K I 1 1 E R
ناظم انجمن
Halo 3 به صورت وحشت ناکی سالم رو این شبیه ساز اجرا شده !
توی توئیتر با توسعه دهنده این شبیه ساز در ارتباطم. خیلی سخت داره تلاش میکنه با D3D12 شبیه ساز رو گسترش بده. خوشبختانه شبیه سازی های CPU محور به راحتی انجام میشن و فقط بحث گرافیکی مونده. مثل RPCS3.Halo 3 به صورت وحشت ناکی سالم رو این شبیه ساز اجرا شده !
نکته جالبش همون مصرف CPU هستش با 8700 فقط 10 درصد مصرف CPU داره ! RPCS3 توی RDR رس 8700 رو به تنهایی میکشه (به خاطر معماری متفاوت PS3) ولی این انگار نه انگار ! امیدوارم از RPCS3 بزنن جلو و تو مبحث رندرینگ بازیا چند تا انحاصاری مث گیرز و هیلو و RDR رو کامل Playble کامل محیا کننتوی توئیتر با توسعه دهنده این شبیه ساز در ارتباطم. خیلی سخت داره تلاش میکنه با D3D12 شبیه ساز رو گسترش بده. خوشبختانه شبیه سازی های CPU محور به راحتی انجام میشن و فقط بحث گرافیکی مونده. مثل RPCS3.
CPUی PS3 کارکردش خیلی شبیه به کارت های گرافیک امروزی هست و آداپته کردن کارکردشون هم با CPU های عادی مشکل ساز هست. از نظر Recompiling دستورات PPC به x86 اصلا چیزی کم نیست چون PPC دستورالعمل هاش کمتر از x86 هست. مشکل دقیقا همون نوع CPU هست.نکته جالبش همون مصرف CPU هستش با 8700 فقط 10 درصد مصرف CPU داره ! RPCS3 توی RDR رس 8700 رو به تنهایی میکشه (به خاطر معماری متفاوت PS3) ولی این انگار نه انگار ! امیدوارم از RPCS3 بزنن جلو و تو مبحث رندرینگ بازیا چند تا انحاصاری مث گیرز و هیلو و RDR رو کامل Playble کامل محیا کنن
واسم سواله مگه api ایکس باکس دایرکت ایکس نیست پس چرا باز انقدر مشکل دارن تو شبیه سازیشCPUی PS3 کارکردش خیلی شبیه به کارت های گرافیک امروزی هست و آداپته کردن کارکردشون هم با CPU های عادی مشکل ساز هست. از نظر Recompiling دستورات PPC به x86 اصلا چیزی کم نیست چون PPC دستورالعمل هاش کمتر از x86 هست. مشکل دقیقا همون نوع CPU هست.
نمیشه گفت که مایکروسافت "دقیقا" از تمامی apiهای به کار گرفته شده در رایانه های شخصی برای x360 استفاده کرده. این یک نکته. نکته دوم این هست که تنها ابزار در دسترس برنامه نویس ها فقط یک سری کد کامپایل شده است. یعنی هیچ SDK ای از Direct3D بر روی x360 موجود نیست و documentation ای هم وجود نداره. اگر که وجود می داشت بدون شک چند بار RDR رو افراد با این شبیه ساز میرفتن چون در اون صورت آداپته کردن اون سورس کد ها کار سختی نیست.واسم سواله مگه api ایکس باکس دایرکت ایکس نیست پس چرا باز انقدر مشکل دارن تو شبیه سازیش
همه می گفتن شبیه ساز ps3 خیلی سخته و فلان و اینا ولی چون کسی به x360 نرسید الان rpcs3 به مراتب جلوتره از xenia
در کل تو شبیه سازی شدن نینتندو رو دست نداشته تو تاریخ
آقا یه نکته کلی سرچ کردم پیدا نکردممن Halo 3 رو تست کردم!
باز Halo reach تا منو میاد بالا و همه چیز بهم ریخته است.
ولی هیلو 3 رسما فقط یه صدای اولیه بازی میاد و بعد هم میپره بیرون!
این رو تست کن ببین چجوریه قبلا من استفاده میکردم خوب بودwww.xbox360iso.comآقا یه نکته کلی سرچ کردم پیدا نکردم
یکی میشه یه جا واسه دانلود halo 3 به من معرفی کنه
می خوام تستش کنم زنیا رو
من از اینجا گرفتم :آقا یه نکته کلی سرچ کردم پیدا نکردم
یکی میشه یه جا واسه دانلود halo 3 به من معرفی کنه
می خوام تستش کنم زنیا رو
احتمالا ورژنش قدیمیه اخری رو بگیرمن از اینجا گرفتم :
X543 - Google Drive
ولی خب کار نمیکنه! صفحه مشکی میده. موندم چه طوری ملت تونستن اجرا کنند!
ممکنه اون بیلد اجرا شده توسط سازنده شبیه ساز هنوز ریلیز نشده باشه.من از اینجا گرفتم :
X543 - Google Drive
نه من چند تا یوتیبر معتبر رو دیدم که اجرا کردن بازی رو .....ممکنه اون بیلد اجرا شده توسط سازنده شبیه ساز هنوز ریلیز نشده باشه.
bsod گذاشته پس اجرا میشهممکنه اون بیلد اجرا شده توسط سازنده شبیه ساز هنوز ریلیز نشده باشه.
نسخه dx12 ش رو گرفتی دیگه؟من از اینجا گرفتم :
X543 - Google Drive
دمت گرم حاجی دانلود کردم و اجرا شد می خوای دانلود کنی از اینجا بگیرمن از اینجا گرفتم :
X543 - Google Drive