اول از همه اینکه باید از خشایار جان تشکر کنم که به قول تکاوچ جان اینقدر جوگیر شدن ( اگه آدم جو نگیردش که به جایی نمی رسه ) :biggrin1:
قرار هم نیست هرکی ، هر چی حرف میزنه درست باشه ، بهتره بجای اینکه طرف رو مسخره کنی ، راهنماییش کنی (اگر آدم حسودی نباشی)....
می خوام یه توضیحی هم بدم که چرا تا حالا راجع به این برنامه خبری نبوده!
تو خود readme برنامه همین مسئله ذکر شده که چرا این برنامه در حال حاضر روی ورژن 5.2 عرضه شده...
بهتره بدونید که این برنامه در فاصله خیلی کم و فشرده ای برای عرضه آماده شده و هر دفعه با یک سری باگ روبرو شدن و سعی در برطرف کردنش کردن تا اینکه به یک برنامه قابل قبول برای عرضه رسیدن ، برای همین اولین نسخه از برنامه که ریلیز شده ، نسخه 5.2 اونه...:biggrin1:
===========
و اما این قضیه ای که خودم شروع کردم : Full کردن بازی های آرکید Trial
توجه داشته باشید که این مطالبی که در پایین میگم همگی فرضیه هست و هیچکدومشون مستند نیست و فقط جنبه نظر خواهی داره ، چون به هر حال باید از یک جایی شروع بشه ، حتی ممکنه که ورژن حال حاضر برنامه هم کاربردی نداشته باشه! فقط میخوایم جنبه های کار رو بررسی کنیم ، و شاید در آخر به این نتیجه رسیدیم که کار غیر ممکنه...
ببینید چیز دور از ذهنی نیست! چندین و چند حالت ممکنه برای verify شدن بازی وجود داشته باشه...
اول اینکه خرید بازی در اکانتتون ثبت شده و شما میتونید ازش استفاده کنید...
اما یک مسئله که این وسط هست اینه که بازی ای که full شد برای تمامی profile های موجود در کنسول full میشه ، پس میشه نتیجه گرفت که علاوه بر اطلاعات خود profile باید lock برنامه هم تغییر کنه...
خوب یک راه حل : عوض کردن قفل بازی trial با قفل بازی Full
فرضا بگیریم که هنگام unlock شدن بازی اطلاعات کنسول هم درش ضبط بشه که این می تونه فعال شدن بازی برای بقیه profile ها رو هم توجیه کنه ، همچنین برگشتن به حالت اول در صورتی که کنسول عوض بشه ، خوب در اینجا باید ببینیم که اولا چه اطلاعاتی از کنسول ثبت میشه ، دوما چه اطلاعاتی از profile ثبت میشه ، سوما باید برنامه هم قابلیت خوندن و نوشتن اطلاعات رو داشته باشه ، که این مسئله ( با توجه به امکانات محدود برنامه ) باید موکول بشه به بعدا...
یک فرضیه دیگه ( که مربوط به همون فرضیه اول میشه ) ، اگر قفل تمام بازی ها به مانند هم عمل کنند و دقیقا یکی باشند ، اگر یک شخص بتونه یک بازی arcade بنام خودش ثبت کنه ، اون وقت میشه با داشتن یک Lock ثبت شده با اسم و کنسول شخص ، بازی رو آنلاک کرد!
فعلا همینا تو ذهنم بود...
باز هم میگم ممکنه همه این حرف ها چرندیاتی بیشتر نباشه و به عبارت دیگه همش کشک باشه و باد هوا ، ولی کار نشد نداره...
تکاوچ جان اگر هم حرف خنده داری میبینی ، بخند ، من انتقاد پذیرم و هیچ ادعایی هم با حرفام ندارم... :biggrin1:
فقط می خوام بدونی می خوام ، تیری در تاریکی بندازم ، عقیده من اینه که اگر احتمالش از نظر محاسباتی 0.0000001 درصد باشه ، باز هم 50 به 50 است ، یا میشه یا نمیشه... :biggrin1: ( امیدوارم فهمیده باشی که چی گفتم :biggrin1: )