Reza-sony
کاربر سایت
من هرچی گشتم نتونستم برنامه ای برای خوندن Arcade ها پیدا کنم ، تا فایل XEXـش رو در بیارم...
کسی برنامه ای براش سراغ نداره ؟! ...
منظورت رو درست نفهمیدم .
Arcade ها رو از کجا بخونی ؟ از روی هارد ؟
بچه ها چند صفحه تو این تاپیک در این زمینه بحث کردین . منم باید بگم که قبل از اینکه این موضوع به بازی سنتر کشیده بشه ، من داشتم روش کار میکردم و چون نتیجه نگرفتم ، چیزی براتون نذاشتم تو سایت .
فایل default.xex که بر روی تمامی بازیهای 360 موجوده ، اطلاعات مربوط به بازی رو در خودش ذخیره کرده مانند Media ID , Region , boot Info.... . این فایل Security Signature داره که توسط خود مایکروسافت Sign شده و با انجام هر گونه تغییری در این فایل Security Signature شکسته میشه و به یه فایل unsign تبدیل میشه .
(یه توضیح : وقتی شما بازیهای کپی رو روی 360 اجرا میکنی ، این بدان معنی نیست که شما تونستی کد unsign رو اجرا کنی ، فقط با تغییراتی که در firwmware درایو نه homebrew ایجاد شده ، این امکان هست که دیسک هایی غیر از DVD-ROM مثل DVD-R یا DVD+R توسط درایو به عنوان دیسک اورجینال شناخته بشه)
دو راه برای اجرای بازیهای Region Free شده توسط راههای هکری وجود داره :
1- فایل Default.xex رو بعد از انجام تغییرات بشه sign کرد .
2- با دستکاری در homebrew بشه کدهای unsign رو اجرا کرد .
که در حال حاضر هیچ کدام از راههای بالا عملی نیست ، اما انتظار میره هکرها برای شماره 1 راه حلی پیدا کنن .
پس دوستان دیگه بحث و جدل نکن در این زمینه که " من بازی رایت کردم ، اجرا نشد ... " یا چیزایی از این قبیل .
اگه میخواید نتیجه بگیرید به دنبال راهی باشید برای sign کردن این فایل .