YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دقیقا.
@Pedirahimzadeh
اگه با سوییچ 30 فریم میگری پس با Cemu فول 60 فریم میگیری با خروجی گرافیکی بهتر شاید.
آقا کلی ممنون از پیشنهادتون . ولی تو فروم بازی رفتم (تو همین بازی سنتر) چیزی دستگیرم نشد :-s
یعنی Cemu vr 2 رو دانلود کردم - اون Mapleseed رو هم دانلود کردم . ولی تو Mapleseed هرچی آی دی بازی رو میزنم چیزی دانلود نمیشه , چه حالا با قند شکن چه بی قند شکن ...
دیگه از این لینک دارم دیتای بازی رو مخصوص WIIU دانلود میکنم تا ببینم میتونم تو Cemu راهش بندازم یا نه
ممنون میشم اگر راهنمایی هست , جایی باید برم که متوجه اتفاقات بشم لینکش رو برام بفرستید - قطعا که 60 فریم بازی کردن بهتر از 30 فریم بازی کردنه , ممنون رفقا :Lovestruck:

• Like
Reactions: highlight
آقا کلی ممنون از پیشنهادتون . ولی تو فروم بازی رفتم (تو همین بازی سنتر) چیزی دستگیرم نشد :-s
یعنی Cemu vr 2 رو دانلود کردم - اون Mapleseed رو هم دانلود کردم . ولی تو Mapleseed هرچی آی دی بازی رو میزنم چیزی دانلود نمیشه , چه حالا با قند شکن چه بی قند شکن ...
دیگه از این لینک دارم دیتای بازی رو مخصوص WIIU دانلود میکنم تا ببینم میتونم تو Cemu راهش بندازم یا نه
ممنون میشم اگر راهنمایی هست , جایی باید برم که متوجه اتفاقات بشم لینکش رو برام بفرستید - قطعا که 60 فریم بازی کردن بهتر از 30 فریم بازی کردنه , ممنون رفقا :Lovestruck:
عزیزان , من این عمل رو انجام دادم . آپدیت های بازی رو هم گرفتم , Shader هارو هم ریختم . در وحله ی اول که خیلی خوب بود . مخصوصا وقتی FPS Boost رو روشن میکردم . قشنگ 50 تا 55 فریم رو میده بهم . ولی همون اول بازی تا به اولین برج میرسم و اون دیوایس رو لینک میزاره تو برج ... Cemu کرش میکنه 8-|
همه چیز رو هم چند بار روشن خاموش کردم , ولی تا باز به اون نقطه میرسه خود Cemu کرش میکنه . پیشنهادی ندارید :؟

اصلاح :

خیلی تو ردیت و انجمن ها سرچ زدم - پیشنهاد این بود که برم و آخرین ورژن Cemu رو دانلود کنم (دو هفته ی پیش عرضه شده) . خدارو شکر اون مرحله که کرش میکرد رو با آخرین ورژن رد کرد - ولی گرافیک پک هارو بالا نمیاورد :D خوبیش اینه سیو ها خودشون بالا میان تو هر ورژنی - خلاصه اینکه با یکی دوبار باز و بسته کردن این مرحله رو رد کردم . باز دوستان اگر پیشنهادی داشتن ممنون میشم . این ورژن ها گویا تجربی هستن . ورژن اصلی و 1.2 رو هم که دانلود میکنم اصلا فایل های بازی رو نمیشناسه - این ورژن 2 ها خیلی بهتر عمل میکنن 8-|:Lovestruck:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: highlight
تو تاپیک خودش جواب دادم
Cemu | Wii U Emulator

نسخه جدید یوزو کلا دیگه برام هیچی اجرا نمی کنه تا بازی رو می زنم هنگ می کنه
برای من مشکلی نداره.
Metroid prime خوب ران میشه؟
با یوزو مثل کره 60 فریم میده ، فقط یکسری جاها استاتر داره و احتمالا افت فریم.
شاید اگه روی SSD میریختم بهتر میشد ولی همینطوریش عالیه و اصلا اذیت نمی کنه.

نمیدونم شاید با ریوجینکس هم بهتر اجرا شه ، تست نکردم.
ولی تا اونجایی که دیدم ریوجینکس طبق روال بعضی شیدرها رو لود نمیکرد.

من نسخه Wii (Prime hack) هم نصب دارم ، با ریمستر که مقایسه میکنم انگاری از نسل 6 و دوران PS2 جهش کرده به نسل 8 و PS4.
واقعا به این میگن ریمستر نه رزولوشن تکسچر و تصویر رو زیاد کردن.
KY4I6EA.jpg Metroid-Prime-Remastered-H264.mp4_snapshot_02.41_[2023.02.14_12.54.21].jpg Metroid-Prime-Remastered-H264.mp4_snapshot_05.41_[2023.02.14_12.56.57].jpg

این تصاویر خروجی سوییچ هست ، با yuzu دستمون از لحاظ AA و رزولوشن و... بازتر هست.

آخرین ویرایش:
برای من مشکلی نداره.

با یوزو مثل کره 60 فریم میده ، فقط یکسری جاها استاتر داره و احتمالا افت فریم.
شاید اگه روی SSD میریختم بهتر میشد ولی همینطوریش عالیه و اصلا اذیت نمی کنه.

نمیدونم شاید با ریوجینکس هم بهتر اجرا شده ، تست نکردم.
ولی تا اونجایی که دیدم ریوجینکس طبق روال بعضی شیدرها رو لود نمیکرد.

من نسخه Wii (Prime hack) هم نصب دارم ، با ریمستر که مقایسه که میکنم انگاری از نسل 6 و دوران PS2 جهش کرده به نسل 8 و PS4.
واقعا به این میگن ریمستر نه رزولوشن تکسچر و تصویر رو زیاد کردن.
View attachment 284547View attachment 284548View attachment 284549

این تصاویر خروجی سوییچ هست ، با yuzu دستمون از لحاظ AA و رزولوشن و... بازتر هست.
مشکل حل کردم همون موقع بخش کنترلز یوزو تغییراتی داشته دسته بازی جای دسته بیل می شناخت هنگ می کرد:D
یکبار دیگه دسته بازی بهش شناسوندم درست شد

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان بایونتا 3 روی yuzu عجیب کرش میکنه هیچ جوره هم اجرا نمیشه برام. آخرین ورژن هم گرفتم آخرین key رو هم گرفتم بازم نشد. فقط هم همین بازی برام اینجوریه بقیه اوکی هستن.

فقط روی Ryujinx اجرا میشه ولی اونم داخل لودینگ مینونه اصلا لود نمیشه:| دقیقا لودینگ چپتر 1

اگر تنظیمات و key دارین که اجرا میشه لطفا برام بفرستین یا بزارین همینجا تا بقیه هم استفاده کنن. ممنون

پ.ن: دم این ریمستر metroid prime گرم با این گرافیک و گیم پلی تر و تمیز . آدم اصلا باورش نمیشه این گرافیک داره روی سوییچ اجرا میشه

دوستان بایونتا 3 روی yuzu عجیب کرش میکنه هیچ جوره هم اجرا نمیشه برام. آخرین ورژن هم گرفتم آخرین key رو هم گرفتم بازم نشد. فقط هم همین بازی برام اینجوریه بقیه اوکی هستن.

فقط روی Ryujinx اجرا میشه ولی اونم داخل لودینگ مینونه اصلا لود نمیشه:| دقیقا لودینگ چپتر 1

اگر تنظیمات و key دارین که اجرا میشه لطفا برام بفرستین یا بزارین همینجا تا بقیه هم استفاده کنن. ممنون
کارتت Vram پایینی داره ؟
با یوزو تیک Extended memmory layout بزن ، اگه باز هم نشد خب باید با ریوجینکس بازی کنی.
فقط اونجا enable texuture decompression فعال کن.

• Like
Reactions: xxxmah

پ.ن: دم این ریمستر metroid prime گرم با این گرافیک و گیم پلی تر و تمیز . آدم اصلا باورش نمیشه این گرافیک داره روی سوییچ اجرا میشه
من با یوزو مشکلی ندارم بدون اپدیت بهتر اجرا می شه
متروید گرافیک عجیبی نداره اصلا در حد ps3 xbox360 هست گرافیکش که خود سوییچ هم در حد همونا هست توانش همچین کار خاصی نکردن تازه به نظرم بازی مشابه killzone 2 همچنان از لحاظ گرافیکی قورتش می ده

• Sad

برای من هم مشکل داره کارهای شما رو هم کردم فرقی نکرد

با Ryujinx کرش می کنه با yuzu خیلی کند اجرا میشه ... نمی دونم چطور دوستان راحت بازی می کنند مگر سیستمشون خیلی مدرن باشه ! سیستمم خوبه عالی نیست گرافیک gtx 1650 و cpu core i7 9750 h هست که به نظرم برای اجرای بازی های سوییچ خوب هست

• Like
۴ گیگ vram دارم.
خب این بازی بدجوری مموری لیک داره با یوزو، برای همین کرش میکنه چون vram کمی داری.
تو تنظیمات gpu accuracy بزار روی high و تست کن.
اگه اکی نشد اینم تست کن، نسخه اصلی (غیر ea) دانلود کن و بازی رو تست کن.
=======
نهایتا همون ریوجینکس اگه همه اینها جواب نداد.

• Like
خب این بازی بدجوری مموری لیک داره با یوزو، برای همین کرش میکنه چون vram کمی داری.
تو تنظیمات gpu accuracy بزار روی high و تست کن.
اگه اکی نشد اینم تست کن، نسخه اصلی (غیر ea) دانلود کن و بازی رو تست کن.
=======
نهایتا همون ریوجینکس اگه همه اینها جواب نداد.
طبق تجربه خودم برای بیونتا نسخه اصلی بهتره و نسبت به ارلی کمتر کرش داره

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or