YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

من از راهنمایی های شما خیلی استفاده کردم خواستم تشکر کنم ازت
در خصوص فریم ریت من هنوز مشکل دارم یعنی نمیدونم اسمش مشکل هست یا چی ؟
زیر امولاتور من در تمام بازی ها هم FPS و هم Game رو میزنی 30 از کلید های ترکیبی CTRL+U هم استفاده کردم باز میشه فریم ولی سرعت بازی عجیب غریب زیاد تر از حد معمول میشه انگار 2x اجرا میشه عملا به دردم نخورد
حالا سوال اینجاست من چجوری بفهمم فریم واقعیم تو بازی چند هست واقعا؟ و اصلا چجوری از این حالات قفل بودن روی 30 در میاد و فریم واقعی رو به من نشون میده؟
چون مسلما با سیستم من با این مشخصات که پایین مینویسم باید بیشتر از 30 فریم بهم بده

CPU : 12400F Clock up to 4 G/hz
Ram 32gig DDR4
GPU : nvidia 3060 ti
من همین مشخصات سیستم شما رو دارم ولی بجاش 3080. زلدا رو سمو بدون مشکل اجرا میکنم. MSI AFTERBURNER بریز فریم رو راحت بهت بگه.

• Like
Reactions: Ghasede_Del
سلام بر همگی.خسته نباشید.خواهشا و لطفا منو یاری برسانید.من خیلی دوس دارم بازیهای سوییچ مثل ماریو کارت دلوکس و کراش 4 بازی کنم ولی اصلا یا بالا نمیان یا خیلی لگ داره و صداشون هم خوب نیست.مشخصات سیستم من هم گرافیک1050 و رم 12 و پردازندهi5 3 گیگا هست.اگر روی این سیستم امیدی هست بفرمایید چکار باید بکنم و چطور تنظیمات قرار بدم.خیلی ممنون میشم و لطف میکنید.درضمن از کجا باید بازیهای شبیه ساز دانلود کنم و بهترین شبیه ساز برای هر بازی چیست.خیلی ممنون از همگی
سلام.بچه ها کسی جواب سوالهام بده.ممنون

سلام بر همگی.خسته نباشید.خواهشا و لطفا منو یاری برسانید.من خیلی دوس دارم بازیهای سوییچ مثل ماریو کارت دلوکس و کراش 4 بازی کنم ولی اصلا یا بالا نمیان یا خیلی لگ داره و صداشون هم خوب نیست.مشخصات سیستم من هم گرافیک1050 و رم 12 و پردازندهi5 3 گیگا هست.اگر روی این سیستم امیدی هست بفرمایید چکار باید بکنم و چطور تنظیمات قرار بدم.خیلی ممنون میشم و لطف میکنید.درضمن از کجا باید بازیهای شبیه ساز دانلود کنم و بهترین شبیه ساز برای هر بازی چیست.خیلی ممنون از همگی
Crash 4 که برای PC منتشر شده ، چرا میخوای با امولاتور بازی کنی ؟

در مورد تنظیمات این ویدئو رو ببین و سعی کن این تاپیک رو بخونی:

اگه برای ماریو کارت نتونستی خروجی خوبی بگیری ، پیشنهاد میکنم با Cemu اجرا کنی.
Cemu | Wii U Emulator

البته ماریو کارت 8 نسخه Wii U باید دانلود کنی ، همون بازی هست فقط با سخت افزار پایینتر اجرا میشه.
اگه میخوای مطمئن بشی این ویدئو رو ببین:

دوستان کسی تاحالا سعی کرده موس و کیبورد رو با Yuzu راه بندازه؟
فک کنم یه مادی ساختن براش که شبیه سازی میکنه

مثلا سری FireEmblem رو خیلی دوست دارم با موس برم چون اصن مبارزاتش انگار برا موس ساخته شده با دسته یطوریه

دوستان کسی تاحالا سعی کرده موس و کیبورد رو با Yuzu راه بندازه؟
فک کنم یه مادی ساختن براش که شبیه سازی میکنه

مثلا سری FireEmblem رو خیلی دوست دارم با موس برم چون اصن مبارزاتش انگار برا موس ساخته شده با دسته یطوریه
داخل تنظیمات انتخاب موس/کیبورد داره.
فقط تیک Enable mouse Panning از تب Advanced بزن.

دوستان الان بایونتا 3 بدون مشکل قابل بازیه؟ از Yuzu استفاده کنم؟
و اگع کسی لینک دانلود داره با آخرین آپدیت لطفا بزاره
این mirror ها خیلی اذیت میکنن

دوستان الان بایونتا 3 بدون مشکل قابل بازیه؟ از Yuzu استفاده کنم؟
و اگع کسی لینک دانلود داره با آخرین آپدیت لطفا بزاره
این mirror ها خیلی اذیت میکنن
سبحان جان تو صفحه قبل این سوال جواب داده شده.
برای دانلود بازیها همینطور، چند سایت معرفی شده.
4 صفحه آخر بخون ، هم من لینک گذاشتم و هم دوستان دیگه.

================
وجدانا بیاید قبول کنیم که یک جستجوی 10 ثانیه ای تو تاپیک راحت تر هست تا تایپ کردن و منتظر جواب موندن.
این تن بمیره قبول کنین :D

سبحان جان تو صفحه قبل این سوال جواب داده شده.
برای دانلود بازیها همینطور، چند سایت معرفی شده.
4 صفحه آخر بخون ، هم من لینک گذاشتم و هم دوستان دیگه.

================
وجدانا بیاید قبول کنیم که یک جستجوی 10 ثانیه ای تو تاپیک راحت تر هست تا تایپ کردن و منتظر جواب موندن.
این تن بمیره قبول کنین :D
لینکا رو دیدم
خیلی عجیب غریبن
باز نمیشن برای من
اگه یکی بتونه از سایت داخلی لینک بزاره خوبه
بعد سوال در مورد اینکه بازی هم مشکل نداره هم ندیدم😁
جواب بدی ممنون میشم

لینکا رو دیدم
خیلی عجیب غریبن
باز نمیشن برای من
اگه یکی بتونه از سایت داخلی لینک بزاره خوبه
بعد سوال در مورد اینکه بازی هم مشکل نداره هم ندیدم😁
جواب بدی ممنون میشم
جواب رو از عمد نمیدم که ممنونم نشی :D
برو 4 صفحه آخر بخون جواب همه سوالاتت هست. :>

در مورد لینک داخلی سایتی نیست که بروز باشه ، از همونهایی که معرفی کردیم دانلود کن.
دانلود مستقیم دارن.

• Like
Reactions: Sobhan_23
دوستان نیتندو سوییچ رو pc شبیه ساز داره ؟؟،
بعد چه سیستمی نیازه برای تجربه سنگین ترین بازی هاش بصورت ۶۰ فریم ؟؟
همچنین مثل شبیه ساز ps3 به سی پی یو و کارت گرافیک‌فشار میاره ؟؟؟

دوستان نیتندو سوییچ رو pc شبیه ساز داره ؟؟،
بعد چه سیستمی نیازه برای تجربه سنگین ترین بازی هاش بصورت ۶۰ فریم ؟؟
همچنین مثل شبیه ساز ps3 به سی پی یو و کارت گرافیک‌فشار میاره ؟؟؟
سلام بله دو تا امولاتور داره که من از یوزو استفاده میکنم به اعتبار شبیه ساز سیترا که برای 3ds ساخته بود همون گروه ولی شبیه سایز ریوجینکس ظاهرا پرفورمنس بهتری داره ولی من نتونستم استفاده کنم ازش البته دیگه خیالمو با خرید کنسولش راحت کردم درسته که میشه اجرا کرد بازی های نینتندو سوئیچ و نینتندو 3ds رو با شبیه ساز ولی کلا جالب نیست خروجی سیستم تقریباً قوی میخواد من با سیستمi7 4470 و کارت گرافیک ۱۹۲ بیتی گیمینگ msi مدل GTX650Ti Boost و رم شونزده گیگ خیلی راضی نبودم از خروجی میدید وسط بازی کرش میکرد برنامه حالا شاید شبیه ساز ryojinx عملکرد بهتری داشته باشه ولی من با بازی نه چندان سنگین فایر امبلم جواب لازم رو نگرفتم. ولی بعنوان اینکه بتونی روی کامپیوتر تجربه کنی عناوین نینتندو رو شبیه ساز ها نسبتا پاسخگوی این نیاز هستند ولی اینکه خیلی بخوای تایم زیاد بازی کنی همون کنسول رو پیشنهاد میکنم جفت شبیه ساز ها تاپیک دارن هم yuzu هم ryojinx

• Like
Reactions: milad.ps4
سلام بله دو تا امولاتور داره که من از یوزو استفاده میکنم به اعتبار شبیه ساز سیترا که برای 3ds ساخته بود همون گروه ولی شبیه سایز ریوجینکس ظاهرا پرفورمنس بهتری داره ولی من نتونستم استفاده کنم ازش البته دیگه خیالمو با خرید کنسولش راحت کردم درسته که میشه اجرا کرد بازی های نینتندو سوئیچ و نینتندو 3ds رو با شبیه ساز ولی کلا جالب نیست خروجی سیستم تقریباً قوی میخواد من با سیستمi7 4470 و کارت گرافیک ۱۹۲ بیتی گیمینگ msi مدل GTX650Ti Boost و رم شونزده گیگ خیلی راضی نبودم از خروجی میدید وسط بازی کرش میکرد برنامه حالا شاید شبیه ساز ryojinx عملکرد بهتری داشته باشه ولی من با بازی نه چندان سنگین فایر امبلم جواب لازم رو نگرفتم. ولی بعنوان اینکه بتونی روی کامپیوتر تجربه کنی عناوین نینتندو رو شبیه ساز ها نسبتا پاسخگوی این نیاز هستند ولی اینکه خیلی بخوای تایم زیاد بازی کنی همون کنسول رو پیشنهاد میکنم جفت شبیه ساز ها تاپیک دارن هم yuzu هم ryojinx
ممنون تایم زیاد نمیخوام بازی کنم فقط میخواستم zelda رو باهاش تموم کنم

ممنون تایم زیاد نمیخوام بازی کنم فقط میخواستم zelda رو باهاش تموم کنم
اگر The Legend of Zelda: Breath of the Wild رو میخوای بازی کنی از شبیه ساز cemu که برای کنسول وی یو هست استفاده کن خروجی بهتری میگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or