xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

آقا من میترسم کنسولم بن بشه اگه کنسولم بن بشه شما برام یکی دیگه میخرید

بابا بن شدن که به همین الکی نیستش ( به قول یکی از مدیران ) . اون موضوع ماله 3،4 ماهه پیش بود ( به قول یکی از مدیران )
اگه بن شدی خودم واست یکی میگیرم یکی هم جایزه روشه;)

یه فریم ور ixtreme بریز رو دستگاهت دیگه احتمال بن شدن خیلی کمه .

در ضمن اگه هم بن شی فقط قسمت لایو بسته میشه و میتونی افلاین بازی کنی

در رابطه با بن شدن ، محمد حرف خوبی زد : اگه بتونی لایو بازی کنی و اینکار رو نکنی با بن شدن فرقی نداره!

====================

در رابطه با ADD کردن گیمرتگ ها هم ، هرکی جدید عضو میشه خودش زحمت بکشه و گیمرتگهای بقیه رو ADD کنه! در ضمن بعد از ارسال Friend Request حتما یه پغام بفرستید و خودتون رو معرفی کنین! بالآخره اونایی که جدید میان باید برادریشون رو ثابت کنن!;)

ببینم شماها فقط GoW بازی می کنید آنلاین ؟ اینطوری که خیلی ضدحال است.یک BattleField ی گفتند یه FIFA 07 ی...اگر هیچکدومتون اهل فیفا نباشید مجبورم برم این کره ای های بدبخت رو زیر و رو کنم ها :)

خب من گیمرتگ خودم رو باز کردم.بعدا" که ADD تون کردم مشخص می شود چی هست ولی مطمئنم امین از گیمرتگ من خوشش میاد :biggrin1:

برادر محمد من هستم
:laughing: :thanks:من هم برادر حامد هستم.با بقیه برادران هم که آشنایی دارید مطمئنا" ! برادر اشکان فرمانده ما هستند.:horse:

من شنیدم اگه فریم ور i xtreme بریزیم دیگه بعضی از بازیها رو نمیخونه مثل oblivion این درسته ؟

راستی ADSL واسه چه شرکتی خوبه ؟ پارس انلاین خوبه .

در ضمن ADSL 128KB از پارس انلاین چند تومنه ؟ و شرایطش چیه ؟

ببخشید این همه سوال میکنم ها :cheesygri

منظورم R.I.P UNKNOWN بود!
بابا اون که محمدرضا ست !:) منم گیج کردین با این پست هاتون....

من شنیدم اگه فریم ور i xtreme بریزیم دیگه بعضی از بازیها رو نمیخونه مثل oblivion این درسته ؟
کی گفته ؟
Reply : دشمن :biggrin1::-"

راستی ADSL واسه چه شرکتی خوبه ؟ پارس انلاین خوبه .
تهران هستی یا شهرستان ؟ بستگی دارد.نمایندگی های پارس آنلاین در شهرستان ها ( بخصوص اهواز ) انسانهای رذل و پستی هستند که اکانت تو رو بین 30-40 نفر Shared می کنند !

در ضمن ADSL 128KB از پارس انلاین چند تومنه ؟ و شرایطش چیه ؟
زنگ بزن نمایندگی ش داخل شهرتون سوال کن.

مدیر انجمن هم هست ، الآن میاد هممون رو بن میکنه!
:ban::thanks:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or