highlight
کاربر سایت
وارد محیط بیرون هم شدم.
در حالت opengl قاطی کردن رنگ نداره ولی فریم ریت میاد پایین.
ینی بخاطر کامپایل کردن شیدر هست افت فریمش؟وارد محیط بیرون هم شدم.
با یوزو باید تست کنم؟ فایل هارو دانلود و اکسترکت کردم. از طریق یوزو install nand میزنم به فایل نصبی یا پچ نمیرسم. وارد فولدرهاش میشی به فولدر خالی میرسی...ماریو استرایکرز یه باگ تو کات سین اولش داره این ماد رو بریزی درست میشه
اون یکی هم ماد 60 فریمشه
حالا 4K 60 میتونم درک کنم چون سیستمت داره بولدوزر میکنه همه مشکلاتوخوب الان با فیکس جدید تستیدم و در کمال تعجب 60 فریم ثابت 4k می گیرم بدون باگ گرافیکی
ببین یکی از دوستان هم اشاره کرد بازی روی Vulkan خیلی باگ گرافیکی و کرش دارهمن کلا توی زمینه ی شبیه ساز استاد شدم از بس بهش علاقه دارم انواع اقسام کارها رو روشون انجام دادم اما یوزو چندان چیزیم برای کاستوم کردن نداره
اخرین فریومور بریزید با مد 60 فریم gpu های باشه با مد داک fsr هم بهش بدید با 16x af حالش ببرید
یک سری تنظیمات هک هم داره من همش روشن کردم مشکل شیدر کش نداشته باشم
ضمنا بازی هم روی هارد ریختم اما خود یوزو روی ssd هست مشکل استاتر خیلی به ندرت برای شیدر کش دارم شاید چند دقیقه ای یک لحظه
حالا 4K 60 میتونم درک کنم چون سیستمت داره بولدوزر میکنه همه مشکلاتو
ولی باگ گرافیکی عجیبه نداری، کار خاصی انجام دادی؟
آخرین نسخه yuzu رو با آخرین نسخه فریمور و پچ v2 تست کنوالکان که قابل بازی نبود برا من، اوپن جی ال هم ابراش شطرنجی هست یبارم این باگ رقص نور پیش اومد که بدک نیس خوشمان آمد
View attachment 292069
پ.ن: لعتی این بازی تست سلف کنترل هست هربار بیخیالش میشم هی یه چیز جدید برا تست کردن میاد نمیتونم صبر کنم یه هفته
پ.ن2: نمیدونم چرا میکروفون دوال سنس هم ضبط میکنه هروقت گیمپلی ریکورد میکنم
پک شیدر از کجا میگیریدآخرین نسخه yuzu رو با آخرین نسخه فریمور و پچ v2 تست کن
روی opengl و spir-v من تست کردم ابرها اوکی بود و مشکل گرافیکی زیادی ندیدم
ولی opengl باید حتما پک شیدر رو دان کنی بریزی وگرنه غیرقابل پلی هست
همه اینا که گفتم توی reddit پیدا میشهپک شیدر از کجا میگیرید
%appdata%\yuzu\
%appdata%\Ryujinx\games\0100f2c0115b6000\cache