vivaz360
کاربر سایت
فعلا تغییری نداشته پرفورمنس همونهبنده چند تا ویدئو جدید دیدم توی یوتوب که بازی رو با فریم خیلی خوب و بالای 30 اجرا میکردن و هیچ مشکلی هم نداشت. البته سیستمشون خیلی قوی بود. جدیدا کسی تست نکرده با بچه های سایت؟
فعلا تغییری نداشته پرفورمنس همونهبنده چند تا ویدئو جدید دیدم توی یوتوب که بازی رو با فریم خیلی خوب و بالای 30 اجرا میکردن و هیچ مشکلی هم نداشت. البته سیستمشون خیلی قوی بود. جدیدا کسی تست نکرده با بچه های سایت؟
آقا خودم تست کردم. بازی از لحاظ گرافیک بدون هیچ باگ یا گلیچ اجرا میشه. مشکل فریم تا حد زیادی رفع شده. برای من توی دهکده حدود 22 فریم میده و توی بیابونا بالای 30 فریم. به نظرم با یه سیستم قوی تر از سیستم من بشه بازی رو پرفکت اجرا کرد. فکر میکنم فقط CPU قویتر باشه کافیه.فعلا تغییری نداشته پرفورمنس همونه
تو سایت xenia ببینید وضعیت wet رو چی زده. اگه زده اوکی، که تست کنین ببینید چی میشه. نتیجشو به ما هم بگیدبا این شبیه ساز بازی های قدیمی تر مثل wet میشه بازی کرد؟
View attachment 102781
با لپ تاپ میخوام بازی کنم اینم سیستمش
i7 7700hq
ram 16
vga 1050ti 4GB
ssd
اگه قابل بازی هست و قطعاتشو ب فنا نمیده بگیریم
سرچ زدم دوتا نتیجه داشتت
تو سایت xenia ببینید وضعیت wet رو چی زده. اگه زده اوکی، که تست کنین ببینید چی میشه. نتیجشو به ما هم بگید
سیستمو به فنا نمیده نگران نباش
با اینتل ایچ دی کلا قید شبیه سازها رو بزندرود . دوستان این شبیه ساز درست کار میکند و بازی ها رو اجرا مکینه یا خیر ؟
i5 4460
ram 8
vga hd 4460
بنده ps1 , ps2 , psp رو دارم بازی میکنم . برای بازیبا اینتل ایچ دی کلا قید شبیه سازها رو بزن
با اینتل ایچ دی کلا قید شبیه سازها رو بزنبنده ps1 , ps2 , psp رو دارم بازی میکنم . برای بازی
برای بازی Call of Duty: Ghosts و Call of Duty: Black Ops II میخام !
تست کردم فرقی نکرده هنوز مشکلات قبل رو دارهیک نسخه جدید از برنامه مثل اینکه اومده.
کسی تست کرده؟
من متاسفانه RDR رو اشتباهی پاک کردم ندارم!