Multi Platform Yakuza 6

72643170858985575971.jpg

چندی پیش در کنفرانس SCEJA در TGS ، کمپانی سگا نسخه ششم سری یاکوزا را تایید کرد. در کنار این بازی ، سگا Yakuza: Kiwami را هم که در واقع ریمیکی از شماره اول این سری است را برای کنسول PS3 و PS4 تایید کرد و افرادی که این بازی را بخرند میتوانند به دموی Yakuza 6 در PS4 دسترسی پیدا کنند.
Yakuza: Kiwami در تاریخ 21 ژانویه 2016 و Yakuza 6 هم در پاییز 2016 در ژاپن روانه بازار خواهد شد.

یک سوال من بعد ps2 هیچ نسخشو بازی نکردم الان کدوم نسخه ها برای ps4 موحوده و میشه تهیش کرد
Y1 و Y2 که برای PS2 بود ، Y3 و Y4 و Y5 و YAKUZA Dead Souls برای PS3 (اینا همه ریلیز غربی دارن ، یاکوزا کنزان و ایشین هم هست ولی فقط ریلیز ژاپن بوده) و قراره Y0 بزودی روی PS4 عرضه بشه :دی Y6 هم فعلاً قراره توی ژاپن ریلیز بشه ولی امید برای عرضه ـش توی غرب هست :دی با این حساب خودت ببین کدوم شماره ها رو از دست دادی + اینکه در حال حاضر هم که هنوز نسخه ای از بازی روی PS4 منتشر نشده (به جز ایشین که گفتم فقط توی ژاپن عرضه شده و تماماً ژاپنیه بازی).
پ.ن : Y0 یه جورایی کراس جن هست ، اولین یاکوزای Next Gen در واقع همین Y6 ـه :دی

Y1 و Y2 که برای PS2 بود ، Y3 و Y4 و Y5 و YAKUZA Dead Souls برای PS3 (اینا همه ریلیز غربی دارن ، یاکوزا کنزان و ایشین هم هست ولی فقط ریلیز ژاپن بوده) و قراره Y0 بزودی روی PS4 عرضه بشه :دی Y6 هم فعلاً قراره توی ژاپن ریلیز بشه ولی امید برای عرضه ـش توی غرب هست :دی با این حساب خودت ببین کدوم شماره ها رو از دست دادی + اینکه در حال حاضر هم که هنوز نسخه ای از بازی روی PS4 منتشر نشده (به جز ایشین که گفتم فقط توی ژاپن عرضه شده و تماماً ژاپنیه بازی).
پ.ن : Y0 یه جورایی کراس جن هست ، اولین یاکوزای Next Gen در واقع همین Y6 ـه :دی
تشکر از توضیحات کاملتون.
بنده مشکلس با ژاپنی ندارم و بلدم
فقط استور ژاپن رو دیدم که همه اینا که گفتید نداشت
پس باید منتظر موند

تشکر از توضیحات کاملتون.
بنده مشکلس با ژاپنی ندارم و بلدم
فقط استور ژاپن رو دیدم که همه اینا که گفتید نداشت
پس باید منتظر موند

بازی توی ژاپن اسمش Ryū ga Gotoku ـه :D احتمالاً یاکوزا سرچ کردی :D برای PS4 توی ژاپن الان Ryū ga Gotoku Ishin و Ryū ga Gotoku 0 در دسترسه :دی

بازی توی ژاپن اسمش Ryū ga Gotoku ـه :D احتمالاً یاکوزا سرچ کردی :D برای PS4 توی ژاپن الان Ryū ga Gotoku Ishin و Ryū ga Gotoku 0 در دسترسه :دی
نه میدونم فیلمشم موقع اکرانش دیدم
فقط من نمیدونستم اینا رو اخه برگشته بود یکیش به ژاپن فعودال قدیم

• Like
Reactions: Persona.Q
نه میدونم فیلمشم موقع اکرانش دیدم
فقط من نمیدونستم اینا رو اخه برگشته بود یکیش به ژاپن فعودال قدیم
نسخه ی Kenzan و Ishin مال اون دورانه ولی خب به جز اسمش ربطی به کرکترهای سری اصلی نداره :دی البته چهره ها هموناس ولی خب کلاً یه چیز جداس و اصلاً مرتبط با داستان اصلی سری نیست :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or