط بخشی از باس اخر بازی پلی دادم.
بازی رو اپدیت کنید به اخرین نسخهواسه شما گرافیک بازی خیلی خوبه
ولی مال من انگار رزلوشن پایینه
روی 4k هم گذاشتم
راه حل چیه بنظرت
تنظیمات گرافیکیو چجوری گذاشتی
ورژن بازی من 1.0.15 هستشبازی رو اپدیت کنید به اخرین نسخه
اینم کلیپ جدیدم بازی کرش به راحتی با شبیه ساز تموم شد شیدر کش کل بازی سیو بازی با مد 60 هم زیر پستم گذاشتم.
کلیپ شامل: اسپویل نیست و فقط بخشی از باس اخر بازی پلی دادم.
ممنون فیکس شد شیدر کش opengl اضافه شد.ورژن بازی من 1.0.15 هستش
لینک شیدرکش و سیو ها یکیه
من Astral chain و ماریو رو از همون سایت شاتلند دانلود کردم و جواب داد. لینکشون هم مستقیمهسلام.
دوستان یک سوال، این بازی های سوئیچ (مخصوصا Super Mario Odyssey) رو از کجا میشه دانلود کرد؟ جایی که لینک مستقیم باشه هست؟
بعد یک سوال دیگه، الآن کارایی که برای اجرای بازی باید انجام داد، یکی اضافه کردن اون Key هاست، یکی زدن تیک چندهسته ای و یکی هم دانلود Shader Cache و اضافه کردنش، درسته؟
--------------
پ.ن: الآن از یک پست دیگه انجمن فهمیدم شاتل لند داره Super Mario Odyssey رو. این نسخه هایی که گذاشته، درست هستن و کار می کنن و فرمتشون با فرمتی که این شبیه ساز می خواد یکیه؟ (نوشته نسخه NSP) آپدیت خاصی لازم نداره؟