xboxlive.....یه قرار ساده......boooooom!

اقا لایو منم جور شد...13 ماهه...(نیک نام ممنون:دی)...ولی به چه قیمتی؟
ساخت اکان جدید و پریدن گیمر اسکور قبلیم:((
عیب نداره:دی دوباره میارمش بالا:laughing:
خوب...منم ادد کنین:دی
ArathorN M
توی امضام هم هست...
امیر من دیگه الان یکی از رکنای پایه ی لایوم:دی

من هم اگه خدا بخواد قضیه لایو رو تا چند روز دیگه ردیف میکنم . تو PS3 اصلا حال نمیده که بخوای Online بازی کنی ( البته فعلا ) .
راستی سهیل جان درخواست یک حریف جدی تو بازی PES 2007 کرده بودن :
من هم میخواستم بهشون بگم که بنده در خدمتم :biggrin1: .
موفق باشید ;) .

سلام به همگی .
من میخواستم بدونم معمولا تو لایو چه بازیهایی رو بیشتر از بقیه بازی میکنید ؟ ( اگر نام ببرید ممنون میشم )
موفق باشید .

من هم اگه خدا بخواد قضیه لایو رو تا چند روز دیگه ردیف میکنم . تو PS3 اصلا حال نمیده که بخوای Online بازی کنی ( البته فعلا ) .
موفق باشید ;) .

آقا حریف قدر قدر که نخواستم. یکی که بازی منو تحمل کنه !
در خدمتیم.

سهیل

حالا هی بیاید از بازیاتون بگید دله مارو آب کنیدا :)
میگم بازیه آنلاین هم اچیومنت داره ؟
بعد میشه یه جوری آمار داشت که چنتا بازی کردیمو و چند بار مردیم و...؟

حالا هی بیاید از بازیاتون بگید دله مارو آب کنیدا :)
میگم بازیه آنلاین هم اچیومنت داره ؟
بعد میشه یه جوری آمار داشت که چنتا بازی کردیمو و چند بار مردیم و...؟

100% :)
آنلاین هم اچیومنت داره، هم آمار. اتفاقاً از 1000 اچیومنت هر بازی معمولاً بیشتر از نصفش برای آنلاینه!! :cool: مثلاً اگه 20 نفر رو بکشی یه اچیومنت داره، اگه 30 تا بازی کنی یکی دیگه...
آمار و رده بندی هم تا دلت بخواد هر بازی برای خودش داره. مخصوصاً که خیلی از اچیومنتها به همین آمارها ربط دارن.

سلام به همگی .
من میخواستم بدونم معمولا تو لایو چه بازیهایی رو بیشتر از بقیه بازی میکنید ؟ ( اگر نام ببرید ممنون میشم )
موفق باشید .
خوب بازی که باسه لایو بازی کردن زیاده ولی اونی که من معمولا از دوستان میبینم فقط 2تا باری که اونا هم رانبو و گیرس آف وار هستش که این دو بازی از همه بیشتر بین بچه ها ترفدار داره ( من که خودم با چنتا از دوستام فقط رانبو بازی میکنیم از لایو گیرس خوشمون نیومد:sick:) البته شاید دلیلش این باشه که ماله ما به علت پینگ پایین کمی گوله ها تغییر دارن ( که فقط گوله هایه افرادی که هاست هستن یا از خارج تشیف میارن زود میریسه ) ولی تو رانبو اگه هاست رو ما از ایران درست کنیم این مشکل خیلی کم دیده میشه ولی کلن مونده به نظر بازی کننده حالا بگزریم ولی بهتره که بییایین بازی ها یه دیگه رو هم امتحان کنیم و محدود این 2 3 بازی نشیم اینو خیلی گفتم:((:confused:/:)

آقا حریف قدر قدر که نخواستم. یکی که بازی منو تحمل کنه !
در خدمتیم.

سهیل

موفق باشید ;) .

منم هستما :p البته Winning Eleven X میشه با شما بازی کنم ؟
یعنی با WEX میشه PES 2007 با شما بازی کنم ؟
رقیبه خوبیما :biggrin1:

منم هستما :p البته Winning Eleven X میشه با شما بازی کنم ؟
یعنی با WEX میشه PES 2007 با شما بازی کنم ؟
رقیبه خوبیما :biggrin1:

نه متاسفانه نمیشه با Winning Elven X با کسی که Winning Eleven Pro Evo 2007 داره بازی کرد چون اینها دو بازی مجزا از هم شناخته می شوند.

سهیل

کسی که ADSL داره بیاد HOST بشه و اینجا قرار بذاره.در ضمن از ساعته 2 تا 6 صبح باشه خیلی عالیه.همتون iXtreme دارید؟چون من الله بختکی میپرم تو.حالا هزینه iXtreme چه قدره؟ من میتونم بازیهای معمولی رو با STEALTH عوض کنم؟
کسی اهله DIRT & LOST PLANET نیست؟

کسی که ADSL داره بیاد HOST بشه و اینجا قرار بذاره.در ضمن از ساعته 2 تا 6 صبح باشه خیلی عالیه.همتون iXtreme دارید؟چون من الله بختکی میپرم تو.حالا هزینه iXtreme چه قدره؟ من میتونم بازیهای معمولی رو با STEALTH عوض کنم؟
کسی اهله DIRT & LOST PLANET نیست؟
ixtreme رو باید بری برات فیرمورشو بریزن رو دستگاه. البته اگه بلد نیستی خودت بریزی.

در مورد الله بختکی هم به همین صورت مایکروسافت بن می کنه پس زیاد خوشحال نباش که می ری تو live.

DiRT رو هم من هستم البته نه 2 تا 6 صبح! 9 تا 12-1 شب اگه میای بیا بازی کنیم.

ixtreme رو باید بری برات فیرمورشو بریزن رو دستگاه. البته اگه بلد نیستی خودت بریزی.

در مورد الله بختکی هم به همین صورت مایکروسافت بن می کنه پس زیاد خوشحال نباش که می ری تو live.

DiRT رو هم من هستم البته نه 2 تا 6 صبح! 9 تا 12-1 شب اگه میای بیا بازی کنیم.

مگه شما بن نشده بودی؟:confused:

سلام به همه دوستان عزیز .
خب بالاخره گلد ما هم ردیف شد . گیمر تگ من DarKQuinT هست . خوشحال میشم که با شما انلاین بازی کنم . هر چند که این روزها سرم خیلی شلوغه ولی خب یه یک ساعتی میشه تو لایو بازی کرد :biggrin1: .
از همگی ممنونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or