آموزش صفر تا صد مدلی که خودم نصب کردم
1- آخرین نسخه YUZU رو دانلود کنید از این لینک
Releases · pineappleEA/pineapple-src
2- آخرین فایل KEYS رو دانلود کنید
Yuzu Prod Keys & Title Keys v16.0.1 Download (Latest Version) - Old ROMs
3- آخرین ورژن فرمور رو دانلود کنید
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archive
(یک سری بازیهای قدیمی با فرمور جدید مشکل داره مثل ماریو کارت خودم ورژن 15.0.0 رو ریختم فعلا اوکیه همه بازیهام)
بازی ها یک تک فایل با پسوند nsp هست که میتونین از این سایت بگیرین
https://romslab.com/
همه رو تو یه فولدر یه جا بریزین مثلا d:\switch games
4- خوب برای راحتی کار و اگه میخواین مثل من آپدیتای بازیها رو درایو C نصب نشه، فولدر YUZU رو هرجایی که میخواین کپی کنید قبل از اجرای برنامه YUZU برین تو فولدر برنامه یه فولدر به اسم user بسازین بعدش برنامه رو اجرا کنین یه ارور میده بعد از رد کردنش برنامه رو ببندین
5- دوباره وارد فولدر YUZU بشین برین تو همون فولدر user که ساختین، اونجا یک سری فولدر جدید ساخته شده
فایل های KEYS رو که شامل دو تا فایل prod.keys و title.keys هست رو تو فولدر keys کپی کنید
6- فایل firmware رو هم که دانلود کردید اکسترکت کنید و فایلاشو که زیادم هست تو فولدر آدرس زیر کپی کنید
user\nand\system\Contents\registered
7-برنامه Yuzu رو باز کنید تو صفحه اصلی add new game directory رو بزنین و آدرس فولدر بازی هاتون رو که دانلود کردین بدین مثلا d:\switch games
و تمام بازی ها رو میاره روشون کلیک کنید اجرا میشه
(اولین بار که یه بازی رو اجرا میکنین چون داره Shader میسازه یکم لگ میزنه ولی بعد یه مدت اوکی رو 60 فریم فیکس میشه)
- برای بازی با کنترلر تب بالای برنامه Emulation رو بزنید بعد Configure اون بغل Controls و Input Device رو کنترلر خودتون رو انتخاب کنین
- برای نصب آپدیت بازی هم تو برنامه اون بالا File رو بزنید بعد Install Files to NAND رو بزنید و فایل آپدیت رو انتخاب کنید
- برای نصب MOD هم داخل برنامه روی بازی مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Open Mod Data Location رو بزنید یه فولدر باز میکنه، فولدر مادی که دانلود کردید اونجا کپیش کنید اینم آدرس مادها
Switch Mods · yuzu
پ.ن : این امولاتور فوقالعاده پیشرفت کرده و رو سیستمهای قدیمی هم میتونین 60 فریم بگیرین اگه قبلا امتحانش کردین و مشکل داشتین دوباره با آخرین نسخه یه تستی بزنید