YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دوستان فعلا چیزی دانلود نکنین تا کاملا تایید بشه که لینکها درستن.
خیلی از لینکها فیکن یا بدافزار و... دارن.

خبری از ریپک توسط فیت گرل و تیمای مشابه نیست؟
این یادمه اون اوایل به نمیدونم بکاپ ناند دستگاه و اینا احتیاج داشت منم سوییچ داشتم و بیخیالش شدم.
اگه میشه یه منبع صفر تا صد برای راه اندازی شبیه ساز بدید... حالا خارجی هم بود اوکیه.

خبری از ریپک توسط فیت گرل و تیمای مشابه نیست؟
این یادمه اون اوایل به نمیدونم بکاپ ناند دستگاه و اینا احتیاج داشت منم سوییچ داشتم و بیخیالش شدم.
اگه میشه یه منبع صفر تا صد برای راه اندازی شبیه ساز بدید... حالا خارجی هم بود اوکیه.
YUZU | Switch Emulator

تو یوتوب که پر آموزشه ، میونه ای نداری باهاش؟

YUZU | Switch Emulator

تو یوتوب که پر آموزشه ، میونه ای نداری باهاش؟
اصلا و ابدا. پیرمردیم که کلا نت و وبگردی رو با تکست شروع کردم نه ویدیو:D
خوندم پستتو تو یه نگاه. احیانا کانفیگ کنترلر ایکس باکس به صورت آماده براش نیست؟

اصلا و ابدا. پیرمردیم که کلا نت و وبگردی رو با تکست شروع کردم نه ویدیو:D
خوندم پستتو تو یه نگاه. احیانا کانفیگ کنترلر ایکس باکس به صورت آماده براش نیست؟
خب باید یک سر به یوتوب بزنی ، اینجا همه پیر مردن :D
دسته ایکس باکس رو خودش میشناسه ، فکر نکنم تنظیم خاصی بخواد.

آموزش صفر تا صد مدلی که خودم نصب کردم

1- آخرین نسخه YUZU رو دانلود کنید از این لینک
Releases · pineappleEA/pineapple-src

2- آخرین فایل KEYS رو دانلود کنید
Yuzu Prod Keys & Title Keys v16.0.1 Download (Latest Version) - Old ROMs

3- آخرین ورژن فرمور رو دانلود کنید
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archive

(یک سری بازیهای قدیمی با فرمور جدید مشکل داره مثل ماریو کارت خودم ورژن 15.0.0 رو ریختم فعلا اوکیه همه بازیهام)

بازی ها یک تک فایل با پسوند nsp هست که میتونین از این سایت بگیرین
https://romslab.com/
همه رو تو یه فولدر یه جا بریزین مثلا d:\switch games

4- خوب برای راحتی کار و اگه میخواین مثل من آپدیتای بازیها رو درایو C نصب نشه، فولدر YUZU رو هرجایی که میخواین کپی کنید قبل از اجرای برنامه YUZU برین تو فولدر برنامه یه فولدر به اسم user بسازین بعدش برنامه رو اجرا کنین یه ارور میده بعد از رد کردنش برنامه رو ببندین

5- دوباره وارد فولدر YUZU بشین برین تو همون فولدر user که ساختین، اونجا یک سری فولدر جدید ساخته شده
فایل های KEYS رو که شامل دو تا فایل prod.keys و title.keys هست رو تو فولدر keys کپی کنید

6- فایل firmware رو هم که دانلود کردید اکسترکت کنید و فایلاشو که زیادم هست تو فولدر آدرس زیر کپی کنید
user\nand\system\Contents\registered

7-برنامه Yuzu رو باز کنید تو صفحه اصلی add new game directory رو بزنین و آدرس فولدر بازی هاتون رو که دانلود کردین بدین مثلا d:\switch games

و تمام بازی ها رو میاره روشون کلیک کنید اجرا میشه
(اولین بار که یه بازی رو اجرا میکنین چون داره Shader میسازه یکم لگ میزنه ولی بعد یه مدت اوکی رو 60 فریم فیکس میشه)

- برای بازی با کنترلر تب بالای برنامه Emulation رو بزنید بعد Configure اون بغل Controls و Input Device رو کنترلر خودتون رو انتخاب کنین
- برای نصب آپدیت و DLC بازی‌ها هم تو برنامه اون بالا File رو بزنید بعد Install Files to NAND رو بزنید و فایل آپدیت رو انتخاب کنید
- برای نصب MOD هم داخل برنامه روی بازی مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Open Mod Data Location رو بزنید یه فولدر باز میکنه، فولدر مادی که دانلود کردید اونجا کپیش کنید اینم آدرس مادها
Switch Mods · yuzu

پ.ن : این امولاتور فوق‌العاده پیشرفت کرده و رو سیستم‌های قدیمی هم میتونین 60 فریم بگیرین اگه قبلا امتحانش کردین و مشکل داشتین دوباره با آخرین نسخه یه تستی بزنید

آخرین ویرایش:
سرورهای مگا آپ فوق العاده سریعه و رزیوم هم داره.
شما خودت الان سرعتت چقده چون من توتک رو دارم میگیرم رو 150 کیلوبایت اینا هست!
بدون قندشکن هم که کلا نمیشه مگا آپ

____

این یوزو ارلی اکسس جدیده بعضی ها میگن خیلی پرفورمنسش بهتر شده تو BotW ولی برا من دقیقا مث قبله عجیبه :-?

شما خودت الان سرعتت چقده چون من توتک رو دارم میگیرم رو 150 کیلوبایت اینا هست!
بدون قندشکن هم که کلا نمیشه مگا آپ

____

این یوزو ارلی اکسس جدیده بعضی ها میگن خیلی پرفورمنسش بهتر شده تو BotW ولی برا من دقیقا مث قبله عجیبه :-?
مشکل از VPN که باهاش کانکت شدی.
دانلود از مگا آپ اینطوریه که اون مرحله آخر که میخواد لینک رو بهت بده باید vpn رو قطع کنی که وقتی idm میاد بالا شروع کنه به دانلود.
اینطوری نه نیاز به vpn داری برای دانلود و ماکزیمم سرعت خطت رو هم میگیری.

من الان نمیتونم دانلود کنم ، Adsl کلنگ دارم از آسیاتک.
باید صبر کنم 2 بشه که با ایرانسل بگیرم.

آموزش صفر تا صد مدلی که خودم نصب کردم

1- آخرین نسخه YUZU رو دانلود کنید از این لینک
Releases · pineappleEA/pineapple-src

2- آخرین فایل KEYS رو دانلود کنید
Yuzu Prod Keys & Title Keys v16.0.1 Download (Latest Version) - Old ROMs

3- آخرین ورژن فرمور رو دانلود کنید
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archive

(یک سری بازیهای قدیمی با فرمور جدید مشکل داره مثل ماریو کارت خودم ورژن 15.0.0 رو ریختم فعلا اوکیه همه بازیهام)

بازی ها یک تک فایل با پسوند nsp هست که میتونین از این سایت بگیرین
https://romslab.com/
همه رو تو یه فولدر یه جا بریزین مثلا d:\switch games

4- خوب برای راحتی کار و اگه میخواین مثل من آپدیتای بازیها رو درایو C نصب نشه، فولدر YUZU رو هرجایی که میخواین کپی کنید قبل از اجرای برنامه YUZU برین تو فولدر برنامه یه فولدر به اسم user بسازین بعدش برنامه رو اجرا کنین یه ارور میده بعد از رد کردنش برنامه رو ببندین

5- دوباره وارد فولدر YUZU بشین برین تو همون فولدر user که ساختین، اونجا یک سری فولدر جدید ساخته شده
فایل های KEYS رو که شامل دو تا فایل prod.keys و title.keys هست رو تو فولدر keys کپی کنید

6- فایل firmware رو هم که دانلود کردید اکسترکت کنید و فایلاشو که زیادم هست تو فولدر آدرس زیر کپی کنید
user\nand\system\Contents\registered

7-برنامه Yuzu رو باز کنید تو صفحه اصلی add new game directory رو بزنین و آدرس فولدر بازی هاتون رو که دانلود کردین بدین مثلا d:\switch games

و تمام بازی ها رو میاره روشون کلیک کنید اجرا میشه
(اولین بار که یه بازی رو اجرا میکنین چون داره Shader میسازه یکم لگ میزنه ولی بعد یه مدت اوکی رو 60 فریم فیکس میشه)

- برای بازی با کنترلر تب بالای برنامه Emulation رو بزنید بعد Configure اون بغل Controls و Input Device رو کنترلر خودتون رو انتخاب کنین
- برای نصب آپدیت بازی هم تو برنامه اون بالا File رو بزنید بعد Install Files to NAND رو بزنید و فایل آپدیت رو انتخاب کنید
- برای نصب MOD هم داخل برنامه روی بازی مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Open Mod Data Location رو بزنید یه فولدر باز میکنه، فولدر مادی که دانلود کردید اونجا کپیش کنید اینم آدرس مادها
Switch Mods · yuzu

پ.ن : این امولاتور فوق‌العاده پیشرفت کرده و رو سیستم‌های قدیمی هم میتونین 60 فریم بگیرین اگه قبلا امتحانش کردین و مشکل داشتین دوباره با آخرین نسخه یه تستی بزنید
اون فرمور رو من تا الان نمیدونستم که باید کپی کنم :))
چند تا بازی هم یکم پلی دادم اوکی بود
کلا برای چی هست اون؟

با رزولوشن x2 فقط Intro بازی رو رفتم کرش نکرد :D

Firmware 16.0.0

میانگین فریم با 3700X حدود 20 بود

تو Handheld Mode میانگینش حدود 5 تا بالا میره :D

اسپویل خاصی نداره فقط چندتا اسکرین شات از اوایل بازی، نخواستید باز نکنید :D :

با Yuzu فعلا Boot نشد :-"

پ.ن: احساس میکنم حتی با شرایط فعلی میشه فریم بیشتری از خود سوییچ روز ریلیز گرفت :-" :D

با رزولوشن x2 فقط Intro بازی رو رفتم کرش نکرد :D

Firmware 16.0.0

میانگین فریم با 3700X حدود 20 بود

تو Handheld Mode میانگینش حدود 5 تا بالا میره :D

اسپویل خاصی نداره فقط چندتا اسکرین شات از اوایل بازی، نخواستید باز نکنید :D :

با Yuzu فعلا Boot نشد :-"

پ.ن: احساس میکنم حتی با شرایط فعلی میشه فریم بیشتری از خود سوییچ روز ریلیز گرفت :-" :D
اره تا خیلی جلو تر هم قابل بازیه، هر از گاهی کرش میکنه فقط.
ماد سی افپس بریز که فریم ریت بهتر بشه
راسی خود ریوجینکس تاپیک داره بنده خدا

و اینکه اره کامنت های ملت دیدم کسایی که سیستم قوی دارن همین الان شصت فریم هم میتونن بگیرن، مشکل اینه که سرعت بازی هم میره بالا بعضی جاها.

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or