این اسم فولدرش با اون پچی که لودینگ بینهایت اول بازیو دور میزد یکیه من یه 1 آخرش گذاشتم نمیدونم اعمال میشه یا نه آپدیتش
اون 300 مگی آپدیت بازی هست و اون فایل چند کیلوبایتی همون پچ قدیمی هست که فیکس کردن برای آپدیت 1.1این اسم فولدرش با اون پچی که لودینگ بینهایت اول بازیو دور میزد یکیه من یه 1 آخرش گذاشتم نمیدونم اعمال میشه یا نه آپدیتش
فیکس totkyuzufix رو که فرشاد بالاتر گذاشته بریز درست میشه.بچه ها من آخرین ورژن YUZU نصب کردم با فریمور 16 و KEy 16 اما برام اجرا نمیشه ارور فریمور میده
View attachment 292147
کلا بازیو اجرا نکردمفیکس totkyuzufix رو که فرشاد بالاتر گذاشته بریز درست میشه.
نه مشکلی نیست ، آخرین ورژن فریمور و کلید رو بریز باید حل بشه.کلا بازیو اجرا نکردم
خود یوزو رو اجرا کردم اینطوری شد
مشکل از ورژن یوزو هست یا نه ؟
نصب نداره و کپی پیستیه.این فیکس رو چجوری باید نصب کنیم کجا بریزیم دقیقا ؟
ممنون ولی آپدیتو نتونستم نصب کنم ارور میده. (از طریق files-install files to nand انجام دادم نشد)اون 300 مگی آپدیت بازی هست و اون فایل چند کیلوبایتی همون پچ قدیمی هست که فیکس کردن برای آپدیت 1.1
اون پچ قبلی رو پاک کن و این جدید رو بریز
تست هم کردم و مشکلی نداره
یه کاری رو داری اشتباه انجام میدیممنون ولی آپدیتو نتونستم نصب کنم ارور میده. (از طریق files-install files to nand انجام دادم نشد)
فایل کم حجمم ریختم تو پوشه load.
براش هنوز مادی نیومده؟ مثل CEMU منظورمه که ماد فیکس مشکلات مختلف و فریم و... داشت.
مورد اولی که عادت میکنی، همه بازی های شبیه ساز همینه.لی اوت کلیدهای کنترلر بازی باید در اسرع وقت با یه ماد تغییر پیدا کنه... اکثریت از دسته ایکس باکس استفاده میکنیم که دکمه های اصلیش ABXY با کنترلر سوییچ هم نام هستن اما جاهاشون تو دسته ایکس باکس فرق داره و باعث میشه آدم قاطی کنه...
بعد من موقع شمشیر زدن و وارد شدن به محیط جدید استاتر دارم. فریم 30 ثابت میگیرم.
نمیدونم چطور میشه تنظیماتو تغییر بدم بهتر شه.